Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Birbirimize TEFRİCİYE Okuyalım... (1 Kullanıcı)

nevin_70

Kayıtlı Kullanıcı
Allahim kabul etsin serap' cigim, ben de yeniden almak icin grimistim, aldiklarimi okudum gulum ben, Allahima emanet ol yavrum, Rabbim gonul muradini nasip etsin insallah, Amin.

Su-Eda

Kayıtlı Kullanıcı
Esselamu aleyküm ve rahmetullah
nevin ablacığım serapçığım can kardeşlerim samimi dualarınız için Rabbim razı olsun..canı gönülden aminnn
Rabbim emeklerinizin ecrini fazlasıyla versin inşallah
aldıklarımı okudum ek olarak 50 tane daha okumuştum..50 taneyi sıradaki kardeşimize yazarsınız.Rabbim kabul etsin
baki selam ve dualarımla
En Güzel'e Celle Celalühu emanetsinizB)

nuuur

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün aleyküm kardeşlerim benim de ablam işitme engelli kendisi 5 aylık hamile çok ama çok korkuyo bebeğininde işitme engelli yada bir sorunu olacagından onun için de tefriciye duasını okurmuyuz . RABBİMİN izniyle sağlıklı bir evlat dünyaya getirir..
RABBİM HERKESİN DUASINI DİLEĞİNİ KABUL EYLER....

nuuur

Kayıtlı Kullanıcı
Bu arada unuttum yazmayı ben böyle bir duayı yeni duyuyorum etkisi çook büyükmüş netten baktım buldum ezberlemeye çalışıcam rabbim izin verirse

hanife deniz

Kayıtlı Kullanıcı
TEFRİCİYE OKUNAN KARDEŞİMİZ VE NİYETİ:
serap8191
Duası:benim dileğimde ALLAHIN izniyle evlenip hayırlı bir yuva kurmam için gereken koşul neyse onun bir an önce olması.nişanlımın tarlasının satması,işe girmem,düğünle ilgili yapılacak konuşmada annemle babamın dilinin bağlanması ve artık aksilik çıkartamamaları,bu evden hayırlısıyla bir an önce kurtulmak, tüm hastaların iyileşmesi ALLAH yolunda ilerleyen bir kul olmak .RABBİMİN rızasını kazanmak ve RABBİMİN tüm günahlarımı affetmesi

leyla.................................144(okundu)+ 100
hanife deniz.......................700(okundu)
mavci.................................300
elifim benim..........................500
mir erhan.............................350
serap8191............................450(okundu)+2 00
nevin70................................100(okundu) 50 (okunacak)
atlantis(ilker ablam).................300(okundu)
Su-Eda.................................250(okundu)
zerrin abla (leyla ablanın arkadaşı)..1000

okunan : 4444
kalan: 00

Allah cümlenizden razı olsun,ecrini kat kat versin inş.

hanife deniz

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum,
Serabım, Allah kabul etsin inş. Allahın izni ile ben yarın akşama bitiririm.Karışıklık olmasın diye yeni konuyu açmadım.iriniz açarsınız inş.Allah razı olsun.
Selam ve Dua ile

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
mavci
Duası:NİYETİM...Rabbim bizleri Sırat-ı Mustakîmden ayırmasın, bizi kendine KUL kabul etsin her daim...
Allah Celle Celalühu hakkımızda herşeyin hayırlı ve güzel olanını nasip etsin...
Gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı,hakkımızda hayırlı olanı gönlümüze razı eylesin..
Rabbim dertlilere deva, borçlulara eda, hastalara şifa versin inşallah...

leyla.................................144(okundu)

okunan : 144
kalan: 4.300

hanife deniz

Kayıtlı Kullanıcı
mavci
Duası:NİYETİM...Rabbim bizleri Sırat-ı Mustakîmden ayırmasın, bizi kendine KUL kabul etsin her daim...
Allah Celle Celalühu hakkımızda herşeyin hayırlı ve güzel olanını nasip etsin...
Gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı,hakkımızda hayırlı olanı gönlümüze razı eylesin..

hanife deniz........................300

Nevin_70..............................50

okunan : 494
kalan: 3.950

nevin_70

Kayıtlı Kullanıcı
ben de 50 tane aliyorum, Rabbim kabul eyler insallah, Amin.

mavci

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR *
Yönetici
Allah Celle Celaluhu binler razı olsun değerli kardeşlerimiz, ablalarımız...
Bugünlerde bir sıkıntım vardı ne güzel tevafuk etti...
Rabbim inşallah giderir tüm sıkıntılarımızı...
Rabbim en güzel ve en hayırlı şekilde kabul buyursun inşallah...
300 adet de benim için ekleyin inşallah...
Rabbime emanet olun Hayırlı Cumalar...

elifimbenim(MERHUME)

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm canlarım benide listeye eklermisiniz ben ameliyat oldum ve 24.de tarapilere başladım niyetim şifa için ve ALLAHIM C.C. izniyle inş şifa bulurda eski sağlığıma dönersem RABBİMİN ve peygamberimiz s.a.v efendimizin emirlerini yerine getirmek istiyorum yani sağlıklı olursam nerde olursam olayım ibadetime devam etmek istiyorum tabiki benide eklerseniz çok mutlu ederseniz eklesenizde eklemesenizde ALLAHIM hepinizden razı olsun ve hiç bir dert ,hastalık,sıkıntı vermesin inş mavici kardeşim için 200 alıyorum bugün okur yazarım tabı bu sayfayı bulursam şayet yazmazsam yarın okundu diye yazarsınız ve bende inş okurum birazdan başlıçam hayırlı cumalar

Su-Eda

Kayıtlı Kullanıcı
mavci

Su-Eda...............................50 okundu
mavci abimiz.......................300
elifimbenim.........................200

okunan : 1044
kalan: 3.400

hanife deniz

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum Canlar
HAYIRLI CUMALAR

Mavci kardeşim, Yüce Rabbim seninve her türlü sıkıntısı olan kardeşlerimizi,tez zamanda selamete erdirsin,hidayrtini,rahmetini,merhametini, bereketini üzerlerine yağdırsın,Efendimize komşu eylesin inş.
Selam ve Dua ile

hanife deniz

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm canlarım benide listeye eklermisiniz ben ameliyat oldum ve 24.de tarapilere başladım niyetim şifa için ve ALLAHIM C.C. izniyle inş şifa bulurda eski sağlığıma dönersem RABBİMİN ve peygamberimiz s.a.v efendimizin emirlerini yerine getirmek istiyorum yani sağlıklı olursam nerde olursam olayım ibadetime devam etmek istiyorum tabiki benide eklerseniz çok mutlu ederseniz eklesenizde eklemesenizde ALLAHIM hepinizden razı olsun ve hiç bir dert ,hastalık,sıkıntı vermesin inş mavici kardeşim için 200 alıyorum bugün okur yazarım tabı bu sayfayı bulursam şayet yazmazsam yarın okundu diye yazarsınız ve bende inş okurum birazdan başlıçam hayırlı cumalar

Ve Aleykum selam Kardeşim,Hayırlı Cumalar.
Geçmiş olsun canım,Rabbim acil şifalar ihsan eylesin inş.Kardeşim dualarımız seninle inş.Leyla, Serap girdiklerinde seni ve diğer kardeşlerimizi listeye alacaklardır inş.
Selam ve dua ile

mavci

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR *
Yönetici
Selamun Aleykum Canlar
HAYIRLI CUMALAR

Mavci kardeşim, Yüce Rabbim seninve her türlü sıkıntısı olan kardeşlerimizi,tez zamanda selamete erdirsin,hidayetini,rahmetini,merhametini, bereketini üzerlerine yağdırsın,Efendimize komşu eylesin inş.
Selam ve Dua ile

Aminnn...Ecmain değerli ablamız...
Dualarınıza gönülden amin...
Rabbim en güzel ve hayırlı bir şekilde kabul buyursun inşallah...
Hayırlı Cumalar...
Selam ve DUA ile...

Su-Eda

Kayıtlı Kullanıcı
mavci

Su-Eda...............................150 okundu
mavci abimiz.......................300
elifimbenim.........................200

okunan : 1144
kalan: 3.300

elifimbenim(MERHUME)

Kayıtlı Kullanıcı
Ve Aleykum selam Kardeşim,Hayırlı Cumalar.
Geçmiş olsun canım,Rabbim acil şifalar ihsan eylesin inş.Kardeşim dualarımız seninle inş.Leyla, Serap girdiklerinde seni ve diğer kardeşlerimizi listeye alacaklardır inş.
Selam ve dua ile
ALLAH C.C. hepinizden razı olsun canlarım
inş sizlerin dua larıyla tüm hastalr şifa bulçak ne güzel böyle bir siteye bunun gibilere üye olupta sizler gibi tertemiz kardeşlerimizin olması el ele tutunupta birbirimize kuvvet vermek çok güzel ve RABBİMİZE sarılmak,sığınmak dahada güzel bu bambaşka bir duygu inan canım ben bunu bu hastalığımdan sonra daha iyi anladım içim sımsıçak oluyor RABBİME c.c. yakın olmak ,zikretmek ALLAHIMI ÇOK ÇOK SEVİYORUM inan hep sıkıntılı zamanımda hep bir çıkış yolu bir kapı açıldı ama şunu söyleyim hiç isyan etmedim etmiyorum kaderime hep razı oldum ve hep ALLAHIMA sığındım bu çok mühüm ve bunu hissetmek bunu yazmamaın tek sebebi tam gönülden her şeye sarılımak ve hep şükretmek çok güzel bir şey
ama tek dileğim var inş kurtulaçağım bu hastalıktan ondan sonra ALLAHIMA daha çok sığınaçağım ve tüm emirleri yerine getireçeğim nerde olursam olayım çünkü bazen yok kıbleyi bulamadım yok şu yok bu mana arıyoruz ama yabancı ülkedede olsam şimdiki zamanda teknık okadar ilerlediki her şey ınternete bağlı ve pusulada aldım oraya gırıpte merak ettığın bılmek istedığın her şey var inan bunu bulan kımse ona bıle dua ediyorum ne kadar güzel bır şeykı her şeyi bula biliyorsun yani manaya hiç gerek yok tamam ınt olmayan veya bilgi sayar olmayan ne yapsın ama kitaplar var yani mana aramamk lazım ben bunu kendi şahsıma söylüyorum ve bunu anlatırkende utanmıyorum hiç bir şey geç değil bunu anladım yaş kaç olursa olsun insan her an her yerde herşeyi öğrene bilir
ve burayı ve sizleri hepinizi çok seviyorum :a27::a16::a03::a15::a04::a26:

hanife deniz

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum Elifim,
Allah razı olsun canım,bu güzel duygu ve düşüncelerinden dolayı.İnş. Rabbim bizleri istikamet üzere kılsın.Bizler biliyoruzki, bu dünya imtihan sahamız,hastalıklar,çeşitli sıkıntılarda bizim sınav konularımız.Çok şükür ki,Rabbimiz bizleri bunu idrak edebilecek kabiliyette yarattı.Allahım,cümlemize,Kendine has kul,Habibine layık ümmet olmayı nasibeylesin.
Bu güzel ailemizi birlik ve beraberlikten ayırmasın inş.
Selam ve Dua ile

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
serap8191
Duası:benim dileğimde ALLAHIN izniyle evlenip hayırlı bir yuva kurmam için gereken koşul neyse onun bir an önce olması.nişanlımın tarlasının satması,işe girmem,düğünle ilgili yapılacak konuşmada annemle babamın dilinin bağlanması ve artık aksilik çıkartamamaları,bu evden hayırlısıyla bir an önce kurtulmak, tüm hastaların iyileşmesi ALLAH yolunda ilerleyen bir kul olmak .RABBİMİN rızasını kazanmak ve RABBİMİN tüm günahlarımı affetmesi

leyla.................................244(okundu)
hanife deniz.......................700(okundu)
mavci.................................300
elifim benim..........................500
mir erhan.............................350
serap8191............................450(okundu)+2 00
nevin70................................100(okundu) 50 (okunacak)
atlantis(ilker ablam).................300(okundu)
Su-Eda.................................250(okundu)
zerrin abla (leyla ablanın arkadaşı)..1000(okundu)

okunan : 4444
kalan: 00

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt