100 tane okudum. Benimki bitsin allahın izni ile leyla abla için başlayacağım okumaya. Allah razı olsun herkesten.
ve Aleykum selam canım kardeşim eski mesajlarınızdan baktım benim ve hanife ablanın olmadıgı dönemde niyetiniizi yazdıgınız için konumuzla ilgilen arkadaşlar listeye ekleyemişler doğal olarak..... o yazdıgınız mesajdan alıntı yaparak listemize ekledim sizi hayırlır gunler
abla bi hata yok değil mi
tamam ablam.
Rabbimiz cc kabul eylesin inşALLAH.
amin
:H
Amin Amin Amin
Allah razı olsun emeklerinize gönlünüze sağlık Allah mükafatınızı her iki dünyada kat kat vermek nasip etsin Rabbim.
Allah hepimizin dualarını kabul etsin hayırlısıyla inşalalh hayatımızdaki engelleri çıkmazları çaresizlikleri olumsuz düşünceleri olumluya hayırlıya çevirsin Rabbim kendi rızası için.
Canım tek tek karışmasın diye yazdım bir an sayılar karıştı ondan birtanem ya
Canım ben sitede fazla duramayacağım senden uzak başım dönüyor nedense dün hastaneye gittiğim için tahililler flimler bayağı işim uzun sürdü ondan bayağı bir yoruldum bugünler hiç halim yok senden uzak canım Allah dermansız dert hastalık vermesin verenlere tez zamanda Ya Şafi ismi ile şifa vermek nasip etsin Rabbim.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun![]()
Amingeçmiş olsun inşALLAH ablam.
Rabbim cc şifa versin tez zamanda tüm hastalarımıza.
ben de cıkıyorum ablam.
sağ gözümde bi acı var dünden bu yana . kaşınıyo ve de kızardı.
galiba arpacık çıkacak. aman aman ALLAH CC korusun.
görüşürüz inşALLAH ablam.
selametle kal.:H