Son Konular
selamün aleyküm, hayırlı sabahlar canım...
ben şimdilik 60 tane alıyorum. inş. okuyunca tekrar alırım...
selam ve dua ile..
Hayırlı sabahlar, 250 tane okudum
Gülümse kardeşim liste yanlış olmuş .benim ismim listede var zaten 344 + 200 diye yazıyo . Orda yazan 200 okundu. Bi hata olmasın.
Merhaba arkadaşlar bende katılma istiyorum tefriciye listenize benide eklermisiniz...2 kez 7 haftalık bebeğimin kalbi durdu ve kürtaj oldum...en kısa zamanda hayırlı akli ve bedeni sağlığı yerinde bir evlat sahibi olmak istiyorum niyetim bu...teşekkürler...
selamün aleykum arkadaşlar istanbuldaki felakete cok uzuldum eger zarar goren varsa burda allah yardımcınız olsun geçmiş olsun şimdi ben 3 yıllık evlıyım evlılıgımın ılk yılında 1 kez düşük yaptım ve ondan sonra cok şükür bi sorun olmamasına karşın evlat sahıbı olamıyorum benım nıyetım hayrılısı ile en kısa zamanada bi evlat sahibi olmak listeye nıyetımı eklermisiniz ben bugun başka bı arkadaşa tefrıcıye cekıcem ama inşallah yarın burdan alırım tefrıcıyemi allah kabul etsin
burcu kardeşim ben bişey sorcam.tam bilmiyorum cvbı belki sen biliyorsundur.Bayanlar özel günlerinde tefriciye okuyabiliyor mu? Bide Allah C.C. isimlerinden zikir çekebiliyor mu?