hatun kardeşimiz için 200 okudum,eklerseniz sevinirim.
500 demiştim kalan 300 içinde okuyup bilgi vericem.
selam ve dua ile...
canım aramıza hosgeldin İnşallah hep beraber bu guzel ortamı paylşırız
hemen eklliyorum
hatun kardeşimiz için 200 okudum,eklerseniz sevinirim.
500 demiştim kalan 300 içinde okuyup bilgi vericem.
selam ve dua ile...
Tamam canım listeye ekliyorum.
----------
tipello.net - i am not referring you, i just DO recommend it.
hoşbulduk canım kardeşim;
benide aranıza aldığınız için allah hepinizden razı olsun.bir raporumu yapayım hatun kardeşimin kalan 300 ünü de hemen okuyacağım.dahada allah'ım devam gücü versin inşallah.allah'a emanet olun.
ekledim canım Rabbim kabul eylesimnRabbim cümlenizden razı olsun.Temiz ağızlarınızla ettiğiniz duaları kabul etsin İnşallah.
Ben 250 alıyorum Annemde 250 okurum dedi.E kısa zamanda bitiririm İnşallah.
84 tane okudum. Allah kabul etsin
allah senden de razı olsun kardeşim,artık üzülmüyorum sizler ve sizlerin duaları benimle oldukça,ben daha niye üzüleyim ki.herşey öyle kısa zamand yoluna girmeye başladı ki sanki,ben bir örnek gibiyim yani allah'ım ne diyor,yeter ki bana dua edin,benden isteyin,mağfiret isteyin.aslında örnek olsun diyede paylaşmak istedim,hayatta herşey gelebiliyor insanın başına.ama en güzeli yüce rabbim bizim gibi insanların içine öyle allah korkusu,sevgisi,inancı vermş ki,bence bizlerin dualarıyla ayakta duruyor herşey.yer gök dua ile çünkü.
allah'a emanet ol canım benim.
canım burcum,yine ağlıyorum ama bunlar mutluluk gözyaşları
içimde öyle güzel duygular var ki kelimelere dökemiyorum ama sen anlarsın o huzuru,şu anda antakya da otelde seyahatteyim yine,ama yanımda allah'ın varlığını çokkk hissediyorum ve sizlerinde; allah hepinizden razı olsun inşallah.kurban olduğum allah sabah namazlarımda sizlerde varsınız bunu unutmayınız.
selam ve dua ile.