Dağ Çiçeği
Kayıtlı Kullanıcı
200 adet okuyacağım inşallah.B)
Rabbim razı olsun niyetini yazarsan listeye eklerim senideteşekkür ederim100 adet alıyorum okuduğumda bildirrim. allah razı olsun
Selamun AleyKum
Burcu Kardeşimin ve konu ile ilgilenen diğer kardeşlerimin dikkatine;
Sizlerden bir ricam olacak, biliyorsunuz Dilek kardeşimizden sonra sıra,Gülen kardeşimizde,benim sıramda Gülen kardeşimize okunmuştu, dolayısıyla bende oluyor.Ricam, Şimdi de 12. kişide yani Gülen Kardeşimizin sırasında Leyla Kardeşimize okunması ve benim ismimin Leylanın yerine aktarılması yani geriye çekilmesi,Allah razı olsun.Hakkınızı helal edin.
ve aleykum selam ablacım inan aklımdaydı bugun hem hastane hem okul derken unutttum kusuruma bakma olurmu Rabbime emnaet ol canım ablacım
Selam ve Dua ile
200 adet okuyacağım inşallah.B)
Selamun AleyKum
Burcu Kardeşimin ve konu ile ilgilenen diğer kardeşlerimin dikkatine;
Sizlerden bir ricam olacak, biliyorsunuz Dilek kardeşimizden sonra sıra,Gülen kardeşimizde,benim sıramda Gülen kardeşimize okunmuştu, dolayısıyla bende oluyor.Ricam, Şimdi de 12. kişide yani Gülen Kardeşimizin sırasında Leyla Kardeşimize okunması ve benim ismimin Leylanın yerine aktarılması yani geriye çekilmesi,Allah razı olsun.Hakkınızı helal edin.
Selam ve Dua ile
yönetici arkadaşlarım başka bilgisayara geçtim aynı sorun yine devam ediyor 1.sayfadaki niyetlerin listesine düzelte bastıgımda imleci satırın sonuna getiremediğim için düzeltme yapamıyorum
sizden ricamlisteye yaprak kardeşimizi ekleyip
gülen abla yazan yere leyla ablamızı niyetiyle koplamanız
hanife ablamızın niyetini leyla ablamızın yerine yazarmısınız![]()
canım ben ilgilendim dediklerinle.o herkeste oluyor güze burcum imleci ok işaretiyle aşşağıya indir canım ekleme yapmak için .yazıyı seçmek içinde shift (ctrl tuşunun üstündeki oluyor) seç hepsini sonra siyah yapmak için yukarıdan işaretle tatlım .ALLAHA emanet ol
leyla-1 kardeşimizin niyeti çok güzel. aynı şeyleri bende istiyorumkopyacılık oldu ama..
Niyetim: Hayır kapılarımızın açılması hayırlı eş hayırlı eş hayırlı yuva hayırlı çocuklar nasip etsin Rabbim.Bütün kardeşlerimizin dualarının kabulü sevdiklerimizle ailemizle hep beraber sağlıklı huzurlu mutlu günler nasip etsin Rabbim.Günahlarımızın affı hidayete ermek,Peygamber Efendimizin şefaatine iki cihan saadetine nail olmak
Allah Celle Celalühu hakkımızda herşeyin hayırlı ve güzel olanını versin...
Allah Celle Celalühu bizleri bir an bile olsa nefsimizle başbaşa bırakmasın...
Allah Celle Celalühu bizlere sağlık, huzur ve mutluluk versin her daim...
Allah Celle Celalühu bizlere saadet-i dareyn nasip etsin inşallah
Allah kabul etsin.
AminSelamun aleykum ben aldığım 100 taneyı okudum.kAlan 50yı de alıyorum..
Rabbim okunanları kabul etsın..
Amin
Aleyküm Selam canım Allah razı olsun Allah kabul etsin bende tam kalan 50 taneyi alacaktım sen aldın Alalh kabul etsin canım herşey gönlünce olsun Allah'a emanet ol![]()
Rabbım cumlemızden razı olsun aminn ablacm..
Rabbim senı korusun..
Amin
Canım benim Allah ne muradın duaların varsa bu mübarek günlerin okunan Kur'anlar dualar yüzü gözü hümetine Allah kabul etsin hayırlısıyla inşallah.Alalh hepimiizn yar ve yardımcısı olsun korktuklarımızdan emin umduklarımıza nail olmak duaları her iki dünyada kabul olunan kullar olmak nasip etsin Rabbim kendi rızası için.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun Rabbim senide korusun canım![]()