Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Birbirimize TEFRİCİYE Okuyalım... (1 Kullanıcı)

seckin38

Kayıtlı Kullanıcı
arkadaşalar eşimin anneannesi vefta ettı dolayısı ıle uzun sure okuyamayabılırım hakkıknızı helal edın tum dualarınız kabul olsun inşallah

serap8191

Kayıtlı Kullanıcı
Arkadaşlar tefricye konusu sizlere emanet annem cok hasta ( bugun enbdoskopi oldu midesinde 10 larca yarası cıkmıs patolojıye gitti kanser olup olmadıgına bakacaklar cok uzgunuz safra kesesi cok şişti heran ameliyat olabilir doktordan randevu alacağız ) babam omzundan cok agrıları varabimin gitmesini bekledi sabır etti okadar agırya oda ameliyat olacak 1-2 ay içinde :(
oyuzden konuyla lissteyle ilgilenemyebilirim cok uzgumum kendimde değildim yeni geldim 2. sayfadaki değişiklikleri yaparım ama listeleyemeyeceğim artık :(
sizden ricam benim yerime ilgilenin olurmu :(

birtane3cik meleğim çok ama çok geçmiş olsun ne olur kendine çok dikkat et.annemizde babmızda bir an önce iyi olur ve sonuçlar iyi çıkar.ameliyat bile gerkse sapasağlam atlatır annemiz .kimin annesi o .melek burcumun burcum gibi kızı varken insan güçlü olmazmı?burcum güçlü olmayı annemizden öğrenmedi.üzülme birtanem hep dua edeceğiz teyzem içinde baban içinde.ALLAHA emanet ol meleğim

serap8191

Kayıtlı Kullanıcı
sağolasın canım :(
allah razı olsun. henüz girmemiş ameliyata :( serum takılı bekliyormuş. ameliyata hazırlık.

bir kaç saat sonra girecek yaklaşık iki saat sürecek..oyy oy

birtanem geçmiş olsun hayırdır sözlünün nesi var canım.inşallah RABBİM acil şifalar versin.ALLAHA emanet ol

serap8191

Kayıtlı Kullanıcı
canlarım bu konuyu bitirelim burcumuzun meleğimizin annesi ve babası için okuyalımmı .o her konuda her sayfada bize yardım etti çünkü.herkese koşturdu hastalık demeden iyiyim kötüyüm demeden çok emeği geçti hepimize ve hep karşılıksız o güzel kalbiyle yaptı bunları kardeşimize başlamamış olsaydık burcuma okurduk.bende 30 tane alıyım şimdi .ALLAHA emanet olun

kalbiminurlandır

Eposta Onaylanmamış Üyeler
ne ameliyatı olucak öyle canım 2 saat baya uzunmuş sağ salim çıksında uzun olsun gerçi önemli değil

Canım çok geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun inşallah hayırlısıyla atlatırsınız

birtanem geçmiş olsun hayırdır sözlünün nesi var canım.inşallah RABBİM acil şifalar versin.ALLAHA emanet ol

ALLAH razı olsun inşallah.
1.5 saat sürmüş ameliyatı dün. görümcemle konuştum. yanında o vardı. osmaniyede,memleketinde. tüy dönmesi olmuş. ve içerde bilye gibi yuvarlanmış uzayarak. o yüzden biraz uzun olabilir denilmişti. ama şimdi iyi. konuştuk akşam. yanına gidemedim. gitmem için de çok kötüymüş gibi oyunlar oynuyo .. sanırım en geç yarın cıkacak hastaneden. 20 gün falan da ablasının evinde kalacak.
iyileşince de hazırlıklar başlıcak inşallah. yaza doğru düğün var :)

kalbiminurlandır

canlarım bu konuyu bitirelim burcumuzun meleğimizin annesi ve babası için okuyalımmı .o her konuda her sayfada bize yardım etti çünkü.herkese koşturdu hastalık demeden iyiyim kötüyüm demeden çok emeği geçti hepimize ve hep karşılıksız o güzel kalbiyle yaptı bunları kardeşimize başlamamış olsaydık burcuma okurduk.bende 30 tane alıyım şimdi .ALLAHA emanet olun
burcumuzun ailesine okuyoruz ablam.
merve açmıştı konu. görmüşsün zaten :)
:H

kalbiminurlandır

vealeykumselam hayırlı sabahlar.
eklendi hepsi.
allah razı olsun sizlerden.

selamun aleyküm bende kardeşimiz için 20 adet okudum RABBİM kabul buyursun...

