kalbiminurlandıra 200 daha okundu yazılacak
listeye ben ekleyecektim ama bi karışıklık var sanırım
el-mina abla yazsın ondan sonra bakarız
selamın aleyküm canlarım toplam 200 okudum kusura bakmayın yeni gördüm ALLAHkabul etsin inşALLAH
kalbiminurlandıra 200 daha okundu yazılacak
listeye ben ekleyecektim ama bi karışıklık var sanırım
el-mina abla yazsın ondan sonra bakarız
arkadaşlar şimdilik 40 tane alayım allahın ıznı ıle cenazemız var fazla okuyamıyorum dıger arkadaşlar hakkınızı helal edın sıra bende daha sonra galıba burcucum nıyetıme ufak bı eklentı yapcam hayırlısı ile tez vakitte bı evlat sahıbı olmak ve eşimin hastalığına şifa bulmak
okumadan yazmıyorum zaten ama bundan sonra daha iyi belirtirim hakkınızı helal edin sizi baya bekletmişim zülfinaz kardeşimin bittiyse sıradaki kardeşimize eklersiniz mevlam herkeze gönlünde olanı versin hayırla selametle kalın
arkadaşlar şimdilik 40 tane alayım allahın ıznı ıle cenazemız var fazla okuyamıyorum dıger arkadaşlar hakkınızı helal edın sıra bende daha sonra galıba burcucum nıyetıme ufak bı eklentı yapcam hayırlısı ile tez vakitte bı evlat sahıbı olmak ve eşimin hastalığına şifa bulmak
selamün aleyküm arkadaşlar nasılsınız maşallah diğer arkadaşımız ne çabuk bitmiş sıra bana gelmiş ALLAH hepinizden razı olsun dillerinize saglık ama nedense benim umutlarım bitti yaşama sevincim söndü her ay aynı hüsran her şeyden sogudum boşluktayım ne yapacagımı bilmiyorum...
selamün aleyküm arkadaşlar nasılsınız maşallah diğer arkadaşımız ne çabuk bitmiş sıra bana gelmiş ALLAH hepinizden razı olsun dillerinize saglık ama nedense benim umutlarım bitti yaşama sevincim söndü her ay aynı hüsran her şeyden sogudum boşluktayım ne yapacagımı bilmiyorum...
ve aleykum selam canımsın sen seni okadar iyi anlıyorum ama canım arkadaşlarımızın dedği gibi yaşın çok genc bak ben 27 yaşındayım (d. gebelik)
yüzünden 7 haftalık bebeğimi kaybettim ve şuan için en zorr tedaviyle ancak anne olabilirim anneliği yaşayabilirsem ( kesin bir sonuc alınamıyor ) yaşayacağım bitanem sen umudunu yitirirsen ben ne yapayımAma çok şükür Rabbime hemde binlerce şükür halimize değilmi
canımsın sakın umudunu yitirme Rabbimden Rabbim sana en kısa zamanda hayırlı saglıklı bşr evlat versin yürekten amin