Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Birbirimize TEFRİCİYE Okuyalım... (1 Kullanıcı)

serap8191

Kayıtlı Kullanıcı
Canim serap im konuyu simdi gordum , bende 100 tane aliyorum bitanem, ozur dilerim daha cok almak isterdim ama su siralar okumam gereken dualarim var, Rabbim kabul eyler insallah, okundu yazabilirsiniz ben Rabbim nasip ederse yarin a bitiririm.

melek ablam benim .ALLAH bin defa razı olsun .ne demek ablam 100 tane aldım özür dilemek melek ablam .sen o güzel yüreğinle 100 tane okuyacaksın ya benim için ben ne isteyeyim hem daha değilmi.ablam senide listeye ekleyelim dileğini yaz canım ablam .bende tesadüf tam 100 tane dua aldım salaten tüncina senin konundan.ablam listeye ekleyeyim sonra çıkmam lazım .seni çokkk amaa çooook seviyorum.RABBİM seni hepppp çok mutluuu etsin .ALLAHA emanet ol

serap8191

Kayıtlı Kullanıcı
TEFRİCİYE OKUNAN KARDEŞİMİZ VE NİYETİ:
serap8191
Duası:benim dileğimde ALLAHIN izniyle evlenip hayırlı bir yuva kurmam için gereken koşul neyse onun bir an önce olması.nişanlımın tarlasının satması,işe girmem,düğünle ilgili yapılacak konuşmada annemle babamın dilinin bağlanması ve artık aksilik çıkartamamaları,bu evden hayırlısıyla bir an önce kurtulmak, tüm hastaların iyileşmesi ALLAH yolunda ilerleyen bir kul olmak .RABBİMİN rızasını kazanmak ve RABBİMİN tüm günahlarımı affetmesi

leyla.................................144(okundu)+ 100
hanife deniz........................500
mavci.................................300
elifim benim..........................500
mir erhan.............................350
serap8191............................450(okundu)

okunan : 2444
kalan : 2.000

Allah cümlenizden razı olsun inş.

elifimbenim(MERHUME)

Kayıtlı Kullanıcı
benim canım ablam.benim konum açılmadan önce söyleseysin senin için okurduk vallaha şimdi çok üzüldüm.ben yokken abimlerdeydim nete giremedim.sıra bana geldiği için açılmış konum.inşallah RABBİM san acil şifalar versin ablam.birön önce hiç bir şey olmamış gibi aramızda ol inşallah başka birşey istemeyiz ablam.seni çok seviyoruz bunu asla unutma Ablacım.ALLAHA emanet ol
canım benim olsun nasip kimeyse ona okunur
olsun
senin sizlerin dualarıda yeter
inş canım aranızda olurum bendeseni hepinizi çok seviyorum sen nasılsın moralın iyidir inş dilerim RABBİMDEN ne dileğin varsa hayırlısı olçaksa versın sana ben gecen bıllmıoyrum nerdeydı bır yere yazdım sanırım okumadın neyse ccan ALLAHA emanet ol

nevin_70

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razi olsun benim guzel kizim, moralim oyle bozuk ki ..ama ayakta durmaya guclu olmaya calisiyorum, Rabbim insallah sana hayirlisi ile yuva kurmani nasip etsin, insallah tum engelleri kolayca asarsiniz, seni cok seviyorum guzel kizim benim, sen mutluluklarin en guzeline layiksin, Rabbim sevdigi kulunu denermis, insallah bu sinavida kolayca atlatirsin bitanem benim. Benim muradim Allah imin izni ile hayirli bir yuva kurmak, kizimin cok mutlu ve saglikli olmasi,benim ve sevdiklerimin saglikli olmasi, kimseye muhtac olmamak en buyuk istegim insanlara maddi yardimda bulunabilecegim bir konuma gelmek. Fakir insanlar goruyorum, zor durumda olanlar goruyorum ve onlara yardim edemiyorum ya kahroluyorum:( Allah a emanet ol gulum gunesim benim.

nevin_70

Kayıtlı Kullanıcı
serap8191
Duası:benim dileğimde ALLAHIN izniyle evlenip hayırlı bir yuva kurmam için gereken koşul neyse onun bir an önce olması.nişanlımın tarlasının satması,işe girmem,düğünle ilgili yapılacak konuşmada annemle babamın dilinin bağlanması ve artık aksilik çıkartamamaları,bu evden hayırlısıyla bir an önce kurtulmak, tüm hastaların iyileşmesi ALLAH yolunda ilerleyen bir kul olmak .RABBİMİN rızasını kazanmak ve RABBİMİN tüm günahlarımı affetmesi

nevin70................................100(okundu)

okunan : 2544
kalan : 1900

Allah cümlenizden razı olsun inş.

nevin_70

Kayıtlı Kullanıcı
Serap'cigim, listeye ekleyebilirmiyiz, gulseren diye bir kiz arkadasim var, cocuklari evlenmesine izin vermiyorlar, kadincagiz evlenip yuva kurmak istiyor ama iki oglu var kesinlikle karsi cikiyorlar, cocuklar 25 yaslarindalar . Bu arkadasimin cocuklarinin yumusamasi, anlayisli olmalari ve gulseren in hayirli bir yuva kurmasi niyeti ile acabilirmiyiz? Sagol canim benim... Allah dualarimizi kabul eyelsin insallah, Amin.

nevin_70

Kayıtlı Kullanıcı
serap8191

nevin70................................100(okundu)50 (okunacak)

okunan : 2594
kalan : 1850

nevin_70

Kayıtlı Kullanıcı
serap8191

nevin70................................100(okundu) 50 (okunacak)
atlantis(ilker ablam).................300(okundu)

okunan : 2894
kalan : 1550

nevin_70

Kayıtlı Kullanıcı
Serap'cigim, ablami hatirlarmisin? cok mutlu bir yuva kurdu, cok kotu gunler yasiyordu ve bu sitede ona tefriciye okunmustu, simdi cok mutlu cok sukur ona soyledim, o da 300 tane aldi, senin icin dua edecek, Rabbim kabul eyler insallah. okundu yazin dedi, hemen bitirecegim dedi. insallah en az onun kadar mutlu bir yuvan olur, amin.

Su-Eda

Kayıtlı Kullanıcı
Esselamu Aleyküm ve Rahmetullah.
Rabbim cümlenizden razı olsun..
bende annemin tez zamanda sağlığına kavuşması ve sağlık sürecinin hayırlısı ile geçmesi..anjiyosunun hayırlısıyla yapılıp hayırlı sonuçlar alması..ve sağlığına kavuşması daha iyi olması için niyet edip tefriciye okumaya başladım..tabiki daha bitiremedim ama listeye ekleyebilirmisiniz..
serap canım kardeşim Rabbimin iziniyle şimdilik 250 tane alıyorum
selametle kalın
baki selam ve dualarımlaB)

nevin_70

Kayıtlı Kullanıcı
Su Eda Rabbim annene sifa nasip eylesin insallah canim kardesim, Serap geldiginde seni listeye ekleyecektir insallah , Serap' cigima okudugun her tefriciyenin her harfinin sonsuz katini Rabbim sana sevap olarak yazsin insallah, Allah tan annene sifa diliyorum, Rabbim cok buyuktur ona sifa basip edecektir insallah, Amin.

nevin_70

Kayıtlı Kullanıcı
bende annemin tez zamanda sağlığına kavuşması ve sağlık sürecinin hayırlısı ile geçmesi..anjiyosunun hayırlısıyla yapılıp hayırlı sonuçlar alması..ve sağlığına kavuşması daha iyi olması için niyet edip tefriciye okumaya başladım..tabiki daha bitiremedim ama listeye ekleyebilirmisiniz..
selametle kalın

Su Eda Rabbim annene sifa nasip eylesin insallah canim kardesim, Serap geldiginde seni listeye ekleyecektir insallah , Serap' cigima okudugun her tefriciyenin her harfinin sonsuz katini Rabbim sana sevap olarak yazsin insallah, Allah tan annene sifa diliyorum, Rabbim cok buyuktur ona sifa basip edecektir insallah, Amin.
Allahim kimseyi sevdiklerinikn hastaliklari ile sinamasin, Rabbim tum hastalarimiza saglik ihsan eylesin insallah.

nevin_70

Kayıtlı Kullanıcı
serap8191

Su-Eda.................................250
okunan : 3144
kalan : 1300

serap8191

Kayıtlı Kullanıcı
canım benim olsun nasip kimeyse ona okunur
olsun
senin sizlerin dualarıda yeter
inş canım aranızda olurum bendeseni hepinizi çok seviyorum sen nasılsın moralın iyidir inş dilerim RABBİMDEN ne dileğin varsa hayırlısı olçaksa versın sana ben gecen bıllmıoyrum nerdeydı bır yere yazdım sanırım okumadın neyse ccan ALLAHA emanet ol

ablacım nasılsın daha iyimisin.hep dualarımdasınız tüm kalbimle diliyorum bir an önce iyileşmeni.ALLAHIM inşallah ablacım hepimizin tüm dileklerini gerçekleştirin burdaki tüm kardeşlerim ablalarım sen o kadar güzel yüreklisinizki hep dua ediyorum ablacım.görmedim canım ablam tüh bazen böyle gözümden kaçıyor kafam çok yorgunken felan .işe başladım arkadaşımın yanında birde eve gelince yorgun oluyorum göremiyorum hakkını helal et olurmu ablam .ALLAHA emanet ol

serap8191

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razi olsun benim guzel kizim, moralim oyle bozuk ki ..ama ayakta durmaya guclu olmaya calisiyorum, Rabbim insallah sana hayirlisi ile yuva kurmani nasip etsin, insallah tum engelleri kolayca asarsiniz, seni cok seviyorum guzel kizim benim, sen mutluluklarin en guzeline layiksin, Rabbim sevdigi kulunu denermis, insallah bu sinavida kolayca atlatirsin bitanem benim. Benim muradim Allah imin izni ile hayirli bir yuva kurmak, kizimin cok mutlu ve saglikli olmasi,benim ve sevdiklerimin saglikli olmasi, kimseye muhtac olmamak en buyuk istegim insanlara maddi yardimda bulunabilecegim bir konuma gelmek. Fakir insanlar goruyorum, zor durumda olanlar goruyorum ve onlara yardim edemiyorum ya kahroluyorum:( Allah a emanet ol gulum gunesim benim.

sen bana güzel kızım dedikçe ağlayasım geliyor ablam.annemden daha sıcak davrandın bana hep.sana hep abla diyorum çünkü o kadar genç ve güzelsinki:) ablam ALLAHIN izniyle bu günleride atlatacağız .kalplerimiz yoruldu yapmak istediğimiz iyiliklerimiz var yetişemiyoruz ama emin ol RABBİM bir gün fırsat verecek bunlar için .bizde dönüp vay be diyeceğiz ne günler yaşadık ama ALLAHIMIZIN izniyle o güzel yüreklerdende gelen dualarla bitti diyeceğiz ablam az kaldı senin benim ve tüm sevdiklerimiz için güneş yeniden doğacak ve gözlerden akan yaşlar dinecek .herşey ışıl ışıl olacak ablam.seni çokkkk seviyorum çok o pamuk kalp hep mutlu olsun inşallah.ALLAHA emanet ol ablam

Serap'cigim, listeye ekleyebilirmiyiz, gulseren diye bir kiz arkadasim var, cocuklari evlenmesine izin vermiyorlar, kadincagiz evlenip yuva kurmak istiyor ama iki oglu var kesinlikle karsi cikiyorlar, cocuklar 25 yaslarindalar . Bu arkadasimin cocuklarinin yumusamasi, anlayisli olmalari ve gulseren in hayirli bir yuva kurmasi niyeti ile acabilirmiyiz? Sagol canim benim... Allah dualarimizi kabul eyelsin insallah, Amin.

eklerim güzel ablam ne demek .listeye daha bakmadım senin içinde niyet ekledikmi ablam .bakıyım eklemediysek sende dile yazalım ablacım .ALLAHA emanet ol melek ablam .

Serap'cigim, ablami hatirlarmisin? cok mutlu bir yuva kurdu, cok kotu gunler yasiyordu ve bu sitede ona tefriciye okunmustu, simdi cok mutlu cok sukur ona soyledim, o da 300 tane aldi, senin icin dua edecek, Rabbim kabul eyler insallah. okundu yazin dedi, hemen bitirecegim dedi. insallah en az onun kadar mutlu bir yuvan olur, amin.

