selamün aleyküm kardeşlerim .... rabbimin bereketi ve inayeti üzerinize olur inşallah bu okunan tefriciye duasına allah izin verirse bende katılmak istiyorum
niyetim : biricik kızımla beraber rabbimin yolunda olmak evimin içine sağlık huzur bereket nasip olması içinde bulunduğum borçlarımdan bir vesile ile kurtulmak kızımın eğitim hayatında başarılı, rabbimin izni ile gireceği üniverste sınavında istediği bölümü kazanmasını nasip eder inşallah
ALLAH'ım benim yüzümü eğdirmeden,kula kulluk ettirmeden,yolundan ayrılmadan hayırlı hayat vermesi aminnn...
allah razı olsun kardeşlerim şimdiden
selam ve dua ile...
10 adet daha okuyorum.eklerseniz sevinirim.allah kabul etsin.listenizde ben kayıtlımıyım.allah razı olsun kardeşim.selametle kalın.
10 adet daha okudum.allah kabul etsin.
10 adet daha okudum.rabbim kabul etsin.
OLUR TABİKİ...
NİYETİMİ YAZDIM .GÖRDÜNÜZMÜ ACABA?
İstesemmi istemesemmi diye çok düşündüm yani bunu isterken biraz utanıyorum ama dualarınıza ihtiyacım var. inşallah bende tefriciye istiyorum sizlerden. Halamın oğlu 10 yıllık evli, maşallah çokta mutluydular. Hiç bişey yokken 15-20 gün önce eşi kayboldu. Kendi isteğiylemi gitti, gitmeye zorlandımı kimse bişey bilmiyo. Abimin ruh halini ve çocukların durumunu tahmin edersiniz. Polistende haber yok, kendi aramalarıda sonuç vermedi şuana kadar. Arkadaşlarımada okutabilirim ama sizinde duanız olsun isterim, benide sıraya alırsanız Allah razı olsun hepinizden...