Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Birbirimize TEFRİCİYE Okuyalım... (1 Kullanıcı)

sbnm

Kayıtlı Kullanıcı
Tşk ederim.allah c.c. Razı olsun senden.

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
okunan kardeşimiz ''sbmn''
Niyeti : ALLAH'ın izniyle yeni başladığım işte muvaffak olup işe kabul edilmek ,borçlarımı ödemek,sevdiğimle aramızın düzelmesi tekrar beni eskisi gibi sevmesi

Listemiz

Elifimbenim................... 500
hatug ..........................500
sbm..............................344 (okundu)+200(okundu)
yasemin ..........................85 (okundu)+50 (okundu)
hanife abla……………….. ... 500(okundu)100
kırıktesti………………….. 200 (okundu)+250
zencefil_1109................15(okundu)
tek_dileğim....................65(okundu)
serap8191.....................25
burcu......................... 200
gülümse.......................60
fatmaşen......................50

toplam .........................3.144
kalan............................1.300

fatmaşen

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleykum arkadaşlar istanbuldaki felakete cok uzuldum eger zarar goren varsa burda allah yardımcınız olsun geçmiş olsun şimdi ben 3 yıllık evlıyım evlılıgımın ılk yılında 1 kez düşük yaptım ve ondan sonra cok şükür bi sorun olmamasına karşın evlat sahıbı olamıyorum benım nıyetım hayrılısı ile en kısa zamanada bi evlat sahibi olmak listeye nıyetımı eklermisiniz ben bugun başka bı arkadaşa tefrıcıye cekıcem ama inşallah yarın burdan alırım tefrıcıyemi allah kabul etsin

ooooooooo kimleri görüyorum hoşgeldiniz canım yaseminde kayıt olmuş ben mekselina burada gerçek adımı kullandım canım artık bu sitemizde dua sorunu yaşamayız canım başka dualarda ediyorlar onlarada göz at yasin ihlas ve diğer dualarda okuyabilirsin tabiki vaktin varsa hadi canım yine görüşürüz.:a12:

aymes

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm arkadaşlar çok zor arayıp buldum burasını arkadaşın tavsiyesiyle geldim. Ben 5 yıllık evliyim korunmamıza rağmen çocuğum olmuyo 1 tüp bebek denedim ama malesef oda negatifti. Banada tefriciye okurmusunuz. Niyetim hayırlı, sağlıklı bir evladım olması Rabbim kabul etsin dualarımızı. Şu an dua okunan arkadaşımız içinde şimdilik 50 tefriciye alıyım sonra alırım tekrar.

K

KırıkTesti

Aleyküm Selam, hoşgeldiniz. Listeyle ilgilenen arkadaş geldiğinde sizide tefriciye sırasına alır inşallah. 50 tefriciyeyi birazdan listeye eklerim. Elinizden geldiğince okumalara katılmaya çalışın olurmu? belki sizin duanız makbüldür. Hem hep birlikte okursak çabucak biter, sıradaki arkadaşlarda fazla beklememiş olurlar

K

KırıkTesti

Niyeti : ALLAH'ın izniyle yeni başladığım işte muvaffak olup işe kabul edilmek ,borçlarımı ödemek,sevdiğimle aramızın düzelmesi tekrar beni eskisi gibi sevmesi

Listemiz

sbm..............................544 (okundu)
yasemin ..........................135 (okundu)
kırıktesti………………….. 450 (okundu)
fatmaşen......................50
aymes……………………50

toplam .........................3.194
kalan............................1.250

ayse.20

Kayıtlı Kullanıcı
ooooooooo kimleri görüyorum hoşgeldiniz canım yaseminde kayıt olmuş ben mekselina burada gerçek adımı kullandım canım artık bu sitemizde dua sorunu yaşamayız canım başka dualarda ediyorlar onlarada göz at yasin ihlas ve diğer dualarda okuyabilirsin tabiki vaktin varsa hadi canım yine görüşürüz.:a12:

mekselina gerçek adın fatmamı cnm bende varım benide yazın listeye şimdi napmamız lazım okumaya başlamak istiyorum şurda bi rahat rahat tefriciyemizi okuyalım dimi yaa ohhh

ayse.20

Kayıtlı Kullanıcı
Aleyküm Selam, hoşgeldiniz. Listeyle ilgilenen arkadaş geldiğinde sizide tefriciye sırasına alır inşallah. 50 tefriciyeyi birazdan listeye eklerim. Elinizden geldiğince okumalara katılmaya çalışın olurmu? belki sizin duanız makbüldür. Hem hep birlikte okursak çabucak biter, sıradaki arkadaşlarda fazla beklememiş olurlar

hoşbulduk cnm bende 100 almak istiyorum Allahın izniyle...

K

KırıkTesti

Siz niyetinizi belirtin, listeyle ilgilenen arkadaş geldiğinde sizide sıraya alır. O arada insallah şuanda okuduğumuz arkadaşımız için tefriciye okuyabilirsiniz. Birlikte okununca bitirmesi daha kolay oluyo en fazla 3 günde bitiriyoruz genellikle.

K

KırıkTesti

Listemiz

sbm..............................544 (okundu)
yasemin ..........................135 (okundu)
kırıktesti………………….. 450 (okundu)
fatmaşen......................50(okundu)
aymes………….......…………50
ayşe.20......................100

toplam .........................3.294
kalan............................1.150

fatmaşen

Kayıtlı Kullanıcı
canım ben 50 tane salavatı okudum.
ALLAH kabul eder inş.

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
niyetimiz olan listeye kim eklicek cnm

ben geldim ben alayım niyetinizi :) kırıktestimizin dedği Rabbim ondan razı olsun ilgilenmis 3 gunde bir tefriciye bitiriyoruz sizlerde ne kadar okuyabilirseniz sıradaki arkadaşımız için cok smutlu olrum

fatmaşen

Kayıtlı Kullanıcı
mekselina gerçek adın fatmamı cnm bende varım benide yazın listeye şimdi napmamız lazım okumaya başlamak istiyorum şurda bi rahat rahat tefriciyemizi okuyalım dimi yaa ohhh

evet canım gerçek adım fatma
sen niyetini yaz buraya senide listeye eklerler burada tefriciyeyi daha çabuk bitiriyorlarmış en fazla 3 gün de bitiyormuş arkadaş öyle diyor evet canım bundan sonra tefriciyemizi rahat rahat okuruz artık..

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
canım ben 50 tane salavatı okudum.
ALLAH kabul eder inş.

fatma canım sizin geldiğiniz siteyi azcok tahmin edebiliyorum :) bende tefrciyenin t nin yazılmasını istenmedi bir sitede Rabbim razı olsun canım arkadaşım tarafından buraya yönlendirildim :)
hepiniz hosgelniz araımıza

relvin

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleykum.Ramazan ayininz hayirli olsun. arkadaslar,benim eylul ayinin 25-i cok onemli bir imtahanim var.bunun icin o zamana kadar bana 1500 tefriciyye okumama yardim ede bilirmisininz?

aymes

Kayıtlı Kullanıcı
fatma canım sizin geldiğiniz siteyi azcok tahmin edebiliyorum :) bende tefrciyenin t nin yazılmasını istenmedi bir sitede Rabbim razı olsun canım arkadaşım tarafından buraya yönlendirildim :)
hepiniz hosgelniz araımıza

hoşbulduk canım çok sağol
ben niyetimi belirttim diğer sayfalarda
tekrar yazmama gerek varmı burayı çok iyi bilmiyorum
yeni üyeyim öğrenicem inşallah

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt