Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Birbirimize TEFRİCİYE Okuyalım... (1 Kullanıcı)

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
selamun Aleykum sıradaı kardeşimiz serab8191 dı oda hanife ablamızın niyeti için istemis
Hanife ablamız için okuyoruz.....
hanife ablamızın niyeti :çocuklarımın hidayeti ve muvaffakiyeti için oglunun ekim ayındaki gireceği sınavında başarılı olması hanife ablamızın ve ailesinin butun hastalıklarının şifa bulması 2 cihan saadetine erişmeleri Rabbimizin şefatine nail olmaları için

Listemiz

Elifimbenim ..............500
atris........................500
kırıktesti...................500

toplam ................1500
kalan ..................2944

mavci

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR *
Yönetici
Esselamünaleykum...

Esselamünaleykum...

200 tane de ben okuyayım inşallah...

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
selamun Aleykum sıradaı kardeşimiz serab8191 dı oda hanife ablamızın niyeti için istemis
hanife ablamızın niyeti :çocuklarımın hidayeti ve muvaffakiyeti için oglunun ekim ayındaki gireceği sınavında başarılı olması hanife ablamızın ve ailesinin butun hastalıklarının şifa bulması 2 cihan saadetine erişmeleri Rabbimizin şefatine nail olmaları için

Listemiz

mavci.......................200
kardelele.....................10 (okundu)

toplam ................1710
kalan ..................2734

M

manav909

Allah cumleten razı olsun kardeslerım. Allah mekanınızı cennet eylesin. Ikı cıhanda ne sıkıntınız varsa gıdersın. Allah dualarımızı kabul buyursun. Umarım kardesım ve onun gıbı askerler sag saglım evlerıne donerler.

zencefil_1109

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm burcucum ben de hanife ablamızın niyeti için 100 adet tefriciye aldım RABBİM kabul eylesin...(AMİN)

yasemin01

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm kardeşlerim. şimdi çok sevindirici bir haber aldım. kardeşim kadar çookk sevdiğim didem (didmer) bu gün bütün dilekleri yerine geldi. kızının velayetini aldı, işi olmayacak gibiydi antalyaya tayini yapıldı ve hepinizden allah bin kere razı olsun ne olur bu haberi hemen yaz o kardeşlerimin bende çok hakkı var dedi. rabbim bütün ümmeti müslümanların dualarını kabul etsin rabbim her iki cihanda da hayır nasip etsin....

selam ve dua ile..

gulum.se

Kayıtlı Kullanıcı

Listemiz

kardelele.....................10 (okundu)
zencefil_1109..............100
gülüm.se.....................234

toplam ................2.044
kalan ..................2.400

K

KırıkTesti

Yasemin01 Allah razı olsun. Çok sevindim, inşallah başarısı daim olur, kızıyla mutlu olur. Selamlarımı iletirseniz memnun olurum.

ankakusu_

Kayıtlı Kullanıcı
manav'ın kardeşine 100 tane daha okudum, Allah kabul etsin inşallah

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı
"selamun aleyküm ve rahmetullahi ve berekatuhu"
15 adet okudum.rabbim kabul etsin.

KüBrA1988

Kayıtlı Kullanıcı
Esselamualeykum verahmetullahi veberakatuhu

Degerli Kardeslerim,

sizlerin yardimina ihtiyacimiz var. Bir Kardesimizin anneannesi gecen Hafta Kanser oldugunu ögrendi ve bütün aile peri$an ve dua bekliyor.
InsaALLAH hep beraber 4444 salat-i tefriciye okuyalim sifa bulmasi icin.
Bazi kardesler burda o sayilari yazip liste yapiyordu ben o i$lerden anlamiyorum yardimci olursaniz cok sevinirim..

$imdiden tesekkür ederim ALLAH razi olsun

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm kardeşlerim. şimdi çok sevindirici bir haber aldım. kardeşim kadar çookk sevdiğim didem (didmer) bu gün bütün dilekleri yerine geldi. kızının velayetini aldı, işi olmayacak gibiydi antalyaya tayini yapıldı ve hepinizden allah bin kere razı olsun ne olur bu haberi hemen yaz o kardeşlerimin bende çok hakkı var dedi. rabbim bütün ümmeti müslümanların dualarını kabul etsin rabbim her iki cihanda da hayır nasip etsin....

selam ve dua ile..

cok ama cok sevindim didmer kardeşimize yasemin bu guzel haberi verdiğin içinde ayrca teşekkur ederim Rabbim razı olsun selamlarımızı söylersen cok mutlu olurum hayırlı gunler

atris

Kayıtlı Kullanıcı
uzun zamandır pek sıteye gıremıyodum sadece tefrıcıyelerıme bakıp cıkıyodum hepsı okundu haberınız olsun hanıfe ablama okuyacagım ınsallah bu haftadan sonra pek gırenıycem ıs ıcın kursa gıtmem gerek bakalım ALLAH sonumuzu hayır getırsın

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
Esselamualeykum verahmetullahi veberakatuhu

Degerli Kardeslerim,

sizlerin yardimina ihtiyacimiz var. Bir Kardesimizin anneannesi gecen Hafta Kanser oldugunu ögrendi ve bütün aile peri$an ve dua bekliyor.
InsaALLAH hep beraber 4444 salat-i tefriciye okuyalim sifa bulmasi icin.
Bazi kardesler burda o sayilari yazip liste yapiyordu ben o i$lerden anlamiyorum yardimci olursaniz cok sevinirim..

$imdiden tesekkür ederim ALLAH razi olsun

ve Aleykum selam acil olarak ekleyeceğim İnşallah arkadaşlarımızla okuyacağız anneannemiz için hayırlı aksamlar

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
Cok sagol Burcu kardesim ALLAH razi olsun vesile oluyorsun.

Rabbim hanife abladan (konuyu acan devam ettiren ablamız ) ve senden ve diğer arkadaşlarımızdan razı olsun katılımlarınız için
İnşallah annaannemiz için okuyacağımız tefriciyeyi Rabbim kabul eder ve şifaya kavusur anneannemiz

hanife deniz

Kayıtlı Kullanıcı
--------------------------------------------------------------------------------

Listemiz

kardelele.....................10 (okundu)+15
zencefil_1109..............100
gülüm.se.....................234

toplam ................2.059
kalan ..................2.385

hanife deniz

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum Kardeşlerim,
Allah hepinizden razı olsun,ecrini kat kat versin,tüm sıkıntılarınıza kefaret,dualarınızın kabulüne,iki cihan saadeti ve efendimizin şefaatine vesile kılsın,RABBİM hiç birinize taşıyamayacağı yük yükletmesin,korktuklarınızdan emin,umduklarınıza nail eylesin,dertlerinize deva,hastalıklarınıza şifa,borçlarınıza edalar ihsan eylesin,işi olmayanlara hayırlı işler,eşi olmayanlara hayırlı eşler,evladı olmayanlara cennet ehli hayırlı evkatlar nasibetsin,yuvasında huzursuzluğu olan kardeşlerimizin yuvalarına huzur,muhabbet ve Rahmet doldursun,Peygamber Efendimizin ahlakıyla ahlaklandırsın,geçmişlerinize Rahmet,bakide kalanlarınıza selametler ihsan etsin,okuyan kardeşlerimize zihin açıklıkları nasibetsin,Cümlemizi iki cihanda aziz eylesin,imanı kamilden ayırmasın,melekler duacınız olsun inş.
Selam ve Dua ile
----------
tipello.net - i am not referring you, i just DO recommend it.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Selamun Aleykum Kardeşlerim,
Allah hepinizden razı olsun,ecrini kat kat versin,tüm sıkıntılarınıza kefaret,dualarınızın kabulüne,iki cihan saadeti ve efendimizin şefaatine vesile kılsın,RABBİM hiç birinize taşıyamayacağı yük yükletmesin,korktuklarınızdan emin,umduklarınıza nail eylesin,dertlerinize deva,hastalıklarınıza şifa,borçlarınıza edalar ihsan eylesin,işi olmayanlara hayırlı işler,eşi olmayanlara hayırlı eşler,evladı olmayanlara cennet ehli hayırlı evkatlar nasibetsin,yuvasında huzursuzluğu olan kardeşlerimizin yuvalarına huzur,muhabbet ve Rahmet doldursun,Peygamber Efendimizin ahlakıyla ahlaklandırsın,geçmişlerinize Rahmet,bakide kalanlarınıza selametler ihsan etsin,okuyan kardeşlerimize zihin açıklıkları nasibetsin,Cümlemizi iki cihanda aziz eylesin,imanı kamilden ayırmasın,melekler duacınız olsun inş.
Selam ve Dua ile

----------

tipello.net - i am not referring you, i just DO recommend it.

Aleyküm Selam canım ablam benim Allah ne muradın varsa Rabbim o güzel iyiliksever gönlüne göre versin Allah binlerce kez razı olsun.
Canım bende şimdilik 100 tane alıyorum Allah kabul etsin.Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun korktuklarımızdan emin umduklarımıza nail olmak duaları her iki dünyada kabul olunan kullar olmak nasip etsin rabbim kendi rızası için.
ALLAHIM HABİBİN MUHAMMED HÜRMETİNE ONUN EHLİBEYTİ VE ASHABI HÜRMETİNE KENDİLERİNDEN RAZI OLDUĞUN TERTEMİZ YAKINLARI VE YOLUNDA OLANLAR HÜRMETİNE ŞU ANDA SANA EL AÇIP YALVARIYORUZ BİLEREK BİLMEYEREK İŞLEDİĞİMİZ GÜNAHLAR İÇİN BİZİ AFFET BİZLERİ DERGAHINDAN BOŞ ÇEVİRME YARABBİM.

Elhamdülillahi Rabbil'âlemîn. Essalâtü vesselâmü alâ resûlinâ Muhammedin ve Âlihî ve Sahbihî ecma'în

RABBİM BİZLERİ AFFEDİP ELLERİMİZİ DERGAHINDAN BOŞ ÇEVİRMEYİP GÖNÜL MURADLARIMIZI DUALARIMIZI KABUL
ETSİN HAYIRLISIYLA..

DUAYA KATILAN KATILMAYAN TÜM KARDEŞLERİMİZİN SIKINTILARINDAN FERAHA ÇIKAR YA RABBİM.

Elhamdülillahi Rabbil'âlemîn. Essalâtü vesselâmü alâ resûlinâ Muhammedin ve Âlihî ve Sahbihî ecma'în

EYY ALEMLERİN RABBİ OLAN YÜCE ALLAHIM DUALARIMIZI KABUL BUYURDUĞUN DUALARA DAHİL EYLE YARABBİM BİZLERE YAŞADIĞIMIZ SIKINTILARA KARŞI DAYANACAK SABIR GÜÇ VER YARABBİM.BİZLERİ NASİBİZİMİZ OLMAYAN İŞLERİN PEŞİNDEN KOŞTURTMA YARABBİM.ÜLKEMİZİ İÇ VE DIŞ DÜŞMANLARDAN KORU YARABBİM AMİN
ALLAH HEPİMİZİN DUALARINI KABUL ETSİN HAYIRLISIYLA İNŞALLAH RABBİM HEPİMİZİN YAR VE YARDIMCISI OLSUNHİÇ BİRİMİZİ DARDA SIKINTIDA ÇIKMAZDA ÇARESİZ BIRAKMASIN KENDİ KAPISINDAN BAŞKA KUL KAPISINA MUHTAÇ ETMESİN RABBİM.
ALLAH ŞU ANDA BULUNDUĞUMUZ SIKINTILARDAN ÇIKMAZLARDAN ENGELLERDEN OLUMSUZLUKLARDAN BİZLERİ KURTARIP TEZ ZAMANDA SELAMETİMİZE ÇIKARMAK NASİP ETSİN YAŞAMIMIZA BİR DÜZEN YÖN VERSİN. HAYATIMIZDAKİ ENGELLERİ OLUMSUZLUKLARI OLUMLUYA ÇEVİRSİN HAYIRLISIYLA İNŞALLAH.
ALLAH HASTALARA ŞİFA, DERTİLERE DEVA , BORÇLULARA EDA, EVSİZLERE EV, İŞSİZLERE İŞ, EŞSİZLERE EŞ ÇOCUKSUZLARA HAYIRLI ÇOCUK, SEVİPTE KAVUŞAMAYANLARA HAYIRLISIYLA KAVUŞMAK ÖNLERİNDEKİ ENGELLERDEN OLUMSUZLUKLARDAN KURTULMAK NASİP ETSİN.
EVLENEMEYEN KIZLARA EVLENEMEYEN ERKEKLERE HAYIRLI GÖNÜLLERİNE EVLİLİK NASİP ETSİN ENGELLERİ OLUMSUZLUKLARI ORTADAN KALDIRIP HAYIRLI YUVA HAYIRLI ÇOCUKLAR NASİP ETSİN.
HUZURSUZ YUVALARA HUZUR NASİP ETSİN RABBİM KİMSENİN KURULU YUVASINI BOZMASINA FIRSAT VERMESİN KÖTÜ ART NİYETLİ İNSANLARI ISLAH EDİP HİDAYETE ERDİRMEK NASİP ETSİN RABBİM.
GÖRÜNÜR GÖRÜNMEZ KAZALARDAN BELALARDAN, KÖTÜ ART NİYETLİ İNSANLARIN ŞERLERİNDEN KÖTÜLÜKLERİNDEN, ANİ ÖLÜMLERDEN RABBİM BİZLERİ KORUYUP GELMEDEN ESİRGESİN İNŞALLAH HEPİMİZİ. OKUYAN OKUMAYAN HERKESİN DUALARINI KABUL ETSİN RABBİM.
RABBİM BU DÜNYADA VE AHİRETTE SEVDİĞİ RAZI OLDUĞU KULLAR OLMAK CENNETİNDEN HEPİMİZE BİRER KÖŞK PEYGAMBER EFENDİMİZİN ŞEFAATİNE NAİL OLMAK KOMŞU OLMAK NASİP ETSİN. RABBİM DÜNYADA KUR'AN AHİRETTE İMAN DÜNYADA DÜNYA AHİRETTE AHİRET MURADIMIZI VERSİN RABBİM.
ALLAH'IM SEN RAHİM'SİN RAHMAN'SIN AFFEDİCİSİN AFFETMEYİ SEVERSİN BİZLERİ AFFEDİP HUZURUNA LAYIK EYLE BENİ ANAMI BABAMI BÜTÜN YAKINLARIMI BÜTÜN İNANLARI BAĞIŞLA VE KORU BİZLERİ AFFEDİP DUALARIMIZI KABUL EYLE.
ALLAH'IM SENİN HAZİNENDE HERŞEY BULUNUR HAZİNENDE BİZLERİ ESİRGEME RABBİM.
BÜTÜN DUALARIMIZI KABUL EYLE.

Okuduğumuz duaları kabul et, bu duaların hürmetine hepimizin niyetlerini ver.

Senin herşeye gücün yeter.Amin..

SELAM VE DUA İLE ALLAH'A EMANET OLUN..

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt