Tşk ederim.allah c.c. Razı olsun senden.
selamün aleykum arkadaşlar istanbuldaki felakete cok uzuldum eger zarar goren varsa burda allah yardımcınız olsun geçmiş olsun şimdi ben 3 yıllık evlıyım evlılıgımın ılk yılında 1 kez düşük yaptım ve ondan sonra cok şükür bi sorun olmamasına karşın evlat sahıbı olamıyorum benım nıyetım hayrılısı ile en kısa zamanada bi evlat sahibi olmak listeye nıyetımı eklermisiniz ben bugun başka bı arkadaşa tefrıcıye cekıcem ama inşallah yarın burdan alırım tefrıcıyemi allah kabul etsin
ooooooooo kimleri görüyorum hoşgeldiniz canım yaseminde kayıt olmuş ben mekselina burada gerçek adımı kullandım canım artık bu sitemizde dua sorunu yaşamayız canım başka dualarda ediyorlar onlarada göz at yasin ihlas ve diğer dualarda okuyabilirsin tabiki vaktin varsa hadi canım yine görüşürüz.:a12:
Aleyküm Selam, hoşgeldiniz. Listeyle ilgilenen arkadaş geldiğinde sizide tefriciye sırasına alır inşallah. 50 tefriciyeyi birazdan listeye eklerim. Elinizden geldiğince okumalara katılmaya çalışın olurmu? belki sizin duanız makbüldür. Hem hep birlikte okursak çabucak biter, sıradaki arkadaşlarda fazla beklememiş olurlar
hoşbulduk cnm bende 100 almak istiyorum Allahın izniyle...
Allah razı olsun, Allah kabul etsin hemen eklerim![]()
niyetimiz olan listeye kim eklicek cnm
mekselina gerçek adın fatmamı cnm bende varım benide yazın listeye şimdi napmamız lazım okumaya başlamak istiyorum şurda bi rahat rahat tefriciyemizi okuyalım dimi yaa ohhh
canım ben 50 tane salavatı okudum.
ALLAH kabul eder inş.
canım ben 50 tane salavatı okudum.
ALLAH kabul eder inş.
fatma canım sizin geldiğiniz siteyi azcok tahmin edebiliyorumbende tefrciyenin t nin yazılmasını istenmedi bir sitede Rabbim razı olsun canım arkadaşım tarafından buraya yönlendirildim
hepiniz hosgelniz araımıza