ve aleykum selam canım ekliyorum hemenselamun aleyküm burcu 400 tane okudum bilgin olsun ALLAHA EMANET OL.
niyetini ekliyorum listeyede okunduya ekleyeceğim canım Rabbbim razı olsun*makbergülü :eşimin hayırlısıyla yeni işine başlaması vede işinde muvaffak olabilmesi,çocuklarımı islami çerçevede yetiştirebilmek,yuvamdaki huzur ve bereketin daim olması,günahlarımızın affı,tövbelerimizin kabulü,anneciğimin hastalıklarının bir an evvel şifa bulması,bana ve aileme hayırlı vede imanlı bir ömür için,içinde bulunduğumuz sıkıntıdan Allahın CC hakkımızda hayırlı olan şekilde kurtulmak için,Allahın izniyle hacca gitmek kendimin ve cocuklarımın rahat mutlu huzurlu bir evlilik ile hayata hayata devam etmeleri ,Allah rızası için,Efendimizin şefaatine nail olmak için,Benim,eşimin,kızım havva, oğlum kadir ve tüm aile efradımın,cümle Ümmeti muhammetle birlikte hidayet sağlık,huzur,mutluluk,bereket ve muvaffakiyetleri için,geçmişlerimizin ruhu,bakide kalanlarımızın sıhhat ve selameti için .....
400 tane okundu.listeye duamıda eklermisiniz...
Canım niyetim;Hayır kapılarımızın açılması hayırlı eş hayırlı eş hayırlı yuva hayırlı çocuklar nasip etsin Rabbim.Bütün kardeşlerimizin dualarının kabulü sevdiklerimizle ailemizle hep beraber sağlıklı huzurlu mutlu günler nasip etsin Rabbim.Günahlarımızın affı hidayete ermek
Allah Celle Celalühu hakkımızda herşeyin hayırlı ve güzel olanını versin...
Allah Celle Celalühu bizleri bir an bile olsa nefsimizle başbaşa bırakmasın...
Allah Celle Celalühu bizlere sağlık, huzur ve mutluluk versin her daim...
Allah Celle Celalühu bizlere saadet-i dareyn nasip etsin inşallah
Allah kabul etsin.
canım ben biraz düzelttim listeyi sanada zorluk olmasın diye .ALLAHA emanet ol canım
canım serabım okadar sevindim anlatamam duzelttğinecok ama cok teşekkur ederim
bitanem inşallah listeye eklediğin bütün dileklerin en kısa zamanda kabul olur inan senden daha fazla mutlu olacagım canımdanda ötesin Serabım Rabbimeemanaet ol
bu arada ben 200 tanemi okudum .50 daha okudum.ALLAHA emanet olun
100 adet okundu selam ve dua ile
bende katılabilir miyim aranıza? çok mutlu olurum