Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Birbirimize TEFRİCİYE Okuyalım... (1 Kullanıcı)

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
TEFRİCİYE OKUNAN KARDEŞİMİZ VE NİYETİ:
mavci
Duası:NİYETİM...Rabbim bizleri Sırat-ı Mustakîmden ayırmasın, bizi kendine KUL kabul etsin her daim...
Allah Celle Celalühu hakkımızda herşeyin hayırlı ve güzel olanını nasip etsin...
Gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı,hakkımızda hayırlı olanı gönlümüze razı eylesin..
Rabbim dertlilere deva, borçlulara eda, hastalara şifa versin inşallah...

leyla.................................144(okundu)

hanife deniz........................300

Nevin_70..............................50
Su-Eda...............................150 okundu
mavci abimiz.......................300
elifimbenim.........................200

okunan : 1144
kalan: 3.300

Allah cümlenizden razı olsun,ecrini kat kat versin inş.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Amin Amin Amin
Selam Aleyküm canım kardeşlerim Allah hepinizden binlerce kez razı olsun hepinizin emeklerinize gönlünüze sağlık Allah mükafatınızı her iki dünyada kat kat vermek nasip etsin Rabbim.
Burda hepimizi koca bir aileyiz iyi günde kötü günde hep beraber el elele yıllarımızı geçirdik ve inşallah bir ömür boyuda kardeşliğimiz devam eder daim olur inşallah.Herşeyin başı sağlık zaten hepimizin kendine göre o bir takım sınavları var ki Alalh hepimizin sınavını her iki dünyada başarı ile geçmek nasip etsin Rabbim.
Alalh sabrımızın mükafatını kat kat vermek nasip etsin Rabbim sıkıntılar üzüntüler kederler gelir geçer yeterki insanın canı sağ olsun gerisi boş zaten Allah sağlık afiyet hayırlı yaşalar hayırlı ömürler bol bereketli bir ömür nasip etsin Rabbim dinden imandan doğru yoldan ayırmasın inş.
O kadar sıkıntılar yaşamış olsakta çok şükür Alalh hepimizin yanında bizleri hiç bir zamanda darda sıkıntıda bırakmıyor Allah'ın verdiğine vereceğine kendinden gelene sonsuz şükürler olsun Allah bundan geriye bırakmasın inşallah.
Allah bizleri affedip ellerimizi dergahından boş çevirmeyip hepimizin dualarını kabul etsin Rabbim hayırlısıyla inşallah.Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun hiç birimizi darda sıkıntıda çıkmazda çaresiz bırakmasın kendi kapısından başka kul kapısına muhtaç etmesin Rabbim.
Allah bütün çocukları yeğenlerimizi hidayete erdirmek anne babalarını karşı saygılı olmak derslerinde çalışma azmi başarılı olmak salih hayırlı evlat dini bütün olark yetişmek nasip etsin Rabbim.
Allah şu anda bulunduğumuz sıkıntılardan çıkmazlardan engellerden olumsuzluklardan bizleri kurtarıp tez zamanda selametimize çıkarmak nasip etsin yaşamımıza bir düzen yön versin. Hayatımızdaki engelleri olumsuzlukları olumluya çevirsin hayırlısıyla inşallah.
Allah hastalara şifa, dertilere deva , borçlulara eda, evsizlere ev, işsizlere iş, eşsizlere eş çocuksuzlara hayırlı çocuk, sevipte kavuşamayanlara hayırlısıyla kavuşmak önlerindeki engellerden olumsuzluklardan kurtulmak nasip etsin.
Evlenemeyen kızlara evlenemeyen erkeklere hayırlı gönüllerine evlilik nasip etsin engelleri olumsuzlukları ortadan kaldırıp hayırlı yuva hayırlı çocuklar nasip etsin Rabbim.
Görünür görünmez kazalardan belalardan, kötü art niyetli insanların şerlerinden kötülüklerinden, ani ölümlerden Rabbim bizleri koruyup gelmeden esirgesin inşallah hepimizi. Okuyan okumayan herkesin dualarını kabul etsin Rabbim.
Rabbim bu dünyada ve ahirette sevdiği razı olduğu kullar olmak cennetinden hepimize birer köşk peygamber Efendimizin şefaatine nail olmak komşu olmak nasip etsin. Rabbim dünyada kur'an ahirette iman dünyada dünya ahirette ahiret muradımızı versin Rabbim. Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun hayırlı geceler..

elifimbenim(MERHUME)

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum Elifim,
Allah razı olsun canım,bu güzel duygu ve düşüncelerinden dolayı.İnş. Rabbim bizleri istikamet üzere kılsın.Bizler biliyoruzki, bu dünya imtihan sahamız,hastalıklar,çeşitli sıkıntılarda bizim sınav konularımız.Çok şükür ki,Rabbimiz bizleri bunu idrak edebilecek kabiliyette yarattı.Allahım,cümlemize,Kendine has kul,Habibine layık ümmet olmayı nasibeylesin.
Bu güzel ailemizi birlik ve beraberlikten ayırmasın inş.
Selam ve Dua ile
AMİN AMİŞN AMİN canım evet bencede bu bana ders oldu bunu yazdımkı paylaşma ihtiyacını duydum çünkü ben ne olduğunu biliyorum onun için böyle şeyler olmadan İNŞ RABBİM her müslüman din kardeşlerimizin dünyanın neresinde olursa olsun evlatlarımızın kalb gözünü açmayı nasip etsin ve kalblerine iman ibadet gücü, sevgisi versin bu çok güzel bir duygu YÜCE allahımız c.c. bizim için okadar güzel şeyler yaratmışki bunu görmemiz lazım ben çok mutluyum bunları anlaya bildiğim için çok güzel bir şey RABBİMİZE sığınmak ona yakınlaşmak dileğim sağlığıma kavuşmak ve herkese bu güzel duyguyu hissetmeleridir tüm kardeşlerime ve tüm hastalara acil şifalar diliyorum

nevin_70

Kayıtlı Kullanıcı
ben aldiklarimi okudum, Rabbim kabul eyler insallah, Amin.

hanife deniz

Kayıtlı Kullanıcı
mavci
Duası:NİYETİM...Rabbim bizleri Sırat-ı Mustakîmden ayırmasın, bizi kendine KUL kabul etsin her daim...
Allah Celle Celalühu hakkımızda herşeyin hayırlı ve güzel olanını nasip etsin...
Gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı,hakkımızda hayırlı olanı gönlümüze razı eylesin..

hanife deniz........................300

Nevin_70..............................50(okundu)
elifimbenim.........................200(okundu)

okunan : 1144
kalan: 3.300

elifimbenim(MERHUME)

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm canlarım haıyrlı sabahlar ve günler ben serap canım için aldığım 500 okudum birde maviçi kardeşim için aldığım 200 okudum eklermısiniz okundu diye
ALLAHA c.c. emanet olun sağlıklı kalmanızı diliyorum YÜCE MEVLADAN

hanife deniz

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm canlarım haıyrlı sabahlar ve günler ben serap canım için aldığım 500 okudum birde maviçi kardeşim için aldığım 200 okudum eklermısiniz okundu diye

Ve Aleykum Selam Kardeşim.Allah razı olsun,Allah kabul etsin inş. Ecrini kat kat versin,seninde tüm sıkıntılarını giderip tez zamanda selamete çıkarsın inş.Efendimiz şefaatcin ve komşun,melekler duacın olsun inş.
Selam ve Du ile

hanife deniz

Kayıtlı Kullanıcı
serap8191
Duası:benim dileğimde ALLAHIN izniyle evlenip hayırlı bir yuva kurmam için gereken koşul neyse onun bir an önce olması.nişanlımın tarlasının satması,işe girmem,düğünle ilgili yapılacak konuşmada annemle babamın dilinin bağlanması ve artık aksilik çıkartamamaları,bu evden hayırlısıyla bir an önce kurtulmak, tüm hastaların iyileşmesi ALLAH yolunda ilerleyen bir kul olmak .RABBİMİN rızasını kazanmak ve RABBİMİN tüm günahlarımı affetmesi

leyla.................................244(okundu)
hanife deniz.......................700(okundu)
mavci.................................300
elifim benim..........................500(okundu)
mir erhan.............................350
serap8191............................450(okundu)+2 00
nevin70................................100(okundu) 50 (okunacak)
atlantis(ilker ablam).................300(okundu)
Su-Eda.................................250(okundu)
zerrin abla (leyla ablanın arkadaşı)..1000(okundu)

okunan : 4444
kalan: 00

hanife deniz

Kayıtlı Kullanıcı
mavci

hanife deniz........................300(okundu)+200

okunan : 1344
kalan: 3.100

serap8191

Kayıtlı Kullanıcı

güzel ablam benim nasılsın.bin defa razı olsun ALLAH senden o kalbinden gelen o pamuk kalpten gelen dualar için ALLAH razı olsun ablam .

AMİN AMİŞN AMİN canım evet bencede bu bana ders oldu bunu yazdımkı paylaşma ihtiyacını duydum çünkü ben ne olduğunu biliyorum onun için böyle şeyler olmadan İNŞ RABBİM her müslüman din kardeşlerimizin dünyanın neresinde olursa olsun evlatlarımızın kalb gözünü açmayı nasip etsin ve kalblerine iman ibadet gücü, sevgisi versin bu çok güzel bir duygu YÜCE allahımız c.c. bizim için okadar güzel şeyler yaratmışki bunu görmemiz lazım ben çok mutluyum bunları anlaya bildiğim için çok güzel bir şey RABBİMİZE sığınmak ona yakınlaşmak dileğim sağlığıma kavuşmak ve herkese bu güzel duyguyu hissetmeleridir tüm kardeşlerime ve tüm hastalara acil şifalar diliyorum

amin dünyalar tatlısı ablacım.bazen büyük olaylar ALLAHA daha çok yaklşamamıza vesile oluyor ablam.inşallah dediğin gibi RABBİME yakın ,kalp gözü açılmış güzel kalpli bir insan olurum bende.burdaki pek çok ablam,sonra sen ablam ve kardeşlerim çok saf ,çok temiz duru bir su gibisiniz.eminim ALLAHA çok yakın olna pek çok kardeşim var burada .ama ben kendime bakınca çok eksiğim.bu ara affedemiyorum yapılanları.içimde bitmeyen bir nefret var ne yapacağımı şaşırdım.hep dua ediyorum melek ablam .ALLAHA emanet ol

serap8191

Kayıtlı Kullanıcı
mavci kardeşimiz için şimdilik 200 tane aldım.kendim için aldıklarımı okudum güzel ailem .ALLAHA emanet olun

serap8191

Kayıtlı Kullanıcı
mavci

hanife deniz........................300(okundu)+200

serap8191...........................200

okunan : 1544
kalan: 2.900

hanife deniz

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum Kardeşlerim,
Salı günü sabah yedide Allahın izni ile uçakla sağlık nedeniyle bir seyahatim olacak,döndüğümde de,14 martta,3 haftalık bir tedavi için hastaneye yatacağım,bu arada ne kadar sizlerle olabileceğim bilemiyorum.Gidipte gelememekte var.Hakkınızı helal edin.Allahıma çok şükür ciddi bir durum yok,adı konamayan rahatsızlıklarımın araştırılması için,Allahın izni ile çok güvendiğim bir arkadaşımın yanına gideceğim,hastaneye de fizik tedavi ve kaplıca tedavisi için yatacağım.
Mavci kardeşimin tefriciyesinden 500 daha alayım inş.Rabbim hepinizden razı olsun inş.
Selam ve Dua ile,

hanife deniz

Kayıtlı Kullanıcı
mavci

hanife deniz........................600(okundu)+800

okunan : 2.444
kalan: 2.000

serap8191

Kayıtlı Kullanıcı
Salı günü sabah yedide Allahın izni ile uçakla sağlık nedeniyle bir seyahatim olacak,döndüğümde de,14 martta,3 haftalık bir tedavi için hastaneye yatacağım,bu arada ne kadar sizlerle olabileceğim bilemiyorum.Gidipte gelememekte var.Hakkınızı helal edin.Allahıma çok şükür ciddi bir durum yok,adı konamayan rahatsızlıklarımın araştırılması için,Allahın izni ile çok güvendiğim bir arkadaşımın yanına gideceğim,hastaneye de fizik tedavi ve kaplıca tedavisi için yatacağım.
Mavci kardeşimin tefriciyesinden 500 daha alayım inş.Rabbim hepinizden razı olsun inş.
Selam ve Dua ile,

aleyküm selam birtanecik ablam .dediğin hastalığın bu değilmi bir ara söylemiştin .ablam inşallah herşey o melek kalbinden geöçirdiğin gibi olsun sapasağlam dön.dert ve sıkıntı sana uğramasın bundan sonra sen cansın çünkü.biz seni çok ama çok özeleyeceğiz yokluğunda ama.git ve güzel haberlerle gel tamammı ablam .dualarımız yüreğimiz hep senle .iyiki varsın pamuk kalpli ablam .ALLAHA emanet ol

serap8191

Kayıtlı Kullanıcı
hanife ablam nevin ablanın konusuna sana birşeyle yazmıştım bir bakabilirsen .bir arkadaşım için dua edebilirmisiniz bölümüne.ALLAHA emanet ol ablam

hanife deniz

Kayıtlı Kullanıcı
mavci

hanife deniz........................600(okundu)+800

Nevin_70..............................50(okundu)+50

okunan : 2.494
kalan: 1.950

nevin_70

Kayıtlı Kullanıcı
Selam ve Dua ile,

Gecmis olsun guzel kardesim, Rabbim insallah sifa bulup donmeni nasip eder, Allahima emanetsin insallah, Amin.

nevin_70

Kayıtlı Kullanıcı
Ben mavci kardesim icin 50 tane daha aliyorum, Rabbim dualarimizi kabul eyler insallah, Amin.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt