Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Birbirimize TEFRİCİYE Okuyalım... (1 Kullanıcı)

serap8191

Kayıtlı Kullanıcı
Gönül dostlarım lütfen yardım edin,bitirelim,inş.RABBİM kardeşimize hayırlı evlatlar nasibetsin,sizlerinde tüm sıkıntılarınızı gidersin inş.
Selam ve Dua ile

canım ablam ne olur kendini sıkıntıya sokma biz bize el ele bitiririz inşallah konuları.o kadar yazdın bu güne kada sadece kendini üzdüğünle kaldın.kendini bilen iyi kalpli kardeşlerim zaten hep burada yardım etmeye çalışıyorlar.olan sana oluyor ablacım.ALLAHA emanet ol

gulum.se

Kayıtlı Kullanıcı
Gönül dostlarım lütfen yardım edin,bitirelim,inş.RABBİM kardeşimize hayırlı evlatlar nasibetsin,sizlerinde tüm sıkıntılarınızı gidersin inş.
Selam ve Dua ile

evet ablacıgım serap kardeşimin söledigini üzme sen kendini...
inşalalh biz beraber oluruz bitiririz ablacıgım..
ne olursun sen tatlı canını sıkma...
inşallah biter ablacıgım..
biz seni çok seviyoruz..
selam ve dua ile...​

gulum.se

Kayıtlı Kullanıcı
ZÜMRÜT;selamun aleyküm kardeşlerim benimde gönülden bir arzum var sizden tefriciye yardımı istiyorum bir evlat sahibi olmak istiyorum mümkünse banada tefriciye okurmamda yardım edermisiniz.şimdiden sizden ALLAH razı olsun.bu duayı bitirince inanıyorumki rabbim bana bir evlat verecek inşALLAH

4444 Tefriciye

....................LİSTE......................... .

Elifimbenim.....................500
hanife deniz....................100
descartes83....................100
ZENCEFİL_1109.................20(OKUNDU)
CANKIRIKLARI..................100
serap8191.......................50
SILA1.............................21(OKUNDU)
LEYLA1...........................50
gülüm.se.........................103
mir_erhan.......................50

OKUNAN.......................1.094
KALAN.........................3.350

zencefil_1109

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm bende 100 adet aldım RABBİM kabul buyursun...

can kırıkları

Kayıtlı Kullanıcı
ZÜMRÜT;selamun aleyküm kardeşlerim benimde gönülden bir arzum var sizden tefriciye yardımı istiyorum bir evlat sahibi olmak istiyorum mümkünse banada tefriciye okurmamda yardım edermisiniz.şimdiden sizden ALLAH razı olsun.bu duayı bitirince inanıyorumki rabbim bana bir evlat verecek inşALLAH

4444 Tefriciye

CANKIRIKLARI..................100
zencefil_1109..................100

OKUNAN.......................1.194
KALAN.........................3.250

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
ablacım ben kendı tefler okuyamadım hastalıktan kalkamadım bugunde kötuydum :(
bitebilirsm inşallah yardımcı olurum :(

hanife deniz

Kayıtlı Kullanıcı
Burcum,bende sevinç arkadaşımın verdiği iki yüz tefriciye var okunmuş,onu seninkilerden düş,zaten sana okumuştu oraya ekle,senin üçyüz olsun.

can kırıkları

Kayıtlı Kullanıcı

4444 Tefriciye

CANKIRIKLARI..................100(OKUNDU)+50

OKUNAN.......................1.244
KALAN.........................3.200

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
Burcum,bende sevinç arkadaşımın verdiği iki yüz tefriciye var okunmuş,onu seninkilerden düş,zaten sana okumuştu oraya ekle,senin üçyüz olsun.

ablacım cok saol inan cok iyi oldu Rabbim razı olsun senden
bende 500 okumakta zorlanırım şimdi 300 rahatlıkla okurum İnşallah
canımsın sen benim ablacım hayırlı aksamlar

hanife deniz

Kayıtlı Kullanıcı

4444 Tefriciye

hanife deniz....................100(okundu)+100
CANKIRIKLARI..................100(OKUNDU)+50
mutsuz...........................100

OKUNAN.......................1.444
KALAN.........................3.000

hanife deniz

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum Can kırıkları kardeşim,
Seni listeye aldım ama niyetin yazılı değil,kardeşim hakkına giriyorum ama,senin aciliyetin yoksa,ikiz bebeklerini kaybetmiş,beş aydır hastanede yatan kardeşimiz varmış bende bugün öğrendim,epey bir sıkıntıda,bunun ardından sana okuyalım diye düşünüyordum,dualara bakarken bu hatug rumuzlu kardeşimizin durumunu öğrendim,ne dersin.Aciliyetin yoksa tabi,sakın seni önemsemediğimi düşünme,çok üzülürüm,inan durmadan tefriciye okuyorum,çenelerin acıyor,dışardanda vardı epey azalttım,bir bitireyim,zaten buradakiler uzun sürmez.
Selam ve Dua ile

descartes_83

Kayıtlı Kullanıcı
ben aldığım 100 adedi okudum
ablacım daha fazla okumak isterdim ama bu aralar son sınavlarımı yapıyorum
sbs yaklaştı çocuklarla çok uğraşıyorum
allah a emanet olun

