Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Birbirimize TEFRİCİYE Okuyalım... (1 Kullanıcı)

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
okunan kişi Hatun
Niyeti :[B] bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına alabilmesi aile saadeti annesinin ve babasının ve ailesinin bütün hastalıklarının şifa bulması ve butun dualarının kabul olması için

4444 tefriciye

elifimbenim............500
atris......................500
hanife abla............100 (okundu)+500
Sehu..................... 60
didmer....................200 (okundu )+300[/B]

toplam : 2 .160
Kalan : 2.284

didmer

Kayıtlı Kullanıcı
hoşbulduk canım kardeşim;
benide aranıza aldığınız için allah hepinizden razı olsun.bir raporumu yapayım hatun kardeşimin kalan 300 ünü de hemen okuyacağım.dahada allah'ım devam gücü versin inşallah.allah'a emanet olun.

didmer

Kayıtlı Kullanıcı
100 daha okudum.benden kalan 200 inşallah.allah kabul etsin.

_Hatun_

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbim cümlenizden razı olsun.Temiz ağızlarınızla ettiğiniz duaları kabul etsin İnşallah.
Ben 250 alıyorum Annemde 250 okurum dedi.E kısa zamanda bitiririm İnşallah.

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
hoşbulduk canım kardeşim;
benide aranıza aldığınız için allah hepinizden razı olsun.bir raporumu yapayım hatun kardeşimin kalan 300 ünü de hemen okuyacağım.dahada allah'ım devam gücü versin inşallah.allah'a emanet olun.

canım benim şimdi eski konulara bakarken senin bir arkadaşımızın konusuna yazdıgın cevabı okudum okadar üzüldümki ama bak her sey yoluna girmeye başlamıs Rabbimin izniyle dahada hersey guzellesecek cevrendeki arkadaşlarının dualarına bizlerinkilerde eklenecek bundan böyle :) ..... Rabbim senin ne için dua ediyorsan kabul eylesin
hayırlı aksamlar

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
okunan kişi Hatun
Niyeti : bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına alabilmesi aile saadeti annesinin ve babasının ve ailesinin bütün hastalıklarının şifa bulması ve butun dualarının kabul olması için

4444 tefriciye

didmer....................300 (okundu )+200
kırıktesti .................84
hatun.....................500

toplam : 2 .744
Kalan : 1.700

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı

didmer

Kayıtlı Kullanıcı
allah senden de razı olsun kardeşim,artık üzülmüyorum sizler ve sizlerin duaları benimle oldukça,ben daha niye üzüleyim ki.herşey öyle kısa zamand yoluna girmeye başladı ki sanki,ben bir örnek gibiyim yani allah'ım ne diyor,yeter ki bana dua edin,benden isteyin,mağfiret isteyin.aslında örnek olsun diyede paylaşmak istedim,hayatta herşey gelebiliyor insanın başına.ama en güzeli yüce rabbim bizim gibi insanların içine öyle allah korkusu,sevgisi,inancı vermş ki,bence bizlerin dualarıyla ayakta duruyor herşey.yer gök dua ile çünkü.
allah'a emanet ol canım benim.

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
allah senden de razı olsun kardeşim,artık üzülmüyorum sizler ve sizlerin duaları benimle oldukça,ben daha niye üzüleyim ki.herşey öyle kısa zamand yoluna girmeye başladı ki sanki,ben bir örnek gibiyim yani allah'ım ne diyor,yeter ki bana dua edin,benden isteyin,mağfiret isteyin.aslında örnek olsun diyede paylaşmak istedim,hayatta herşey gelebiliyor insanın başına.ama en güzeli yüce rabbim bizim gibi insanların içine öyle allah korkusu,sevgisi,inancı vermş ki,bence bizlerin dualarıyla ayakta duruyor herşey.yer gök dua ile çünkü.
allah'a emanet ol canım benim.

Rabbim sendende razı olsun ercekten cok ama cok guzel bir örneksin inşallah istedğin yere atanıp kızının velayetini alırsan örnegimiz dahada guzellecek:a12:
Rabbim içindeki bu imanını bu nuru kat kat arttırsın Rabbim seni her daim sevdiği kullarından eylesin canım İnşallah dualarımdasın bundan böyle
hayırlı aksamlar

didmer

Kayıtlı Kullanıcı
canım burcum,yine ağlıyorum ama bunlar mutluluk gözyaşları:)
içimde öyle güzel duygular var ki kelimelere dökemiyorum ama sen anlarsın o huzuru,şu anda antakya da otelde seyahatteyim yine,ama yanımda allah'ın varlığını çokkk hissediyorum ve sizlerinde; allah hepinizden razı olsun inşallah.kurban olduğum allah sabah namazlarımda sizlerde varsınız bunu unutmayınız.
selam ve dua ile.

hanife deniz

Kayıtlı Kullanıcı
canım burcum,yine ağlıyorum ama bunlar mutluluk gözyaşları:)
içimde öyle güzel duygular var ki kelimelere dökemiyorum ama sen anlarsın o huzuru,şu anda antakya da otelde seyahatteyim yine,ama yanımda allah'ın varlığını çokkk hissediyorum ve sizlerinde; allah hepinizden razı olsun inşallah.kurban olduğum allah sabah namazlarımda sizlerde varsınız bunu unutmayınız.
selam ve dua ile.

Kardeşim ,inş. bundan böyle sevinç gözyaşların olur hep,canım bizlerede dua et,hem yolcu hem mazlum durumdasın duaların kabul olur inş.Melekler duacın olsun kardeşim
selam ve Dua ile
----------
tipello.net - i am not referring you, i just DO recommend it.

hanife deniz

Kayıtlı Kullanıcı
[B]okunan kişi Hatun
Niyeti : bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına alabilmesi aile saadeti annesinin ve babasının ve ailesinin bütün hastalıklarının şifa bulması ve butun dualarının kabul olması için

4444 tefriciye

didmer....................300 (okundu )+200

toplam : 2 .744
Kalan : 1.700

Allah hepinizdden Razı olsun.Melakler duacınız olsun inş.

_Hatun_

Kayıtlı Kullanıcı
Arkadaşlar Allah razı olsun cok hızlı ilerliyor tefriciye.Hepinizden Allah Razı olsun.Rabbim sizlerinde dualarını kabul etsin kimse caresiz kalmasın İnşallah.Didmer bir konuda muvaffak olmusun mevzuyu anlamadım ama cok sevindim adına cok hemde.Şükürler olsun isteyince oluyormus.İnşallah bende sevinçle bebeğimi kucağıma alırım YaRabbim bana o gunu mutlu bir şekilde nasip eder.Zamanım azalıyor.Doğuma az kaldı.Dualarınızı edirgemeyin İnşallah.Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun İnşallah.

didmer

Kayıtlı Kullanıcı
sevili kardeşim hatun;
sen hiç merak etme bebeğini sağlıkla,mutlulukla kucağına alacasın,bu sabahda namazımda senin,hanife deniz,burcu ve adını bilmediğim burada üye olan tüm mümin kardeşlerimin muratları ve sağlığı için dua ettim.inşallah bende güzel,huzurlu günlere,istediğim gibi yetişicem,çok az kaldı biliyor,hissediyorum.
benim konuma gelince yine burada gamzeley kardeşimizin eşimden boşanıyorum başlıklı konusunda özetledim.okuyabilirsin kardeşim.
allah'a emanet olun,allah hepinizden razı olsun.

VaVeyla

Kayıtlı Kullanıcı
didmer kardeşim allah yardımcın olsun
en kısa zamanda istediğin gibi herşey yoluna girer inşallah...

hatun kardeşim için şimdilik 50 tefriciye alıyım
önceki aldıklarım okundu...

didmer

Kayıtlı Kullanıcı
100 daha okudum kardeşlerim.
şu an için benden kalan 100 tabi yine devam edicem inşallah.
selam ve dua ile...

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
okunan kişi Hatun

4444 tefriciye

didmer....................400 (okundu )+100
denizyıldızı................50

toplam : 2 .794
Kalan : 1.650

ALLAH hepinizdden Razı olsun.Melakler duacınız olsun inş