Amin
Aleyküm Selam ablam Allah razı olsun emeklerine gönlüne sağlık Allah mükafatınızı her iki dünyada kat kat vermek nasip etsin Rabbim.Canım listeyi ilk sayfaya ekledim şimdilik sırayla gidiyoruz acil bir durum olduğunda kardeşimiz için okunur inşallah.Ablam kusura bakma seninde konuna müdahale ettik ama sormadan bir hakkımız geçtiyse hakkını helal et bitanem.
Canım ablam haklısın ameller niyetlere göredir hepimiz sırf Allah rızası için burdayız elimzden allah rızası için birşeyler geliyorsa ne mutlu bizlere Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun bilerek ve idrak edenlerden olmak nasip etsin Rabbim.
Allah hiç birimizi darda sıkıntıda çıkmazda çaresiz bırakmasınkendi kapısından başka kul kapısına muhtaç etmesin kimselere fırsat vermesin Rabbim.
Allah hepimizin sonunu hayırlara vesile etsin inşallah selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.
aleyküm selam ablacım .kusura bakma ben daha yeni gördüm konumuz açılmış.tekrar kusura bakma ablacım.bu arada ablam konu senin konun bana sormana gerek yok ablam.kötü hissettim bir an sen bana sorunca ben sadece düzenlemeleri yaptım ablam .konumuzun devamı ve birlik beraberlik olsun her yere ayrı ayrı konular açılmasın diye Ve sana yardım olsun diye..bana sorma güzel ablam olurmu?ortak almamız ghereken bir karar olursada alırız beraberce.ALLAHA emanet ol ablacım
Ve Aleykum Selam Canım
Allah Razı olsun, siz hakkınızı helal edin.Çok iyi ettiniz müdahale etmekle, daha doğrusu,biz bir bütünüz birbirimizi tamamladığımız sürece kardeşliğimizin anlamı olur.Allah razı olsun.Ayrıca benim konum diye birşey yok,ihtiyaç duyulmuş açıkmış hepimizin konusu.Allah rızası için,birbirimize dua için buradayız,birimiz hepimiz,hepimiz birimiz değilmiyiz.
Allah razı olsun can. Cümleleri toparlayamıyorum.
Selam ve Dua ile
AminHayırlı günler diliyorum.
50 adet okundu.allah kabul etsin.
Aleykum Selam Sepabım,
Canım,öncelikle kusura bakmak gibi,kendini kötü hissetmek filan,bunlar ne demek canım.Allah razı olsun,önemli olan güzel işlerde devamlılığı sağlamak değil mi,sizde onu yapmışsınız.Rabbim binlerce kez razı olsun.Benim sormama gelince,sadece fikir beyanı,gerekirse soracağım tabi,bu benim değil,Allah rızası için,birlik ve beraberlik içinte birbirimize dua etmek için açılmış bir konu.Canım cümleleri toparlayamıyorum, fakat siz beni tanıyorsunuz.Allah razı olsun.Anlaşıldığımı umuyorum canım.Lütfen ilgilenmeye devam edin.benim durumu mu biliyorsunuz.
Selam ve Dua iLE