can kırıkları

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum Can kırıkları kardeşim,
Seni listeye aldım ama niyetin yazılı değil,kardeşim hakkına giriyorum ama,senin aciliyetin yoksa,ikiz bebeklerini kaybetmiş,beş aydır hastanede yatan kardeşimiz varmış bende bugün öğrendim,epey bir sıkıntıda,bunun ardından sana okuyalım diye düşünüyordum,dualara bakarken bu hatug rumuzlu kardeşimizin durumunu öğrendim,ne dersin.Aciliyetin yoksa tabi,sakın seni önemsemediğimi düşünme,çok üzülürüm,inan durmadan tefriciye okuyorum,çenelerin acıyor,dışardanda vardı epey azalttım,bir bitireyim,zaten buradakiler uzun sürmez.
Selam ve Dua ile

:a45::a45:ALEYKÜM SELAM ABLA KALBİMİ ÇOOOOOOOKKKKKKKK KIRDIN YEMİN EDERİMKİ YAZDIĞIN CÜMLEYE BAKYA:a03::a03::a03:KARDEŞİMİN İŞİ ACİLSE BEN BEKLERİM ABLA NEDEMEK YA HAK FİLAN YEMEDİN ASIL SEN HAKKINI HELAL ET :a44::a44::a44::a44:
::::::BENİM NİYETİM BİRAN ÖNCE SEVDİĞİMLE EVLENEBİLMEK AİLESİNİN BANA KARŞI SOĞUKLUĞU KALKSIN BANA KARŞI YUMUŞAK HUYLU VE MERHAMETLİ OLSUNLAR BİRAN ÖNCEDE GELİP DÜĞÜN YAPSINLAR NİYETİM BU ARTIK NİYETİMİ TOPLARSIN BEN CÜMLE KURAMADIM İŞTE...SENİ SEVİYORUM ABLA KAFANI TAKMA BEN BEKLERİM:a01::a01:

hatug

Kayıtlı Kullanıcı
hanife ablacim benim icin okuyalim demissin ama simdi ben diger kardesimin sirasini alip kul hakki yiyemem istersen ilkönce ona okuyalim bende hergün yardim ederim can kiriklari icin.belki bugün benim durumum böyle ya yarin bizim bilmedigimiz durum olurda onun ihtiyaci olursa icim el vermez.ama beni düsünmeniz cok güzel ama bende onu düsünmek zorundayim hepimiz ayni amac icin burdayiz hakkini yemiyelim kardesimizin......

can kırıkları

Kayıtlı Kullanıcı
hanife ablacim benim icin okuyalim demissin ama simdi ben diger kardesimin sirasini alip kul hakki yiyemem istersen ilkönce ona okuyalim bende hergün yardim ederim can kiriklari icin.belki bugün benim durumum böyle ya yarin bizim bilmedigimiz durum olurda onun ihtiyaci olursa icim el vermez.ama beni düsünmeniz cok güzel ama bende onu düsünmek zorundayim hepimiz ayni amac icin burdayiz hakkini yemiyelim kardesimizin......

:a39::a39:YA YEMEZLER HANİFE ABLAMIZ NE DERSE O ÖNCELİK SENİN KARDEŞİM BANANE :a41: (ŞAKA BİR YANA GÜZEL KARDEŞİM ÖNCELİK ŞİFA ARAYANLARIN BENİMKİSİ GÖNÜL DERDİ)HANİFE ABLAMA SAYGIM SONSUZ O EN İYİSİNİ BİLİR..................BENİ DÜŞÜNMÜŞSÜN:T
AMA ÖNCELİK SENİN KUL HAKKINADA GİRMEZ MERAK ETME HAKKIM BENDEN YANA SANA HELALDİR......SELAMETLE RABBİME EMANET:a20:

hatug

Kayıtlı Kullanıcı
:a39::a39:YA YEMEZLER HANİFE ABLAMIZ NE DERSE O ÖNCELİK SENİN KARDEŞİM BANANE :a41: (ŞAKA BİR YANA GÜZEL KARDEŞİM ÖNCELİK ŞİFA ARAYANLARIN BENİMKİSİ GÖNÜL DERDİ)HANİFE ABLAMA SAYGIM SONSUZ O EN İYİSİNİ BİLİR..................BENİ DÜŞÜNMÜŞSÜN:T
AMA ÖNCELİK SENİN KUL HAKKINADA GİRMEZ MERAK ETME HAKKIM BENDEN YANA SANA HELALDİR......SELAMETLE RABBİME EMANET:a20:

Gönül derdi benimde var hastaligin yaninda bende koca geri gelcek diye bekliyorum ama gelir herhalde birgün:a14:dualarla,sagol yerini verdigin icin inan dualarimdasin bundan sonra cennet komsum ol....

can kırıkları

Kayıtlı Kullanıcı
Gönül derdi benimde var hastaligin yaninda bende koca geri gelcek diye bekliyorum ama gelir herhalde birgün:a14:dualarla,sagol yerini verdigin icin inan dualarimdasin bundan sonra cennet komsum ol....

AMİN İNŞAALLAH RABBİM BİZLERİ CENNETİNDE KOMŞU EDER AMA ÇAYKOLİK BİRİYİM ÇAY İÇMEYE GELİRİM:a01:

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt