Selamun Aleykum Elifimbenim Kardeşim
Burcu Kardeşimle katılımların olmaması sebebi ile bir süre ara vermeyi düşünmüştük,fakat sizin o kadar duanız varki buna ne Allah ne de gönüllerimiz razı olur inş.kardeşimizin ki biter bitmez sizin için başlatacğım,kardeşleriminde gerekli duyarlılığı göstereceğine eminim
İnş Rabbim hakkınızda en güzelini en hayırlısını nasibetsin inş.
Selam ve dua ile
Selamun aleyküm.
Kardeşimiz içn 300 tefrciye okudum.
Rabbim kabul etsn.
Hanife abla. Tefriciyeler bitmiyor artık..
Bitirilemiyor. Adına tefriciye okunan kişi, kendine bile okumuyor..
Girmeyenlerin tefriciyelerinin okunması pek hoşuma gitmiyor.. Bitmiyor çünkü..
Dua ediyoruz birbirimiz için. Karşılıksız yapıyoruz severek isteyerek, yanlış anlaşılmasın.. Ama düşüncem bu. Söylemek istedim..
Hayırlı geceler ablam...
Bende katılmak ıstıyorum dıder arkadslarıma intikalen 50 tane alıyorum okudukca eklerım... Hepınızın kandılı mubarek olsun rabbım gonlunuzden gecenlerın en hayırlısını nasıp ederek kabul etsın ınsallah..
canım benim okadar haklısın ki ... zaten bu konuyu sonlandırmamızın nedenide buydu okunan arkadaşlarımızın birkere ugramaması .... benim cok gücüme gitti kırıldım tamam Rabbimizin rızası için yapıyoruz ama burdaki diğer arkadaşlarında dua ihtiyacı oldugunda onlar olmuyor maalesef![]()
ve aleykum selam bende birşey yazmak istedim
canım benim okadar haklısın ki ... zaten bu konuyu sonlandırmamızın nedenide buydu okunan arkadaşlarımızın birkere ugramaması .... benim cok gücüme gitti kırıldım tamam Rabbimizin rızası için yapıyoruz ama burdaki diğer arkadaşlarında dua ihtiyacı oldugunda onlar olmuyor maalesef![]()
Selam Aleyküm canım nasılsın umarım iyisindir hiç görüşemiyoruz artıkArtık dualarda okumalar o kadar yavaşladı ki gerçekten çok üzücü
Allah rızası için bir karşılık beklemeden okuyoruz ama Allah herşeyi bilen görendir Allah herkesin kalbine göre mükafatını versin.
Evet canım ..
İhtiyacı olan çok kardeşimiz var..
Elifimbenim ablaya okunmasını istiyrum mesela..
Bu konu ne olacak peki? Kapatılacak mı? Bir bilgin var mı cnm?
canım benim hanife ablamız Elifimbenim ablamıziçin okuyacagız demiş bende isterim bu konuya emekleri cok büyük
bir sureliğne kapatacagız daha sonra yine açılacak inşallah
Aminve aleykum selam canım ablacım cok şükür iyiyim biraz uzak kaldım burdan bende eskisi gibi aktif olamıyorum evet ablacım cok durgunlastı
inşallah sende iyisindircanım ablacım dualarını isteyeceğim olurmu hayatımın yönü değişmek uzere calısmak konusunda birde biliyorsun evlat sahibi olmak istyorduk tedaviye başladık cok şükür Rabbim inşallah cok ağır tedaviler olmadan hayırlı bir evlat verir bizere
canımsın Rabbime emnetsin ablacım
canım benim hanife ablamız Elifimbenim ablamıziçin okuyacagız demiş bende isterim bu konuya emekleri cok büyük
bir sureliğne kapatacagız daha sonra yine açılacak inşallah
Bitirilemiyor. Adına tefriciye okunan kişi, kendine bile okumuyor..
Girmeyenlerin tefriciyelerinin okunması pek hoşuma gitmiyor.. Bitmiyor çünkü..
Dua ediyoruz birbirimiz için. Karşılıksız yapıyoruz severek isteyerek, yanlış anlaşılmasın.. Ama düşüncem bu. Söylemek istedim..
Hayırlı geceler ablam...[/FONT][/B]