600 tane okudum hediye eyledim Allah kabul etsin

sıradaki arkadaşımız içide 50 tane alayım

okunan kişi: zülfinaz.
niyeti: ALLAHım c.c dualarımı hayırlısı ile kabul eder. gönlüme göre en hayırlısını bana nasip eder. inşALLAH-

Listemiz

Elifimbenim............500
Hatug..................500
ndyzlf....................5 (okundu)
zencefil1109..........20 (okundu)
enisee....................600 (okundu)
rufeyde...................50
serap8191...............30

Okunan………..1705
Kalan……….…..2.739

Rabbim okuyan okumayan herkesten razı olsun.

aymes

Kayıtlı Kullanıcı
arkadaşalar eşimin anneannesi vefta ettı dolayısı ıle uzun sure okuyamayabılırım hakkıknızı helal edın tum dualarınız kabul olsun inşallah
canım bende dün listelere bakarken aklımdan geçirmiştim seni acaba niye uğramıyo arkadaşımız diye başınız sağolsun canım Allah mekanını cennet etsin

ALLAH razı olsun inşallah.
1.5 saat sürmüş ameliyatı dün. görümcemle konuştum. yanında o vardı. osmaniyede,memleketinde. tüy dönmesi olmuş. ve içerde bilye gibi yuvarlanmış uzayarak. o yüzden biraz uzun olabilir denilmişti. ama şimdi iyi. konuştuk akşam. yanına gidemedim. gitmem için de çok kötüymüş gibi oyunlar oynuyo .. sanırım en geç yarın cıkacak hastaneden. 20 gün falan da ablasının evinde kalacak.
iyileşince de hazırlıklar başlıcak inşallah. yaza doğru düğün var :)

tekrar geçmiş olsun canım
Rabbim başka keder vermesin

aymes

Kayıtlı Kullanıcı
Herkese hayırlı cumalar bu arada arkadaşlar
Rabbim bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine dualarımız kabul eder inşallah

K

KırıkTesti

Hayırlı sabahlar canım, biliyosun burcunun tefriciyesi var, bide belletmenlik için diyanetin yeterlilik sınavına girecek bi arkadaşımada tefriciye okuyorum o yüzden bi süre buraya okuyamam ama duam olsun diye 5 tane okudum

niyeti: ALLAHım c.c dualarımı hayırlısı ile kabul eder. gönlüme göre en hayırlısını bana nasip eder. inşALLAH-

Listemiz

kırıktesti...................5 (okundu)

Okunan………..1710
Kalan……….…..2.734

Zi$an gamze

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum ...
Salatı Tefriciye'yi yazarmisiniz ben bilmiyorum ogrenmek isterim
ALLAH razi olsun ...

gulum.se

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum ...
Salatı Tefriciye'yi yazarmisiniz ben bilmiyorum ogrenmek isterim
ALLAH razi olsun ...

SALATI TEFRİCİYE..

"Allâhumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ Seyyidinâ Muhammedinillezî tenhallü bihil ukadü ve tenfericu bihil-kürebü ve tukdâ bihil-havâicu ve tünâlü bihir-reğâibü ve hüsnül-havâtimi ve yustaskal ğamâmu bivechihil Kerîm ve alâ âlihî ve sahbihi fî külli lemhatin ve nefesin bi adedi külli ma'lûmin lek."

