Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Birbirimize TEFRİCİYE Okuyalım... (1 Kullanıcı)

ayse64

Kayıtlı Kullanıcı
70 tane okudum kandiliniz kutlu olsun

hanife deniz

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum KARDEŞLERİM

KANDİLİNİZ MUBREK OLSUN

Selam ve Dua İle

hanife deniz

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum Elifimbenim Kardeşim
Burcu Kardeşimle katılımların olmaması sebebi ile bir süre ara vermeyi düşünmüştük,fakat sizin o kadar duanız varki buna ne Allah ne de gönüllerimiz razı olur inş.kardeşimizin ki biter bitmez sizin için başlatacğım,kardeşleriminde gerekli duyarlılığı göstereceğine eminim
İnş Rabbim hakkınızda en güzelini en hayırlısını nasibetsin inş.
Selam ve dua ile

elifimbenim(MERHUME)

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum Elifimbenim Kardeşim
Burcu Kardeşimle katılımların olmaması sebebi ile bir süre ara vermeyi düşünmüştük,fakat sizin o kadar duanız varki buna ne Allah ne de gönüllerimiz razı olur inş.kardeşimizin ki biter bitmez sizin için başlatacğım,kardeşleriminde gerekli duyarlılığı göstereceğine eminim
İnş Rabbim hakkınızda en güzelini en hayırlısını nasibetsin inş.
Selam ve dua ile

ve aleyküm selam canım ALLAH senden ve tüm kardeşlerimden razı olsun inanın beni çok mutlu ettiniz hakkınızı helal edin :a14:HAYIRLI KANDİLLER :a14:
Rabbi Rahman, Mevlid Kandilinin hayırlara vesile olmasını nasip etsin.

Bütün Gözler RESULULLAH'(Aleyhissalatü Vesselam)'ı Görsün...

Bütün Gönüller ''O''(Aleyhissalatü Vesselam)'nu Duysun...

Bütün Gözler ''O''(Aleyhissalatü Vesselam)'nun İçin Aksın...

Bütün Kalpler MUHAMMED (SallAllahu Aleyhi ve Sellem) Diye Atsın...

Bütün Yürekler ''O''(Aleyhissalatü Vesselam)'nun Sevgisiyle Yansın....

Es Salatu Vesselamu Aleyke Ya Resulullah...

Es Salatu Vesselamu Aleyke ve HabibAllah...

Es Salatu Vesselamu Aleyke Ya Seyyidel Evveline Vel Ahirin....

Dualarımda ve Gönlümdesiniz... Aciz Kardeşinizi de İnşaAllahu Teala O Yürekten Dualarınıza Katarsanız Çok Sevinirim...

Kandilimiz Mübarek ve Hayırlara Vesile Olsun İnşaAllahu Teala...

Es Selamu Aleyküm ve Rahmetullah...​

hanife deniz

Kayıtlı Kullanıcı
sıradaki kardeşimiz:Enise

Niyeti : Hayırlı bir yuva kurmak için..

4444 tefriciye

elifim benim ...... 500
eftalyasun..........10
leyla..................34(okundu)
MAVCİ..............700 (okundu)
aymes...............10
serap8191..........95 (okundu)
fatma...............500(okundu)+200
tek_dileğim........25(okundu)
ayse64.............272(okundu)+87+20+81+115.
eylül.................20
cakdoc.............100
kardelele………50
Kırıktesti………100
ayşe.20........100
cemal-i hilal........50
hanife deniz........146

toplam :3.245

kalan : 1.199

Allah kabul etsin.

C

cemal-i hilal

Nıyetım=hayırlısıyla meslegımı elime almak ve hayırlı ınsanla karsılasmaktır...

C

cemal-i hilal

Bende katılmak ıstıyorum dıder arkadslarıma intikalen 50 tane alıyorum okudukca eklerım... Hepınızın kandılı mubarek olsun rabbım gonlunuzden gecenlerın en hayırlısını nasıp ederek kabul etsın ınsallah..

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleyküm.
Kardeşimiz içn 300 tefrciye okudum.
Rabbim kabul etsn.

Hanife abla. Tefriciyeler bitmiyor artık..
Bitirilemiyor. Adına tefriciye okunan kişi, kendine bile okumuyor..
Girmeyenlerin tefriciyelerinin okunması pek hoşuma gitmiyor.. Bitmiyor çünkü..
Dua ediyoruz birbirimiz için. Karşılıksız yapıyoruz severek isteyerek, yanlış anlaşılmasın.. Ama düşüncem bu. Söylemek istedim..
Hayırlı geceler ablam...

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleyküm.
Kardeşimiz içn 300 tefrciye okudum.
Rabbim kabul etsn.

Hanife abla. Tefriciyeler bitmiyor artık..
Dua ediyoruz birbirimiz için. Karşılıksız yapıyoruz severek isteyerek, yanlış anlaşılmasın.. Ama düşüncem bu. Söylemek istedim..
Hayırlı geceler ablam...

ve aleykum selam bende birşey yazmak istedim
canım benim okadar haklısın ki ... zaten bu konuyu sonlandırmamızın nedenide buydu okunan arkadaşlarımızın birkere ugramaması .... benim cok gücüme gitti kırıldım tamam Rabbimizin rızası için yapıyoruz ama burdaki diğer arkadaşlarında dua ihtiyacı oldugunda onlar olmuyor maalesef :(

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
Bende katılmak ıstıyorum dıder arkadslarıma intikalen 50 tane alıyorum okudukca eklerım... Hepınızın kandılı mubarek olsun rabbım gonlunuzden gecenlerın en hayırlısını nasıp ederek kabul etsın ınsallah..

canım katılımlar bitti artık kimseyi eklemiyoruz sadece Elifimbenim ablayı hanife ablamız aldı cokama cok emeği geçtiğ için
dua köşesinde acarsan okunabilir

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
sıradaki kardeşimiz:Enise

Niyeti : Hayırlı bir yuva kurmak için..

4444 tefriciye

elifim benim ...... 500
eftalyasun..........10
leyla..................34(okundu)
MAVCİ..............700 (okundu)
aymes...............10
serap8191..........95 (okundu)
fatma...............500(okundu)+200
tek_dileğim........25(okundu)+300
ayse64.............272(okundu)+87+20+81+115.
eylül.................20
cakdoc.............100
kardelele………50
Kırıktesti………100
ayşe.20........100
cemal-i hilal........50
hanife deniz........146

toplam :3.545

kalan : 899

Allah kabul etsin

leyla-1

Altın Üye
canım benim okadar haklısın ki ... zaten bu konuyu sonlandırmamızın nedenide buydu okunan arkadaşlarımızın birkere ugramaması .... benim cok gücüme gitti kırıldım tamam Rabbimizin rızası için yapıyoruz ama burdaki diğer arkadaşlarında dua ihtiyacı oldugunda onlar olmuyor maalesef :(

Selam Aleyküm canım nasılsın umarım iyisindir hiç görüşemiyoruz artık:( Artık dualarda okumalar o kadar yavaşladı ki gerçekten çok üzücü:( Allah rızası için bir karşılık beklemeden okuyoruz ama Allah herşeyi bilen görendir Allah herkesin kalbine göre mükafatını versin.

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
ve aleykum selam bende birşey yazmak istedim

Evet canım ..
İhtiyacı olan çok kardeşimiz var..
Elifimbenim ablaya okunmasını istiyrum mesela..
Bu konu ne olacak peki? Kapatılacak mı? Bir bilgin var mı cnm?

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
Selam Aleyküm canım nasılsın umarım iyisindir hiç görüşemiyoruz artık:( Artık dualarda okumalar o kadar yavaşladı ki gerçekten çok üzücü:( Allah rızası için bir karşılık beklemeden okuyoruz ama Allah herşeyi bilen görendir Allah herkesin kalbine göre mükafatını versin.

ve aleykum selam canım ablacım cok şükür iyiyim biraz uzak kaldım burdan bende eskisi gibi aktif olamıyorum evet ablacım cok durgunlastı
inşallah sende iyisindir :) canım ablacım dualarını isteyeceğim olurmu hayatımın yönü değişmek uzere calısmak konusunda birde biliyorsun evlat sahibi olmak istyorduk tedaviye başladık cok şükür Rabbim inşallah cok ağır tedaviler olmadan hayırlı bir evlat verir bizere
canımsın Rabbime emnetsin ablacım

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
Evet canım ..
İhtiyacı olan çok kardeşimiz var..
Elifimbenim ablaya okunmasını istiyrum mesela..
Bu konu ne olacak peki? Kapatılacak mı? Bir bilgin var mı cnm?

canım benim hanife ablamız Elifimbenim ablamıziçin okuyacagız demiş bende isterim bu konuya emekleri cok büyük
bir sureliğne kapatacagız daha sonra yine açılacak inşallah

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
canım benim hanife ablamız Elifimbenim ablamıziçin okuyacagız demiş bende isterim bu konuya emekleri cok büyük

Tamam canım anladım sağolasın..
Rabbim yardımcın olsun..
Hayırlı sağlıklı sıhhatli bir evlat nasip etsin inşaallah..
İş konusunda da Rabbim hayırlı bir kapı açsın inşaallah
..

leyla-1

Altın Üye
ve aleykum selam canım ablacım cok şükür iyiyim biraz uzak kaldım burdan bende eskisi gibi aktif olamıyorum evet ablacım cok durgunlastı
inşallah sende iyisindir :) canım ablacım dualarını isteyeceğim olurmu hayatımın yönü değişmek uzere calısmak konusunda birde biliyorsun evlat sahibi olmak istyorduk tedaviye başladık cok şükür Rabbim inşallah cok ağır tedaviler olmadan hayırlı bir evlat verir bizere
canımsın Rabbime emnetsin ablacım
Amin
Canım benim sık sık görüşemesekte sen her zaman benim kalbimde gönlümde dualarımdasın unutma:) Yardım edeceğim birşey olursa seve seve hazırım okunacak bir dua varsa elimden geldiğince yardıma hazırım.Allah yar ve yardımcınız olsun inşallah herşey gönlünüzce olsun canım hayırlı haberlerini bekliyorum ayrıca daha önce konuşmuştuk ya ben bekliyorum hayırlısıyla inşallah çok güzel günler sizi bekliyor canım Allah'ın izniyle inşallah.
Çok şükür bende iyiyim bu arada geçen hafta erkek kardeşimi evlendirdik Allah tamamına erdirsin bir ömür boyu mutluluklar nasip etsin darısı bütün bekarlara olsun hayırlısıyla inşallah.
Bu arada bende sık sık rahatsız oluyorum dayım düğün için geldi rahatsızdı şimdi hastanede yatıyor ilgilenecek kimse yok annemde rahatsız ama annem uğraşıyor Allah yar ve yardımcıları olsun Allah kolaylıklar hayırlı şifalar nasip etsin birde amelyiat durumu var dayımın inşallah ona lüzüm kalmaz Allah beterin beterinden korusun inşallah.
Bende bu aralar sık sık katılamıyorum eskisi gibi şu araları atlatalım ondan sonra inşallah.
Canım benim bende seni Rabbim'e emanet ediyorum herşey gönlünce olsun.

serap8191

Kayıtlı Kullanıcı
Hayırlı geceler ablam...[/FONT][/B][/QUOTE]

o kadar haklısın ki dilek kardeşim.artık konular çok yavaşladı.insanlar kendilerine bile okumuyor.tamam bizler hep ALLAH rızası için 10-20 neyse okumaya hep çalıştık.ama olmadı konular yavaşladı yetişemedik.olsun elifim benim ablam içinde okuruz bu konu bitince sonra ALLAH büyük.ALLAHA emanet ol

serap8191

Kayıtlı Kullanıcı

canım elifim benim ablamızın gerçekten çok emeği var.ablam için olur ya giremezsem ben biraz başladım.ama 250 tane yaz meleğim olurmu benim için.vaktim olsa daha çok alırım ama.okuyim bitirim sonra tekrar alıyım.ALLAHA emanet ol meleğim

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
Hayırlı geceler ablam...[/FONT][/B]

o kadar haklısın ki dilek kardeşim.artık konular çok yavaşladı.insanlar kendilerine bile okumuyor.tamam bizler hep ALLAH rızası için 10-20 neyse okumaya hep çalıştık.ama olmadı konular yavaşladı yetişemedik.olsun elifim benim ablam içinde okuruz bu konu bitince sonra ALLAH büyük.ALLAHA emanet ol[/QUOTE]

Evet serap kardeşim.Çok yavaşladı.Okunan kişi kendine de okumayınca bitmiyor tabii.. Katılım azalıyor uzadıkça uzuyor.. Eskiden ne kadar cabuk biterdi.. Ablamıza da okuyalım bir an önce inşaallah.. Rabbime emanet ol.Rabbim seni korusun:a12: Dualarda buluşmak duasıyla inşaallah..:H

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt