Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Birbirimize TEFRİCİYE Okuyalım... (1 Kullanıcı)

SEHÜ

Kayıtlı Kullanıcı
100 tane okudum. Benimki bitsin allahın izni ile leyla abla için başlayacağım okumaya. Allah razı olsun herkesten.

hanife deniz

Kayıtlı Kullanıcı
100 tane okudum. Benimki bitsin allahın izni ile leyla abla için başlayacağım okumaya. Allah razı olsun herkesten.

Allah kabul etsin okuduğun 100 tane listede varmı,Kardeşlerim önce birini bitirelim,inş. cumaya kadar Leylamın kinide bitiririz.Karışıyor,mesela Türkan kardeşimiz 100 okuyacağım demiş bunu nereye ekleyeceğiz.Biliyorsunuz uzun süredir yoktum,bilmeden yanlış yapmayalım.İyiki varsınız,iyiki birlikteyiz,sizleri çok seviyorum,RABBİM tüm sıkıntılarınızı gidersin,Melekler Duacınız,Efendimiz Şefaatciniz olsun inş.
Selam ve Dua ile

SEHÜ

Kayıtlı Kullanıcı
Benim bu okuduğum 100 adetin listeden düşülmesi gerekiyor. Hanife deniz çok doğru söylüyorsun. Karışılık olabilir. önce birisi bitse diğerine devam etsek çok daha iyi olur.karışık olmasın ne olur zaten benim durumum çok umutsuz hayırlısı. Allah hayırlısından ayırmasın kimseyi herkesin yar ve yardımcısı olsun.

hanife deniz

Kayıtlı Kullanıcı
SEHÜ: İsmim Seçil, Niyetim; Sevdiğim insan Hüseyin'in sıkıntılarından kurtulması, ALLAH'ın ona din iman ve yüreğine merhamet vermesi ve hayırlısı ile bana geri dönmesi, yeniden sevmesi barışıp, kavuşmamız! ALLAH Razı Olsun

elifimbenim.......500
hatug......................500
deniz yıldızı.............324 (okundu)
SEHÜ......................1250 (okundu)
mir_erhan...............50
gülseyma................100
tek dileğim...............150 (okundu)+50
atris........................500
gülüm.se...................100(okundu)
ZENCEFİL_1109........100(okundu)
hanifedeniz..............300(okundu)
kalbiminurlandır........100 (okundu) + 100
_hatun_...................20
Türkan44.................100

toplam...4.244
kalan........200

ALLAH hepinizden razı olsun arkadaşlar.

zencefil_1109

Kayıtlı Kullanıcı
ben aldığım 100 taneyi okudum RABBİM kabul buyursun RABBİM hakkınızda hayırlısını versin güzel kardeşim...

_Hatun_

Kayıtlı Kullanıcı
ve Aleykum selam canım kardeşim eski mesajlarınızdan baktım benim ve hanife ablanın olmadıgı dönemde niyetiniizi yazdıgınız için konumuzla ilgilen arkadaşlar listeye ekleyemişler doğal olarak..... o yazdıgınız mesajdan alıntı yaparak listemize ekledim sizi hayırlır gunler

Teşekkürler saolasın.Allah razı olsun.

kalbiminurlandır

Eposta Onaylanmamış Üyeler
SEHÜ: İsmim Seçil, Niyetim; Sevdiğim insan Hüseyin'in sıkıntılarından kurtulması, ALLAH'ın ona din iman ve yüreğine merhamet vermesi ve hayırlısı ile bana geri dönmesi, yeniden sevmesi barışıp, kavuşmamız! ALLAH Razı Olsun

elifimbenim.......500
hatug......................500
deniz yıldızı.............324 (okundu)
SEHÜ......................1250 (okundu)
mir_erhan...............50
gülseyma................100
tek dileğim...............150 (okundu)+50
atris........................500
gülüm.se...................100(okundu)
ZENCEFİL_1109........100(okundu)
hanifedeniz..............300(okundu)
kalbiminurlandır........200 (okundu) + 200
_hatun_...................20
Türkan44.................100

toplam...4.444
kalan........0

ALLAH hepinizden razı olsun arkadaşlar.

kalan 200ü de ben aldım. diğer aldıklarım okundu.

kalbiminurlandır

arkadaşlar leyla ablamızın kardeşi için bu cumaya bitmesi gereken tefriciye var .

önce okunan............2294
kalbiminurlandır........300 (okundu) + 450
denizyıldızı.............50

toplam.......3094
kalan.........1350

ALLAH cc hepinizden razı olsun arkadaşlar yardımlarınızı bekliyoruz
......

VaVeyla

Kayıtlı Kullanıcı
arkadaşlar leyla ablamızın kardeşi için bu cumaya bitmesi gereken tefriciye var .

leyla ablamızın kız kardeşi gül:içinde bulunduğu sıkıntılardan kurtulup selametine çıkması, tez zamanda hayır kapılarının açılması, gönül muradının kabulu, hayırlısıyla hakkıyla kadrosunu alması, engellerin ortadan kalkması, hayırlı imanlı bir eş, hayırlı bir yuva kurması için...