"Allahım! Bizim Efendimiz Muhammed'e (sav) kusursuz bir salât ve rahmet, mükemmel bir selâm ve selâmet vermeni diliyoruz. O Peygamber ki, onun hürmetine düğümler çözülür, sıkıntılar ve belalar onun hürmetine açılıp dağılır, hacet ve ihtiyaçlar onun hürmetine yerine getirilir. Maksatlara O'nun hürmetine ulaşılır, güzel sonuçlar O'nun hürmetine elde edilir. O'nun şerefli yüzü hürmetine bulutlardaki yağmur istenilir, Allah'ım, onun ehl-i beytine, ashabına da her göz kırpacak kadar zamanda (her an, saniye) her nefes alacak zamanda sana malum olan varlıklar sayısınca salât et."

gulum.se

Kayıtlı Kullanıcı
ve aleyküm selam, hayırlı sabahlar arkadaşlar....
Allah c.c hepinizden razı olsun inşallah...
Rabbim bu mübarek günde inşallah hepimizin dualarımızı hayırlısıyla kabul eder. Inşallah...
Okuyandan da okumayandan da allah c.c razı olsun. Inşallah...
Canım herkes kısmeti kadarını alır....
Selam ve dua ile..
Hayırlı cumalar...

Zi$an gamze

Kayıtlı Kullanıcı

SALATI TEFRİCİYE..

"Allâhumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ Seyyidinâ Muhammedinillezî tenhallü bihil ukadü ve tenfericu bihil-kürebü ve tukdâ bihil-havâicu ve tünâlü bihir-reğâibü ve hüsnül-havâtimi ve yustaskal ğamâmu bivechihil Kerîm ve alâ âlihî ve sahbihi fî külli lemhatin ve nefesin bi adedi külli ma'lûmin lek."

"Allahım! Bizim Efendimiz Muhammed'e (sav) kusursuz bir salât ve rahmet, mükemmel bir selâm ve selâmet vermeni diliyoruz. O Peygamber ki, onun hürmetine düğümler çözülür, sıkıntılar ve belalar onun hürmetine açılıp dağılır, hacet ve ihtiyaçlar onun hürmetine yerine getirilir. Maksatlara O'nun hürmetine ulaşılır, güzel sonuçlar O'nun hürmetine elde edilir. O'nun şerefli yüzü hürmetine bulutlardaki yağmur istenilir, Allah'ım, onun ehl-i beytine, ashabına da her göz kırpacak kadar zamanda (her an, saniye) her nefes alacak zamanda sana malum olan varlıklar sayısınca salât et."

çoook tesekkur ederim
allah razi olsun
:a35:

kalbiminurlandır

canım bende dün listelere bakarken aklımdan geçirmiştim seni acaba niye uğramıyo arkadaşımız diye başınız sağolsun canım Allah mekanını cennet etsin

tekrar geçmiş olsun canım
Rabbim başka keder vermesin

Herkese hayırlı cumalar bu arada arkadaşlar
Rabbim bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine dualarımız kabul eder inşallah

Hayırlı sabahlar canım, biliyosun burcunun tefriciyesi var, bide belletmenlik için diyanetin yeterlilik sınavına girecek bi arkadaşımada tefriciye okuyorum o yüzden bi süre buraya okuyamam ama duam olsun diye 5 tane okudum

allah razı olsun canlar :H

aymes

Kayıtlı Kullanıcı
ben şimdilik 60 tane okudum eklersiniz
okudukça yazarım

K

KırıkTesti

Listemiz

aymes.....................60 (okundu)

Okunan………..1770
Kalan……….…..2.674

ayse.20

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm arkadaşlar
kusura bakmayın bende rahatsızdım bi süredir giremedim şimdilik 200 tane okuyayım bende

gulum.se

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm arkadaşlar
kusura bakmayın bende rahatsızdım bi süredir giremedim şimdilik 200 tane okuyayım bende

allah c.c razı olsun kardeşim. allah c.c kabul etsin. inşallah...
ekliyorum..

Listemiz

aymes.....................60 (okundu)
ayşe.20..................200
gülüm.se...................74

Okunan………..2.044
Kalan……….…..2.400

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt