hanife deniz
Kayıtlı Kullanıcı
Allah rzı olsun canım,Yüce Rbbim ecrini kat kat versin,efendimiz şefaatcin,melekler ducın olsun inş.
Selam ve Dua ile
Selam ve Dua ile
AminSelamun leykum Canlar
Allah cümlenizden razı olsun,maşallah tefriciyemiz bitmiş.Rabbim ecrini kat kat versin,iki cihanda ziz eylesin,gönüllerinizin hayır muradını hayırlısıyla nasibeylesin,mekanınız cennet,komşunuz Hz.Muhammed olsun,Efendimiz şefaatciniz, melekler duacınız olsun inş.
Selam ve Dua ile
TEFRİCİYE OKUNAN KARDEŞİMİZ VE NİYETİ:
narinim:
Duası: Yeni kapanan birisi olarak ve eşiminde istemediğinden dolayı ayrıcada etrafımda da hiç tesettürlü birisi olmadığından dolayı nefsimle büyük mücadele içindeyim.. Çok isteyerek kapandım yinede istiyorum ama dediğim gibi nefis, şeytan benle uğraşıyor. Duam şu sıkıntılı günlerden nefsime yenik düşmeyerek Rabbimin rızasını alarak çıkmak. Mevlam cümlemizin imanını arttırsın şeytana uydurmasın.. AMİN
leyla................................394(okundu)
cakdoc.............................10(okundu)
mavci..............................500
salavat getir.....................500(okundu)
hanife deniz......................1.100 (okundu)+380
serap8191.........................1110(okundu)+50
mir_erhan..........................350
kardelele.............................50(okundu)
okunan : 4.444
kalan : 00
Allah cümlenizden razı olsun inş.
canımablam.ne güzelbir dua .o güzel yüreğinden bu güzel duayı yaptınya daha ne isteyeblirim ki.ablam iyiki varsınız.hepimiz için geçerli olsun inşallah o melek kalpten gelen bu güzel dua.ALLAHA emanet ol ablamAllah rzı olsun canım,Yüce Rbbim ecrini kat kat versin,efendimiz şefaatcin,melekler ducın olsun inş.
Selam ve Dua ile
helal olsun ne demek .sendende razı olsun narinim kardeşim.inşallah herşey yoluna girer.ALLAHA emanet olAllah cümlenizden razı olsun. Cümlenizi Rabbim sevdiği kullarından olmayı nasip etsin inşallah.
Hakkınızı helal edin.
selamün aleyküm canlarim ben de 500 alıyorum benıde listenize eklermisiniz canım benım niyetim 24 de tüm terapilerim başlıyor ALLAH'IMIN izniyleinş ve sizlerin duasıyla bu hastalığı yeneçeğim ve hep burada buluşup sizlere okumak için katılaçağım ALLAH'ım herkesin derdıne derman olur inş dertlilere deva,boçlulara ede,hastalara şifa ve sevdiğine kavuşup haayırlı ve çok çok mutlu bir yuva kurmalarını ve sağlıklı ıslama bağlı ,didine bağlı hayırlı evlatlar evlatlar yetiştirirler ve RABBİMİZE hep inanarak ve ibadetlerini geçıktırmeden uzun ömürler veririrler sağ ve sağlıçakla kalın ALLAHIM,C.C. hepinizi korusun
selamün aleyküm canlarim ben de 500 alıyorum benıde listenize eklermisiniz canım benım niyetim 24 de tüm terapilerim başlıyor ALLAH'IMIN izniyleinş ve sizlerin duasıyla bu hastalığı yeneçeğim ve hep burada buluşup sizlere okumak için katılaçağım ALLAH'ım herkesin derdıne derman olur inş dertlilere deva,boçlulara ede,hastalara şifa ve sevdiğine kavuşup haayırlı ve çok çok mutlu bir yuva kurmalarını ve sağlıklı ıslama bağlı ,didine bağlı hayırlı evlatlar evlatlar yetiştirirler ve RABBİMİZE hep inanarak ve ibadetlerini geçıktırmeden uzun ömürler veririrler sağ ve sağlıçakla kalın ALLAHIM,C.C. hepinizi korusun
Canim serap im konuyu simdi gordum , bende 100 tane aliyorum bitanem, ozur dilerim daha cok almak isterdim ama su siralar okumam gereken dualarim var, Rabbim kabul eyler insallah, okundu yazabilirsiniz ben Rabbim nasip ederse yarin a bitiririm.TEFRİCİYE OKUNAN KARDEŞİMİZ VE NİYETİ:
serap8191
Duası:benim dileğimde ALLAHIN izniyle evlenip hayırlı bir yuva kurmam için gereken koşul neyse onun bir an önce olması.nişanlımın tarlasının satması,işe girmem,düğünle ilgili yapılacak konuşmada annemle babamın dilinin bağlanması ve artık aksilik çıkartamamaları,bu evden hayırlısıyla bir an önce kurtulmak, tüm hastaların iyileşmesi ALLAH yolunda ilerleyen bir kul olmak .RABBİMİN rızasını kazanmak ve RABBİMİN tüm günahlarımı affetmesi
leyla.................................144(okundu)+ 100
hanife deniz........................500
mavci.................................300
elifim benim..........................500
mir erhan.............................350
serap8191............................450(okundu)
okunan : 2344
kalan : 2.100
Allah cümlenizden razı olsun inş.