önce okunan............2294
denizyıldızı.............50(okundu)+50

toplam.......3.144
kalan.........1.300

kalbiminurlandır

mervecim hesaplamada bi hata yapmışım düzelttim.
aşağıdaki şekilde olacak.
----------------------

leyla ablamızın kız kardeşi gül:içinde bulunduğu sıkıntılardan kurtulup selametine çıkması, tez zamanda hayır kapılarının açılması, gönül muradının kabulu, hayırlısıyla hakkıyla kadrosunu alması, engellerin ortadan kalkması, hayırlı imanlı bir eş, hayırlı bir yuva kurması için...

Zeynep.....................1000
leyla......................... 144
leyla(arkadaşı)..............300
leyla(E.kardeşi)..............300
leyla(H.ablası)..................250

toplam.......2.844
kalan.........1.600

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Allah hepinizden razı olsun kardeşlerim emeklerinize gönlünüze sağlık Rabbim her iki dünyada ecrinizi kat kat vermek nasip etsin Rabbim.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun hiç birimizi darda sıkıntıda çıkmazda çaresiz bırakmasın kendi kapısından başka kul kapısına muhtaç etmesin rabbim.
Allah kimsenin emeğini boşa salmasın Rabbim kötü art niyetli insanalar fırsat vermesin Rabbim.
Allah korktuklarımızdan emin umduklarımıza nail olmak her iki dünyada duaları kabul olunan kabul olunan kullar olmak nasip etsin rabbim kendi rızası için.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun:)

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi

Şehadetgülü..................100

toplam.......2.944
kalan.........1.500

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
tamam ablam.
Rabbimiz cc kabul eylesin inşALLAH.
amin
:H

Amin Amin Amin
Allah razı olsun emeklerinize gönlünüze sağlık Allah mükafatınızı her iki dünyada kat kat vermek nasip etsin Rabbim.
Allah hepimizin dualarını kabul etsin hayırlısıyla inşalalh hayatımızdaki engelleri çıkmazları çaresizlikleri olumsuz düşünceleri olumluya hayırlıya çevirsin Rabbim kendi rızası için.
Canım tek tek karışmasın diye yazdım bir an sayılar karıştı ondan birtanem ya:)
Canım ben sitede fazla duramayacağım senden uzak başım dönüyor nedense dün hastaneye gittiğim için tahililler flimler bayağı işim uzun sürdü ondan bayağı bir yoruldum bugünler hiç halim yok senden uzak canım Allah dermansız dert hastalık vermesin verenlere tez zamanda Ya Şafi ismi ile şifa vermek nasip etsin Rabbim.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun:)

kalbiminurlandır

Amin Amin Amin
Allah razı olsun emeklerinize gönlünüze sağlık Allah mükafatınızı her iki dünyada kat kat vermek nasip etsin Rabbim.
Allah hepimizin dualarını kabul etsin hayırlısıyla inşalalh hayatımızdaki engelleri çıkmazları çaresizlikleri olumsuz düşünceleri olumluya hayırlıya çevirsin Rabbim kendi rızası için.
Canım tek tek karışmasın diye yazdım bir an sayılar karıştı ondan birtanem ya:)
Canım ben sitede fazla duramayacağım senden uzak başım dönüyor nedense dün hastaneye gittiğim için tahililler flimler bayağı işim uzun sürdü ondan bayağı bir yoruldum bugünler hiç halim yok senden uzak canım Allah dermansız dert hastalık vermesin verenlere tez zamanda Ya Şafi ismi ile şifa vermek nasip etsin Rabbim.

geçmiş olsun inşALLAH ablam.
Rabbim cc şifa versin tez zamanda tüm hastalarımıza.
ben de cıkıyorum ablam.
sağ gözümde bi acı var dünden bu yana . kaşınıyo ve de kızardı.
galiba arpacık çıkacak. aman aman ALLAH CC korusun.
görüşürüz inşALLAH ablam.
selametle kal.:H

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
geçmiş olsun inşALLAH ablam.
Rabbim cc şifa versin tez zamanda tüm hastalarımıza.
ben de cıkıyorum ablam.
sağ gözümde bi acı var dünden bu yana . kaşınıyo ve de kızardı.
galiba arpacık çıkacak. aman aman ALLAH CC korusun.
görüşürüz inşALLAH ablam.
selametle kal.:H
Amin
Sanada geçmiş olsun canım Alllah razı olsun Allah tez zamanda hayırlı şifalar nasip etsin.
Allah hepimizin yar ve yardıcısı olsun bende çıktım namaz kılacağım Allah hepimizin dualarını kabul etsin hayırlısıyla inşallah öpüyorum kendine iyi bak:):a15::H

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi

Şehadetgülü..................100

toplam.......2.944
kalan.........1.500

Bu konuyu görüntüleyen kişiler