ben kıyamam hatırlamaz olurmuyum ablacım en az senin kadar güzel yürekli ablamızı.ALLAHA şükür hayat ona gülümsedi az kaldı ablam bizede gülümsemesine.ALLAH binlerce kez razı olsun ilker ablamdanda .kıyamam beni ne kadar mutlu ettiniz varya anlatamam.sizlersiz ben ne yapardım acaba .sizi çok ama çook seviyorum güzel ablam.o pamuk kalpli ablamada selamımı söyle olurmu.RABBİM onuda hep ama hep çook mutlu etsin

selametle kalın

canım ALLAH binlerce kez razı olsun .o güzel yüreğindeen geçerek bana dua okuduğun için .tamam ben listeye ekliyorumbirazdan .inşallah annemizde bir an önce iyi olur ALLAHIMIN izniyle.iyiki varsınız iyiki.ALLAHA emanet olasın

oy kıyamam ben serapcığıma diyen o güzel yüreğin hiç dert tasa görmesin,RABBİM hep sana kapılarını açsın ablam .ne istersen hemde hiç beklemeden olsun inşallah.RABBİM iki aleminide cennet eylesin pamuk kalpli ablam.peygamberimizin komşun olsun ablam .ALLAHA emanet ol

Allahim kimseyi sevdiklerinikn hastaliklari ile sinamasin, Rabbim tum hastalarimiza saglik ihsan eylesin insallah.

amin amin canım ablam.kusura akma ne olur okuduğun rakamı eklemişim adını yazmamışım yorgunlukla .ne olur hakkını helal et melek ablam .ALLAHA emanet ol

serap8191

Kayıtlı Kullanıcı
serap8191

okunan : 3044
kalan:1400

elifimbenim(MERHUME)

Kayıtlı Kullanıcı
ablacım nasılsın daha iyimisin.hep dualarımdasınız tüm kalbimle diliyorum bir an önce iyileşmeni.ALLAHIM inşallah ablacım hepimizin tüm dileklerini gerçekleştirin burdaki tüm kardeşlerim ablalarım sen o kadar güzel yüreklisinizki hep dua ediyorum ablacım.görmedim canım ablam tüh bazen böyle gözümden kaçıyor kafam çok yorgunken felan .işe başladım arkadaşımın yanında birde eve gelince yorgun oluyorum göremiyorum hakkını helal et olurmu ablam .ALLAHA emanet ol
sa[olasin sacim 'y'y'm aslinda yarin 24 de terap'lere ba;liyorum 'l. ve i;in terapisi bakalim ALLAH tan hyırlısı inş RABBİM C.C.sığınıyorum inş yardım eder güç kuvvet verır sen nsılsın durumlar nasıl dileğine kavuşturdunmu hep aklımdasınız
yarın kendımı iyi hissedersem buraya gırerım ve yazarım ALLAH herkesden razı olsun hakkınızı helal edin ALLAHA emanet ol:a44::a12::a14:

serap8191

Kayıtlı Kullanıcı
sa[olasin sacim 'y'y'm aslinda yarin 24 de terap'lere ba;liyorum 'l. ve i;in terapisi bakalim ALLAH tan hyırlısı inş RABBİM C.C.sığınıyorum inş yardım eder güç kuvvet verır sen nsılsın durumlar nasıl dileğine kavuşturdunmu hep aklımdasınız
yarın kendımı iyi hissedersem buraya gırerım ve yazarım ALLAH herkesden razı olsun hakkınızı helal edin ALLAHA emanet ol:a44::a12::a14:

güzel ablam benim bizler herşeyden önce büyük RABBİM hep yanında.hiç korkma üzülme ablam .sıkıldıkça daraldıkça yazarsın buradan gücün oldukça.konuşa konuşa dertlerimizi ,mutluluklarımızı paylaşa paylaşa bir bakmışız zaman geçmiş herşey bitmiş ve mutlu sonuca ermiş olacağız.biz buaradayız asla yalnız değilsin kalbimiz seninle ,dualarımız seninle .hakkımız mı var ablam varsada bin kere helal olsun .sende helal et ama güzel ablam.ben bekliyorum ablam .olumlu birşey olunca herkesle paylaşacağım.aileden gizlemek olurmu?siz benim güzel ailem değilmisiniz:) ALLAHA emanet ol güzel ablam

serap8191

Kayıtlı Kullanıcı
serap8191

serap8191............................450(okundu)+200
zerrin abla (leyla ablanın arkadaşı)..1000

okunan : 4244
kalan:200

serap8191

Kayıtlı Kullanıcı
kardeşlerim okumak için 200 tane aldım.yukarı listeye ekledim eklemeyin diye haber vermek için yazıyorum.ALLAHA emanet olun

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt