Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Birbirimize TEFRİCİYE Okuyalım... (1 Kullanıcı)

EL-Mina

Kayıtlı Kullanıcı
okumadan yazmıyorum zaten ama bundan sonra daha iyi belirtirim hakkınızı helal edin sizi baya bekletmişim zülfinaz kardeşimin bittiyse sıradaki kardeşimize eklersiniz mevlam herkeze gönlünde olanı versin hayırla selametle kalın

mavci

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR *
Yönetici
Esselamünaleykum...

Esselamünaleykum...

fatmaşen için aldığım 100 okundu+44 okundu...
Toplam 144 okundu...
Allah CC. kabul etsin inşallah...

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
arkadaşlar şimdilik 40 tane alayım allahın ıznı ıle cenazemız var fazla okuyamıyorum dıger arkadaşlar hakkınızı helal edın sıra bende daha sonra galıba burcucum nıyetıme ufak bı eklentı yapcam hayırlısı ile tez vakitte bı evlat sahıbı olmak ve eşimin hastalığına şifa bulmak

canım vefat eden yakınınızı Rabbim rahmet mekanınıda Cennet eylesin .... Eşinede geçmiş olsun canım .... hemen ekliyorum Rabbime emanet ol

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
okumadan yazmıyorum zaten ama bundan sonra daha iyi belirtirim hakkınızı helal edin sizi baya bekletmişim zülfinaz kardeşimin bittiyse sıradaki kardeşimize eklersiniz mevlam herkeze gönlünde olanı versin hayırla selametle kalın

tamam ablacım sıradaki kardeşimizin niyetine ekleyeceğim Rabbime emanaet ol..

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
Arkadaşlar sıradaki kardeşimiz fatmaşen
Niyeti :Rabbimin sağlıklı hayırlı bir evlat vermesi

LİSTEMİZ

Elifimbenim........................500
hatug...............................500
AYLİN.................................44
Mavci...............................144 (okundu)
Kalbiminurlandır…………….300
Eftalyasun…………………….30 (okundu)
Eylül...........................30 (okundu)
Yasemin01..................100 (okundu)
ayşe20.......................140
buket 58....................200 (okundu)
seckin38......................40 (okundu)
Elmina.........................100 (okundu)

okunan ...................2128
kalan.......................2316

Rabbim okuyandan okumayandan razı olsun

buket58

Kayıtlı Kullanıcı
200 almıştım okudum rabbim kabul etsin

K

KırıkTesti

arkadaşlar şimdilik 40 tane alayım allahın ıznı ıle cenazemız var fazla okuyamıyorum dıger arkadaşlar hakkınızı helal edın sıra bende daha sonra galıba burcucum nıyetıme ufak bı eklentı yapcam hayırlısı ile tez vakitte bı evlat sahıbı olmak ve eşimin hastalığına şifa bulmak

Allah rahmet etsin, mekanı cennet olsun.

K

KırıkTesti

LİSTEMİZ

Kırıktesti......................216

okunan ...................2344
kalan.......................2100

fatmaşen

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm arkadaşlar nasılsınız maşallah diğer arkadaşımız ne çabuk bitmiş sıra bana gelmiş ALLAH hepinizden razı olsun dillerinize saglık ama nedense benim umutlarım bitti yaşama sevincim söndü her ay aynı hüsran her şeyden sogudum boşluktayım ne yapacagımı bilmiyorum...

hanife deniz

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm arkadaşlar nasılsınız maşallah diğer arkadaşımız ne çabuk bitmiş sıra bana gelmiş ALLAH hepinizden razı olsun dillerinize saglık ama nedense benim umutlarım bitti yaşama sevincim söndü her ay aynı hüsran her şeyden sogudum boşluktayım ne yapacagımı bilmiyorum...

Ve AleykumselamKardeşim,
müslümana umutsuzluk yakışmaz,lütfen şeytana fırsat verme,biz elimizden gelen herşeyi yapıp taktiri RABBİMİZe bırakırız,RABBİM neyler Neylerse güzel eyler,vardır eylediği herşeyin mutlak bir hikmeti,canım,seni anlıyorum ama lütfen metin ol.
Selam ve Dua ile

gulum.se

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm kardeşim bende kardeşim için 100 tane alıyorum. allah kabul etsin. inşallah...

