Arkadaşlar hepinizden Rabbim razı olsun Rabbim ne muradınız varsa versin Rabbim okudugunuz her haften kat kat sevabını versin yürekten amin amin amin
Ve Aleykum Selam kardeşlerim,
Allah razı olsun,ecrini kat kat versin,tüm sıkıntılarınıza kefaret iki cihan saadeti ve Efendimizin şefaatine vesile kılsın,Melekler duacınız olsun inş.
Selam ve Dua ile
serabım uzulme bende aldıgımı okuyamadım cok hastaydım
Rabbim razı olsun senden canım yalutfen uzme kendinibu kadar Rabbime ematsin canım
Selamun Aleykum Serapcım,
Canım geçmiş olsun,bak ne diyeceğim,baş ağrın için,2 şişe maden suyu ve 2 su bardağı suyu karıştır,içinede içebileceğin kadar limon karıştır ve iç,birde ağrı kesici al,inş. fayda eder,eğer migren ağrısıysa iyi geliyor.çok soğuk çok da ılık olmasan,içimi güzel bir soğukluk ta.
Selam ve Dua ile
Eyy Rabbim senden tüm evlat hasreti çekenler adina istiyorum.
O sınırsız tükenmeyen hazinenden bizlerede ;
halim,selim.alim, hayali,imanli,edepli,takvali,sana kul, habibine ümmet ,üstadlarimiza talebe,islama ve kurana hizmet eden,senin yolunda eli yüzü gönlü nurlu,çalişkan,her konuda başarilive becerikli hak yolda,hep hayir yolda olan her şeyiyle rizani kazanan,her yönüyle hayirlarla dopdolu olan evlatlar nasib eyle tüm evladini kaybedenlere sabir ver ve evlatlarina cenneti a'la yi nasib et