Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Birbirimize TEFRİCİYE Okuyalım... (1 Kullanıcı)

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
teşekkür ederim:) 100 adet alıyorum okuduğumda bildirrim. allah razı olsun
Rabbim razı olsun niyetini yazarsan listeye eklerim senide
Selamun AleyKum
Burcu Kardeşimin ve konu ile ilgilenen diğer kardeşlerimin dikkatine;
Sizlerden bir ricam olacak, biliyorsunuz Dilek kardeşimizden sonra sıra,Gülen kardeşimizde,benim sıramda Gülen kardeşimize okunmuştu, dolayısıyla bende oluyor.Ricam, Şimdi de 12. kişide yani Gülen Kardeşimizin sırasında Leyla Kardeşimize okunması ve benim ismimin Leylanın yerine aktarılması yani geriye çekilmesi,Allah razı olsun.Hakkınızı helal edin.
ve aleykum selam ablacım inan aklımdaydı bugun hem hastane hem okul derken unutttum kusuruma bakma olurmu Rabbime emnaet ol canım ablacım
Selam ve Dua ile

200 adet okuyacağım inşallah.B)

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
elifimbenim : HAYIRLISIYLA EMEKLİ OLABİLMEK,ALLAHIN İZNİYLE HACA GİTMEK,KENDİSİNİN VE ÇOCUKLARININ RAHAT,MUTLU VE HUZURLU BİR EVLİLİK İLE HAYATA DEVAM ETMELERİ. 4444 Tefriciye listesi
mavci..........100 Okundu + 300
ayşe64..........600 Okundu+100 (okundu)
makbergülü........550 (okundu)
gülüm.se...........194(okundu)
hanifedeniz........500
kırıktesti............300 (okundu)
burcu................330
asel..................400 (okundu)
tekdileğim.........100
leyla.................170
serap8191........250 Okundu
yaprak..............100
dagçiçeği...... 200

Kalan : 250

Allah kabul etsin

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
yönetici arkadaşlarım başka bilgisayara geçtim aynı sorun yine devam ediyor 1.sayfadaki niyetlerin listesine düzelte bastıgımda imleci satırın sonuna getiremediğim için düzeltme yapamıyorum
sizden ricam :( listeye yaprak kardeşimizi ekleyip
gülen abla yazan yere leyla ablamızı niyetiyle koplamanız
hanife ablamızın niyetini leyla ablamızın yerine yazarmısınız :(

serap8191

Kayıtlı Kullanıcı
canım ben ilgilendim dediklerinle.o herkeste oluyor güze burcum imleci ok işaretiyle aşşağıya indir canım ekleme yapmak için .yazıyı seçmek içinde shift (ctrl tuşunun üstündeki oluyor) seç hepsini sonra siyah yapmak için yukarıdan işaretle tatlım .ALLAHA emanet ol

_Yaprak

Kayıtlı Kullanıcı
aldığım 100 adeti okudum. ayrıyeten 50 adet daha okudum. rabbim kabul etsinn

_Yaprak

Kayıtlı Kullanıcı
leyla-1 kardeşimizin niyeti çok güzel. aynı şeyleri bende istiyorum:) kopyacılık oldu ama..

Niyetim: Hayır kapılarımızın açılması hayırlı eş hayırlı eş hayırlı yuva hayırlı çocuklar nasip etsin Rabbim.Bütün kardeşlerimizin dualarının kabulü sevdiklerimizle ailemizle hep beraber sağlıklı huzurlu mutlu günler nasip etsin Rabbim.Günahlarımızın affı hidayete ermek,Peygamber Efendimizin şefaatine iki cihan saadetine nail olmak
Allah Celle Celalühu hakkımızda herşeyin hayırlı ve güzel olanını versin...
Allah Celle Celalühu bizleri bir an bile olsa nefsimizle başbaşa bırakmasın...
Allah Celle Celalühu bizlere sağlık, huzur ve mutluluk versin her daim...
Allah Celle Celalühu bizlere saadet-i dareyn nasip etsin inşallah
Allah kabul etsin.

gulum.se

Kayıtlı Kullanıcı
elifimbenim : HAYIRLISIYLA EMEKLİ OLABİLMEK,ALLAHIN İZNİYLE HACA GİTMEK,KENDİSİNİN VE ÇOCUKLARININ RAHAT,MUTLU VE HUZURLU BİR EVLİLİK İLE HAYATA DEVAM ETMELERİ

. 4444 Tefriciye listesi
gülüm.se...........194(okundu)+50
hanifedeniz........500
burcu................330
tekdileğim.........100
yaprak..............100(okundu)+50
dagçiçeği...... 200
makbergülü.......100

Kalan : 50

Allah kabul etsin

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Selamun AleyKum
Burcu Kardeşimin ve konu ile ilgilenen diğer kardeşlerimin dikkatine;
Sizlerden bir ricam olacak, biliyorsunuz Dilek kardeşimizden sonra sıra,Gülen kardeşimizde,benim sıramda Gülen kardeşimize okunmuştu, dolayısıyla bende oluyor.Ricam, Şimdi de 12. kişide yani Gülen Kardeşimizin sırasında Leyla Kardeşimize okunması ve benim ismimin Leylanın yerine aktarılması yani geriye çekilmesi,Allah razı olsun.Hakkınızı helal edin.
Selam ve Dua ile

yönetici arkadaşlarım başka bilgisayara geçtim aynı sorun yine devam ediyor 1.sayfadaki niyetlerin listesine düzelte bastıgımda imleci satırın sonuna getiremediğim için düzeltme yapamıyorum
sizden ricam :( listeye yaprak kardeşimizi ekleyip
gülen abla yazan yere leyla ablamızı niyetiyle koplamanız
hanife ablamızın niyetini leyla ablamızın yerine yazarmısınız :(

canım ben ilgilendim dediklerinle.o herkeste oluyor güze burcum imleci ok işaretiyle aşşağıya indir canım ekleme yapmak için .yazıyı seçmek içinde shift (ctrl tuşunun üstündeki oluyor) seç hepsini sonra siyah yapmak için yukarıdan işaretle tatlım .ALLAHA emanet ol

leyla-1 kardeşimizin niyeti çok güzel. aynı şeyleri bende istiyorum:) kopyacılık oldu ama..

Niyetim: Hayır kapılarımızın açılması hayırlı eş hayırlı eş hayırlı yuva hayırlı çocuklar nasip etsin Rabbim.Bütün kardeşlerimizin dualarının kabulü sevdiklerimizle ailemizle hep beraber sağlıklı huzurlu mutlu günler nasip etsin Rabbim.Günahlarımızın affı hidayete ermek,Peygamber Efendimizin şefaatine iki cihan saadetine nail olmak
Allah Celle Celalühu hakkımızda herşeyin hayırlı ve güzel olanını versin...
Allah Celle Celalühu bizleri bir an bile olsa nefsimizle başbaşa bırakmasın...
Allah Celle Celalühu bizlere sağlık, huzur ve mutluluk versin her daim...
Allah Celle Celalühu bizlere saadet-i dareyn nasip etsin inşallah
Allah kabul etsin.

Aleyküm Selam canım ablam benim Allah razı olsun hepinizden emeklerinize gönlünüze sağlık Rabbim mükafatınızı her iki dünyada kat kat vermek nasip etsin inşallah.Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun hiç birimizi darda sıkıntıda çıkmazda çaresiz bırakmasın kendi kapısından başka kul kapısına kimselere muhtaç etmesin Rabbim.Yaprak kardeşim sorun değil olur mu öyle şey mutlu olurum bilakis.Burcu canım benim çok sağol dün kötü bir gece geçirdik konularla ilgilenemedi öyle canım Allah hepinizin o güzel kalbine göre versin inşallah.
Allah bu dünyada ve ahirette sevdiği razı olduğu kullar olmak cennetinden hepimize birer köşk Peygamber Efendimizin Şefaatine nail olmak komşu olmak nasip etsin Rabbim
Allah her iki dünyada umduklarımıza nail olmak duaları kabul olunan kullar olmak nasip etsin Rabbim kendi rızası için.
Allah darda olan sıkıntıda olan banada bir dua yok mu diyen bütün kardeşlerimizin dualarını kabul etsin içinde bulundukları sıkıntılardan kurtulup tez zamanda selametine çıkmak nasip etsin Rabbim.
Allah ülkemize dirlik düzen geçim bolluk bereket,mutluluk hayırlı rızk kapıları hayırlı iş kısmet kapıları, sağlık afiyet hayırlı yaşlar hayırlı ömürler nasip etsin hepimizin sonunu hayırlara vesile nasip etsin Rabbim.
Hastalara şifa dertlilere deva, borçlulara eda,evsizlere ev, işsizlere iş, eşsizlere eş, çocuksuzlara hayırlı çocuk nasip etsin Rabbim inş.
Hayatımızdaki engelleri olumsuz düşünceleri hayırsızları çıkmazları çaresizlikleri olumsuzlukları olumluya hayırlıya çevirsin Rabbim kendi rızası için.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleykum ben aldığım 100 taneyı okudum.kAlan 50yı de alıyorum..
Rabbim okunanları kabul etsın..

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
elifimbenim : HAYIRLISIYLA EMEKLİ OLABİLMEK,ALLAHIN İZNİYLE HACA GİTMEK,KENDİSİNİN VE ÇOCUKLARININ RAHAT,MUTLU VE HUZURLU BİR EVLİLİK İLE HAYATA DEVAM ETMELERİ

. 4444 Tefriciye listesi
gülüm.se...........194(okundu)+50
hanifedeniz........500
burcu................330
tekdileğim.........100 (okundu)+50
yaprak..............100(okundu)+50
dagçiçeği...... 200
makbergülü.......100

Kalan : 0

--------------B İ T T İ ---------------

Allah kabul etsin

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Selamun aleykum ben aldığım 100 taneyı okudum.kAlan 50yı de alıyorum..
Rabbim okunanları kabul etsın..
Amin
Aleyküm Selam canım Allah razı olsun Allah kabul etsin bende tam kalan 50 taneyi alacaktım sen aldın Alalh kabul etsin canım herşey gönlünce olsun Allah'a emanet ol:)

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
11 -tek_dileğim (niyeti) : Sözlümün hayırlısıyla askerliğini bitirip, kpss sınavında başarılı olup hayırlısıyla atanabilmesi. Hayırlı imanlı bir yuva kurmak.. Günah larımızın affı, tövbelerimizin kabulu, hayırlı imanlı bir ömür için..
4444 Tefriciye listesi
leyla......................200

Kalan :4.244
Allah kabul etsin

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Rabbım cumlemızden razı olsun aminn ablacm..
Rabbim senı korusun..

Amin
Canım benim Allah ne muradın duaların varsa bu mübarek günlerin okunan Kur'anlar dualar yüzü gözü hümetine Allah kabul etsin hayırlısıyla inşallah.Alalh hepimiizn yar ve yardımcısı olsun korktuklarımızdan emin umduklarımıza nail olmak duaları her iki dünyada kabul olunan kullar olmak nasip etsin Rabbim kendi rızası için.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun Rabbim senide korusun canım:)

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
11 -tek_dileğim (niyeti) : Sözlümün hayırlısıyla, kpss sınavında başarılı olup hayırlısıyla atanabilmesi. Hayırlı imanlı bir yuva kurmak.. Günah larımızın affı, tövbelerimizin kabulu, hayırlı imanlı bir ömür için..
4444 Tefriciye listesi
leyla......................200

Kalan :4.244
Allah kabul etsin

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
Amin
Canım benim Allah ne muradın duaların varsa bu mübarek günlerin okunan Kur'anlar dualar yüzü gözü hümetine Allah kabul etsin hayırlısıyla inşallah.Alalh hepimiizn yar ve yardımcısı olsun korktuklarımızdan emin umduklarımıza nail olmak duaları her iki dünyada kabul olunan kullar olmak nasip etsin Rabbim kendi rızası için.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun Rabbim senide korusun canım:)

Aminn ablacm.. Allah celle celaluhu razı olsun.. Rabbim tüm hayırlı dualarımızı kabul eylesın inşaallah.. Üç aylarımız mübarek olsun:)
Niyette bi değişiklik yaptım:) Bana gelmiş sıra şaşırdım:)

buket58

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm ben bu bölümü bayağı aksattım hakknızı helal edin
dersler boş geçiyor okula gitmedim
ablacım şimdilik 1000 tane alyım en güzeline rabbime emanetsiniz

mavci

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR *
Yönetici
elifimbenim kardeşim için aldığım 400 okundu...
tek_dileğim kardeşim için de 300 alıyorum...
Allah Celle Celalühu kabul etsin...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt