Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Birbirimize TEFRİCİYE Okuyalım... (1 Kullanıcı)

yasemin01

Kayıtlı Kullanıcı
hayırlı kşamlar hiç önemli değilde sadece 2 yerde sıraya girmiştim. nedense bana gelince bir haller oluyor ben ne zamandır bu tefriciyenin okunmasını bekliyordum ayrıca 313 ayetel kürsiye girmiştim listenin en başında olan kişiler şimdi girmiyorlar ben 22. yim ve çok az kişi geride kalanlara okumaya çalışıyoruz sizce bu ne kadar hak...

selam ve dua ile..

eylulll

Kayıtlı Kullanıcı
hayırlı kşamlar hiç önemli değilde sadece 2 yerde sıraya girmiştim. nedense bana gelince bir haller oluyor ben ne zamandır bu tefriciyenin okunmasını bekliyordum ayrıca 313 ayetel kürsiye girmiştim listenin en başında olan kişiler şimdi girmiyorlar ben 22. yim ve çok az kişi geride kalanlara okumaya çalışıyoruz sizce bu ne kadar hak...

selam ve dua ile..

canım sorun ne bilmiyorum ben yeni üyeyim ama sen içini ferah tut Allah herşeyi görür bence önemli olan niyet ben de son sıralardayım yeni adımı yazdırdım ben ama belki de daha bana sıra gelmeden bi bakarsın dileğim olmuş Belki de bana edilen dualardan daha çok size ettiklerimle sevap kazanırım diye düşüdünüyorum inşallah senin dileğin de hayırlısıyla olur

aymes

Kayıtlı Kullanıcı
arkadaşlar ben okudum 50 adet tefriciyemi
Allah kabul etsin inşallah

K

KırıkTesti

selam ve dua ile..

hayırlı akşamlar canım, listede senden önce bi arkadaş var ama burcunun sana yazdığını gördüysen senden rıza almayadan başlamayı düşünmedi. o arkadaşın sadece 1500 tefriciyesi kalmış, çabuk biter diye öyle düşündü sanırım. Ama bunu senin rızanı almadan yapacak değil, geçmiş sayfalara bakarsan görürsün canım. Burcu hak konusunda bu sitedeki bi çok insandan daha hassastır hiç merak etme.
313 ayetel kürsi konusuna konusuna gelince; kimseye zorla okutamayız canım. evet eleştirinde yerden göğe kadar haklı olabilirsin hatta çok uzun zaman bende senin gibi düşündüm. Herkes duasını okutuyo sonra ortadan kayboluyo, bi dahada dua köeşsine uğramıyo. Bizler elimizden geldiğince okumalara katkıda bulunmaya çalışıyoruz. Herşey önce Allah rızası için ,mesela senin bu yazdığını biri görüp sırf hakka girmemek için içinden gelmeyerek okusa senin içine sinermi? benim içime sinmez. 313 ayetel kürsi konusunda benim adım yok ama elimden geldiği kadar okumaya çalıştım şuan özel dönemdeyim okuyamıyorum, diğer arkadaşlarında mutlaka benzer sebepleri vardır. Başka kimse katılmasada yavaş yavaş okuruz ne olacak sanki, maksat Allah rızası değilmi? Eğer sıranı vermeye razı değilsen bu tefriciye bitince sana okuruz canım anlaştıkmı? Ve eminim Burcu bu yazdıklarına çok üzülecek :(

aymes

Kayıtlı Kullanıcı
arkadaşlar dua listesini nerden görüyoruz
ben yeniyim kusura bakmayın tam bilmiyorum
kim hani sırada diye nereye bakıyoruz
yardım ederseniz sevinirim

gulum.se

Kayıtlı Kullanıcı

eylulll

Kayıtlı Kullanıcı
arkadaşlar ben 100 taneyi okudum Allah kabul etsin yanına okundu yazabilirsiniz ayrıca gün içinde inşallah kısmetse alırım ama ben hep tam okurken haber vermek istiyorum

yasemin01

Kayıtlı Kullanıcı
ben arkadaşıma sıramı vermeye razıyım. sadece bendemi bir kusur var diye düşünmeye ve üzülmeye başladım yani okumalar bana gelince bir değişik oluyor yoksa önemli olan içinden gelerek okumak ben hakkımı helal ettim rabbimde inşallah dualrımızı kabul eeder.

selam ve dua ile..

K

KırıkTesti

Allah razı olsun arkadaşlar

okunan kardeşimiz ''sbmn''
Niyeti : ALLAH'ın izniyle yeni başladığım işte muvaffak olup işe kabul edilmek ,borçlarımı ödemek,sevdiğimle aramızın düzelmesi tekrar beni eskisi gibi sevmesi

Listemiz

Elifimbenim................... 500
hatug ..........................500
sbm..............................544 (okundu)
yasemin ..........................135 (okundu)
hanife abla……………….. ... 500(okundu)100
kırıktesti………………….. 550 (okundu)
zencefil_1109................15(okundu)
tek_dileğim....................65(okundu)
serap8191.....................25
burcu......................... 200
gülümse.......................60
fatmaşen......................50(okundu)
aymes………….......…………50(okundu)
ayşe.20......................100
eylül...........................100(okundu)
rufeyde.......................100

toplam .........................3.594
kalan............................850

ALLAH hepimizden razı olsun

K

KırıkTesti

ben arkadaşıma sıramı vermeye razıyım. sadece bendemi bir kusur var diye düşünmeye ve üzülmeye başladım yani okumalar bana gelince bir değişik oluyor yoksa önemli olan içinden gelerek okumak ben hakkımı helal ettim rabbimde inşallah dualrımızı kabul eeder.

selam ve dua ile..

Canım kusur sende değil tabikide, sadece biz biraz hassas düşünüyoruz hepsi bu. inşallah yarın bende okumalara katılırım sıra sana gelir, ayrıca sıra sana gelince arkadaşlarımada okuturum daha insanın duasını almış olursun ve beklediğine değmiş olur inşallah. Üzülme tamammı canım

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
yasemincim ne kadar üzüldüm yazdıklarına kırıktesti canım sonuna kadar katılıyorum ş Rabbim razı olsun ondan ben zaten senden izin almadan gecmeyecektimki sana nereden sorabilirim diye düşünüüyordum aytel konusu aklıma geldi oradan sorayım dedim işim vardı cıktım hak konusunda Rabbim biliyor beni ne kadar hasass oldugumu bundan 2 hafta yada 3 hafta önce böyle bir durum daha oldu inan bana en az 1 saat düşündğm ne yapabiliriz diye kıvrandım durdum sıradaki arkadaşımıza hak gecmesin diye orada okuyp bitirdik
ayetelde haklısın ben ayetelde olmadıgım halde hep katılmaya calısyorum ama elimden bu geliyor maalesef
İnşallah anlatabilmişimdir hassasiyetimi

K

KırıkTesti

Arkadaşlar liste bu konunun 2.sayfasında, listeyi burcu yapıyo, linkle uğraşmaktan daha kolay bulursunuz sanırım :)

K

KırıkTesti

Niyeti : ALLAH'ın izniyle yeni başladığım işte muvaffak olup işe kabul edilmek ,borçlarımı ödemek,sevdiğimle aramızın düzelmesi tekrar beni eskisi gibi sevmesi

Listemiz

toplam .........................3.594
kalan............................850

yasemin01

Kayıtlı Kullanıcı
canım kusur sende değil tabikide, sadece biz biraz hassas düşünüyoruz hepsi bu. Inşallah yarın bende okumalara katılırım sıra sana gelir, ayrıca sıra sana gelince arkadaşlarımada okuturum daha insanın duasını almış olursun ve beklediğine değmiş olur inşallah. üzülme tamammı canım

allah razı olsun senden yazdıkların için çok insanın okuyaca olması beni çok mutlu etti inşallah herkesin dileği ve dualrı kabul olur

selam ve dua ile kardeşim...

mavci

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR *
Yönetici
Esselamünaleykum...

Esselamünaleykum...

Sbmn kardeşimiz için 100 okundu inşallah...
Allah CC. kabul etsin...

K

KırıkTesti

Aleyküm Selam, Allah razı olsun.

Listemiz

mavci..........................100(okundu)

toplam .........................3.694
kalan............................750

ayse.20

Kayıtlı Kullanıcı
ben geldim ben alayım niyetinizi :) kırıktestimizin dedği Rabbim ondan razı olsun ilgilenmis 3 gunde bir tefriciye bitiriyoruz sizlerde ne kadar okuyabilirseniz sıradaki arkadaşımız için cok smutlu olrum

bizde okumaktan çok mutlu oluruz cnm..
benim niyetim:rabbim bana hayırlı sağlıklı sıhhatli bir kız evlat nasib etsin..eşimle çocuklarımla huzurlu ve Allah yolunda bir ömür sürmek

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
bizde okumaktan çok mutlu oluruz cnm..
benim niyetim:rabbim bana hayırlı sağlıklı sıhhatli bir kız evlat nasib etsin..eşimle çocuklarımla huzurlu ve Allah yolunda bir ömür sürmek

canım niyetini hemen ekliyorum bu konunn 2.sayfasında benim mesajımda listemiz Rabbim razı olsun hepinizden

gulsenimm

Kayıtlı Kullanıcı
merhaba arkadaşlar bende yeni geldim bu siteye.beni de eklermisiniz listeye. ben de elimden geldiğince katılmak istiyorum tefriciyeye.cok msj var ama okumaya vaktim yok, calışıyorum yeni geldim eve. bir arkadaşım acıklarsa nasıl katılım oldugunu sevinirim. ayse.20 ve mekselina diğer arkadaşlarımızda burdalar mı, isim degişikliğiniz varmı.acil cevap bekliyorum kızlar..

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt