Arkadaşlar tefricye konusu sizlere emanet annem cok hasta ( bugun enbdoskopi oldu midesinde 10 larca yarası cıkmıs patolojıye gitti kanser olup olmadıgına bakacaklar cok uzgunuz safra kesesi cok şişti heran ameliyat olabilir doktordan randevu alacağız ) babam omzundan cok agrıları varabimin gitmesini bekledi sabır etti okadar agırya oda ameliyat olacak 1-2 ay içinde
oyuzden konuyla lissteyle ilgilenemyebilirim cok uzgumum kendimde değildim yeni geldim 2. sayfadaki değişiklikleri yaparım ama listeleyemeyeceğim artık
sizden ricam benim yerime ilgilenin olurmu![]()
sağolasın canım
allah razı olsun. henüz girmemiş ameliyataserum takılı bekliyormuş. ameliyata hazırlık.
bir kaç saat sonra girecek yaklaşık iki saat sürecek..oyy oy
arkadaşalar eşimin anneannesi vefta ettı dolayısı ıle uzun sure okuyamayabılırım hakkıknızı helal edın tum dualarınız kabul olsun inşallah[/QUOT
başınız sağolsun RABBİM mekanını cennet yapsın inşallah.
ne ameliyatı olucak öyle canım 2 saat baya uzunmuş sağ salim çıksında uzun olsun gerçi önemli değil
Canım çok geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun inşallah hayırlısıyla atlatırsınız
birtanem geçmiş olsun hayırdır sözlünün nesi var canım.inşallah RABBİM acil şifalar versin.ALLAHA emanet ol
canlarım bu konuyu bitirelim burcumuzun meleğimizin annesi ve babası için okuyalımmı .o her konuda her sayfada bize yardım etti çünkü.herkese koşturdu hastalık demeden iyiyim kötüyüm demeden çok emeği geçti hepimize ve hep karşılıksız o güzel kalbiyle yaptı bunları kardeşimize başlamamış olsaydık burcuma okurduk.bende 30 tane alıyım şimdi .ALLAHA emanet olun
selamun aleyküm bende kardeşimiz için 20 adet okudum RABBİM kabul buyursun...
600 tane okudum hediye eyledim Allah kabul etsin
sıradaki arkadaşımız içide 50 tane alayım
canlarım bu konuyu bitirelim burcumuzun meleğimizin annesi ve babası için okuyalımmı .o her konuda her sayfada bize yardım etti çünkü.herkese koşturdu hastalık demeden iyiyim kötüyüm demeden çok emeği geçti hepimize ve hep karşılıksız o güzel kalbiyle yaptı bunları kardeşimize başlamamış olsaydık burcuma okurduk.bende 30 tane alıyım şimdi .ALLAHA emanet olun
canım bende dün listelere bakarken aklımdan geçirmiştim seni acaba niye uğramıyo arkadaşımız diye başınız sağolsun canım Allah mekanını cennet etsinarkadaşalar eşimin anneannesi vefta ettı dolayısı ıle uzun sure okuyamayabılırım hakkıknızı helal edın tum dualarınız kabul olsun inşallah
ALLAH razı olsun inşallah.
1.5 saat sürmüş ameliyatı dün. görümcemle konuştum. yanında o vardı. osmaniyede,memleketinde. tüy dönmesi olmuş. ve içerde bilye gibi yuvarlanmış uzayarak. o yüzden biraz uzun olabilir denilmişti. ama şimdi iyi. konuştuk akşam. yanına gidemedim. gitmem için de çok kötüymüş gibi oyunlar oynuyo .. sanırım en geç yarın cıkacak hastaneden. 20 gün falan da ablasının evinde kalacak.
iyileşince de hazırlıklar başlıcak inşallah. yaza doğru düğün var![]()
Selamun Aleykum ...
Salatı Tefriciye'yi yazarmisiniz ben bilmiyorum ogrenmek isterim
ALLAH razi olsun ...
SALATI TEFRİCİYE..
"Allâhumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ Seyyidinâ Muhammedinillezî tenhallü bihil ukadü ve tenfericu bihil-kürebü ve tukdâ bihil-havâicu ve tünâlü bihir-reğâibü ve hüsnül-havâtimi ve yustaskal ğamâmu bivechihil Kerîm ve alâ âlihî ve sahbihi fî külli lemhatin ve nefesin bi adedi külli ma'lûmin lek."
"Allahım! Bizim Efendimiz Muhammed'e (sav) kusursuz bir salât ve rahmet, mükemmel bir selâm ve selâmet vermeni diliyoruz. O Peygamber ki, onun hürmetine düğümler çözülür, sıkıntılar ve belalar onun hürmetine açılıp dağılır, hacet ve ihtiyaçlar onun hürmetine yerine getirilir. Maksatlara O'nun hürmetine ulaşılır, güzel sonuçlar O'nun hürmetine elde edilir. O'nun şerefli yüzü hürmetine bulutlardaki yağmur istenilir, Allah'ım, onun ehl-i beytine, ashabına da her göz kırpacak kadar zamanda (her an, saniye) her nefes alacak zamanda sana malum olan varlıklar sayısınca salât et."
canım bende dün listelere bakarken aklımdan geçirmiştim seni acaba niye uğramıyo arkadaşımız diye başınız sağolsun canım Allah mekanını cennet etsin
tekrar geçmiş olsun canım
Rabbim başka keder vermesin
Herkese hayırlı cumalar bu arada arkadaşlar
Rabbim bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine dualarımız kabul eder inşallah
Hayırlı sabahlar canım, biliyosun burcunun tefriciyesi var, bide belletmenlik için diyanetin yeterlilik sınavına girecek bi arkadaşımada tefriciye okuyorum o yüzden bi süre buraya okuyamam ama duam olsun diye 5 tane okudum
selamun aleyküm arkadaşlar
kusura bakmayın bende rahatsızdım bi süredir giremedim şimdilik 200 tane okuyayım bende