Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Birbirimize TEFRİCİYE Okuyalım... (1 Kullanıcı)

serap8191

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm kardeşlerim 50 tane daha okudum.ALLAHA emanet olun

serap8191

Kayıtlı Kullanıcı
TEFRİCİYE OKUNAN KARDEŞİMİZ VE NİYETİ:

Barış
Duası:
(hayırlısıyla içinde bulunduğu olumsuzluklardan kurtulup tez zamanda selametine çıkmak yaşamına bir düzen bir yön hayırlı bir çıkış kapısı nasip etsin Rabbim.Abisiyle birlikte Hidayete ermek okulunu severek gitmeleri derslerine eskisi gibi çalışma azmi başarı nasip Rabbim eskisi gibi olması sbsb hayırlısıyla kazanıp iyi bir okula girmek nasip etsin Rabbim.Anne babaya karşı sevgi saygı muhabbet ardaki soğuklukların ortada kalkması,evlerinde huzur mutluluk dirlik düzen geçim için hayırlı salih evlat olmaları için)

leyla................................270(okundu)+6 0
mavci..............................400(okundu)+200
hanife deniz......................404(okundu)+100
serap8191.........................1485(okundu)
hacı anne.........................100
cakdoc.............................10
Melike..............................250
Emine...............................300
kardele...............................50(okundu)
leylanın ark. zeynep.............400
aselll..................................100
KalBun_Kesir......................15
armour..............................50(okundu)
zerrin................................200

okunan : 4.394
kalan : 50

mir_erhan

Moderator
Selamün Aleyküm

Barış kardeşimizin kalan 50 tanesini de okudum
Rabbimiz vesile kılsın okuduklarımızı inşallah.

selam ve dua ile

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Amin
Selam Aleyküm canım kardeşlerim Allah hepinizden binlerce kez razı olsun emeklerinize gönlünüze sağlık Allah ecrinizi her iki dünyada kat kat vermek nasip tsin Rabbim.
Allah bu mübarek günlerin okunan Kur'anlar dualar, tefriciyler yüzü gözü hürmetine hepimizin dualarını gönül muradlarını kabul etsin hayırlısıyla inşallah içinde bulunduğumuz sıkıntılardan çıkmazlardan çaresizlikleden kurtulup tez zamanda selametimize çıkmak yaşamımıza bir düzen bir yön hayırlı bir çıkış kapısı hayırlı bir vesile göndersin Rabbim.
Allah bütün çocukları ortamın kötülüklerinden kötü arkadaştan kötü insanlardan belalardan musbitlerden kazalardan gelmeden esirgeyip korusun Rabbim hepsine hidayet nasip etsin dini bütün yetişmek ana babaya itaatli olmak onlara karşı sevgi muhabbetli olmak derslerinde başarı çalışma azmi nasip etsin Rabbim.
Allah şeytana nefsine uydurmasın doğru yoldan ayrımasın korktuklarımızdan emin umduklarımıza nail olmak nasip etsin Rabbim.
Okullarına severek gitmek derslerine azimle çalışmak derslerinde sınavlarında başarılı olup büyük adam olmak nasip etsin Rabbim.
Hayatındaki ve içinde buldundukları çıkmazları çaresizlikleri olumsuzlukları olumsuz düşünceleri hayırsızları olumluya hayırlıya çevirsin Rabbim kendi rızası için.Allah haklarında ne hayırlı ise en hayırlı ve güzelini nasip etsin Rabbim.
Allah her iki dünyada umduklarimiza nail olmak duaları kabul olunan kullar olmak nasip etsin kendi rızası için.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun hiç birimizi darda sıkıntıda çıkmazda çaresiz bırakmasın kendi kapısından başka kul kapısına muhtaç etmesin kimselerede firsat vermesin inş.
Rabbim bu dünyada ve ahirette sevdiği razi olduğu kullar olmak cennetinden hepimize birer köşk peygamber Efendimizin şefaatine nail olmak komşu olmak nasip etsin Allah.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun hayırlı geceler..

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi

Barış
Duası:
(hayırlısıyla içinde bulunduğu olumsuzluklardan kurtulup tez zamanda selametine çıkmak yaşamına bir düzen bir yön hayırlı bir çıkış kapısı nasip etsin Rabbim.Abisiyle birlikte Hidayete ermek okulunu severek gitmeleri derslerine eskisi gibi çalışma azmi başarı nasip Rabbim eskisi gibi olması sbsb hayırlısıyla kazanıp iyi bir okula girmek nasip etsin Rabbim.Anne babaya karşı sevgi saygı muhabbet ardaki soğuklukların ortada kalkması,evlerinde huzur mutluluk dirlik düzen geçim için hayırlı salih evlat olmaları için)

leyla................................270(okundu)+6 0
mavci..............................400(okundu)+200
hanife deniz......................404(okundu)+100
serap8191.........................1485(okundu)
hacı anne.........................100
cakdoc.............................10
Melike..............................250
Emine...............................300
kardele...............................50(okundu)
leylanın ark. zeynep.............400
aselll..................................100
KalBun_Kesir......................15
armour..............................50(okundu)
zerrin................................200
mir_erhan.............................50

okunan : 4.444
kalan : 000

Allah kabul etsin

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi

narinim:

Duası: Yeni kapanan birisi olarak ve eşiminde istemediğinden dolayı ayrıcada etrafımda da hiç tesettürlü birisi olmadığından dolayı nefsimle büyük mücadele içindeyim.. Çok isteyerek kapandım yinede istiyorum ama dediğim gibi nefis, şeytan benle uğraşıyor. Duam şu sıkıntılı günlerden nefsime yenik düşmeyerek Rabbimin rızasını alarak çıkmak. Mevlam cümlemizin imanını arttırsın şeytana uydurmasın.. AMİN

leyla................................44

okunan : 44
kalan : 4400

Allah kabul etsin..

cakdoc

Kayıtlı Kullanıcı
10 tane okudum.. rabbim kabul etsin amin B) B) B)

mavci

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR *
Yönetici
narinim kardeşimiz için 400 yazın inşallah...
Rabbim kabul etsin...

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi

narinim:

Duası: Yeni kapanan birisi olarak ve eşiminde istemediğinden dolayı ayrıcada etrafımda da hiç tesettürlü birisi olmadığından dolayı nefsimle büyük mücadele içindeyim.. Çok isteyerek kapandım yinede istiyorum ama dediğim gibi nefis, şeytan benle uğraşıyor. Duam şu sıkıntılı günlerden nefsime yenik düşmeyerek Rabbimin rızasını alarak çıkmak. Mevlam cümlemizin imanını arttırsın şeytana uydurmasın.. AMİN

leyla................................44(okundu)+90
cakdoc.............................10(okundu)
mavci..............................400

okunan : 544
kalan : 3.900

Allah kabul etsin..

salavatqetir

Kayıtlı Kullanıcı
narinim abla için bende 250 tefriciye aldım
Allah kabul etsin.

bursaa

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleykum arkadaslar ben bu sıtede yenıyım bu yardımlaşmalarınız cok hoşuma gıdıyor.ALLAH ım kabul etsin okunanları inşallah.yalnız birşey sormak istıyorum bunları arapçadanmı okuyorsunuz yenı yazıdanmı.ben arapçayı daha yeni ögrenıyorumda onun için bilgi almak istedim.hayırlı akşamlar

salavatqetir

Kayıtlı Kullanıcı
“Allâhumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ Seyyidinâ Muhammedinillezî tenhallü bihil ukadü ve tenfericu bihil-kürebü ve tukdâ bihil-havâicu ve tünâlü bihir-reğâibü ve hüsnül-havâtimi ve yustaskal ğamâmu bivechihil Kerîm ve alâ âlihî ve sahbihi fî külli lemhatin ve nefesin bi adedi külli ma’lûmin lek.”
aleyküm selam kardeşim burdan okuyabilirsin.

hanife deniz

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum
Barış Kardeşimiz için aldığım son tefriciyeleri okudum. Allah kabul etsin inş.
Selam ve Dua ile

serap8191

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm kardeşlerim 60 tane okudum şimdilik.sorunlarım var bu aralar fazla giremeyecğim ne olur haklarınızı helal edin .100 tane okumak için aldım .ALLAHA emanet olun

serap8191

Kayıtlı Kullanıcı

narinim:

leyla................................44(okundu)+90
salavat getir.....................250(okundu)
hanife deniz......................100
serap8191.........................60(okundu)+100

okunan : 1054
kalan : 3.390

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi

narinim:

leyla................................144(okundu)+30
serap8191.........................60(okundu)+100

okunan : 1094
kalan : 3.350

serap8191

Kayıtlı Kullanıcı
canım ailem her zaman internete giremiyorum 100 tane almıştım 19 kaldı onu bugün okuyacağım.50 tane daha aldım .bilginiz olsun.ALLAHA emanet olun

serap8191

Kayıtlı Kullanıcı

narinim:

leyla................................144(okundu)+3 0
serap8191.........................160(okundu)+50

okunan : 1144
kalan : 3.300

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt