ben de 50 tane aliyorum, Rabbim kabul eyler insallah, Amin.
selamün aleyküm canlarım benide listeye eklermisiniz ben ameliyat oldum ve 24.de tarapilere başladım niyetim şifa için ve ALLAHIM C.C. izniyle inş şifa bulurda eski sağlığıma dönersem RABBİMİN ve peygamberimiz s.a.v efendimizin emirlerini yerine getirmek istiyorum yani sağlıklı olursam nerde olursam olayım ibadetime devam etmek istiyorum tabiki benide eklerseniz çok mutlu ederseniz eklesenizde eklemesenizde ALLAHIM hepinizden razı olsun ve hiç bir dert ,hastalık,sıkıntı vermesin inş mavici kardeşim için 200 alıyorum bugün okur yazarım tabı bu sayfayı bulursam şayet yazmazsam yarın okundu diye yazarsınız ve bende inş okurum birazdan başlıçam hayırlı cumalar
Selamun Aleykum Canlar
HAYIRLI CUMALAR
Mavci kardeşim, Yüce Rabbim seninve her türlü sıkıntısı olan kardeşlerimizi,tez zamanda selamete erdirsin,hidayetini,rahmetini,merhametini, bereketini üzerlerine yağdırsın,Efendimize komşu eylesin inş.
Selam ve Dua ile
ALLAH C.C. hepinizden razı olsun canlarımVe Aleykum selam Kardeşim,Hayırlı Cumalar.
Geçmiş olsun canım,Rabbim acil şifalar ihsan eylesin inş.Kardeşim dualarımız seninle inş.Leyla, Serap girdiklerinde seni ve diğer kardeşlerimizi listeye alacaklardır inş.
Selam ve dua ile