K

KırıkTesti

Aleyküm Selam canım, hamdolsun iyiyim sen nasılsın? Ne demek umudum bitti? Müslümana umutsuzluk yakışırmı? Bi kere anne olmak için yaşın çok genç, daha önünde seneler var Rabbim ömür verirse. 35 yaşında tedavisi bitipte doktorların artık yapılacak bişey yok, tıbben anne olman mümkün değil dediği kadının hamile kaldığına şahit oldum ben. Seninde bildiğin gibi herşey kısmet. Rabbim kısmet etmişse sende evlat sahibi olursun. Belki zamanı vardır, belki olmaması daha hayırlıdır, biz bunları bilemeyizki. Herhalde yapmamız gereken dua edip, Rabbe sığınıp beklemek. Bende anne değilim, bi bebeğim olacakmı bilmiyorum ama bildiğim tek şey Allah'ın herşeyi en mükemmel şekilde takdir ettiği.

K

KırıkTesti

LİSTEMİZ

Kırıktesti......................216
Gülümse......................100

okunan ...................2444
kalan.......................2000

mavci

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR *
Yönetici
Ve Aleykumselam...

Ve Aleykumselam...

Hoşgeldiniz kardeşim...
Allah CC. dan umut kesilmez inşallah...
Durumumuz ne olursa olsun...
Aşağıdaki linkteki konuya bir göz gezdirin inşallah...
Allaha emanet olun...

http://forum.islamiyet.gen.tr/bize-ayiracak-5-bes-dakikaniz-var-mi/81817-sikinti-olsa-da-yasamak-hayirlidir.html

fatmaşen

Kayıtlı Kullanıcı
arkadaşlar haklısınız bende o mucizelere şahit oluyorum doktorlar çocugun olmaz dediği anlarda dogal yolla çocugu olan o kadar çok kişiler varki sanırım ben biraz sabırsızım bide çevreninde çocugunuz olmuyormu demeleri cok canımı sıkıyor sitrese giriyorum inş. dualarınız sayesinde RABBİM banada hayırlı saglıklı evlatlar nasip eder..

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı

ve aleykum selam canımsın sen seni okadar iyi anlıyorum ama canım arkadaşlarımızın dedği gibi yaşın çok genc bak ben 27 yaşındayım (d. gebelik)
yüzünden 7 haftalık bebeğimi kaybettim ve şuan için en zorr tedaviyle ancak anne olabilirim anneliği yaşayabilirsem ( kesin bir sonuc alınamıyor ) yaşayacağım bitanem sen umudunu yitirirsen ben ne yapayım :( Ama çok şükür Rabbime hemde binlerce şükür halimize değilmi
canımsın sakın umudunu yitirme Rabbimden Rabbim sana en kısa zamanda hayırlı saglıklı bşr evlat versin yürekten amin

fatmaşen

Kayıtlı Kullanıcı
ve aleykum selam canımsın sen seni okadar iyi anlıyorum ama canım arkadaşlarımızın dedği gibi yaşın çok genc bak ben 27 yaşındayım (d. gebelik)
yüzünden 7 haftalık bebeğimi kaybettim ve şuan için en zorr tedaviyle ancak anne olabilirim anneliği yaşayabilirsem ( kesin bir sonuc alınamıyor ) yaşayacağım bitanem sen umudunu yitirirsen ben ne yapayım :( Ama çok şükür Rabbime hemde binlerce şükür halimize değilmi
canımsın sakın umudunu yitirme Rabbimden Rabbim sana en kısa zamanda hayırlı saglıklı bşr evlat versin yürekten amin

amin canım inş.
haklısınız arkadaşlar bir an boşluktaydım şimdi kendime geldim aslında çok şükür bir sıkıntım bir derdim yok bir ara eşimle aram çok bozuktu ayrılma noktasına gelmiştik ama şimdi çok şükür RABBİME eşim bana karşı artık çok şefkatli çok iyi mükemmel bir insan oldu sabah namazlarına kalkamıyorduk artık çok şükür kalkıyoruz o günden beri eşimle aramdaki sorunlar tamamen bitti bunları düşününce RABBİME BİNLERCE KEZ ŞÜKÜRLER OLSUN DİYORUM.
benim yapacagım şey dua dua dua etmek RABBİM beni af etsin..

ayse.20

Kayıtlı Kullanıcı
bizlere bu konuda Allah kolaylık ve sabır versin yinede ondan gelene hamdetmeliyiz vermiyorsa bi sebebi vardır beklemek lazım..
mesela benim çocuğum oldu doğdu ve öldü benle birlikte herkez üzüldü fakat verince hamdettik alınca sabrettik
yani fatmacım demek istediğim hiç olmaması,böyle olmasından iyidir,beni görüp kendi haline şükret,bende benden daha kötü durumda olanları görüp hamdedeyim beterin beteri var
umutlarını yitirme...

ayse.20

Kayıtlı Kullanıcı
ben aldığımı okudum 300 tane daha okuyayım inşallah

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt