Selamün aleyküm ablacıgım nasılsın?
Bende kardeşim niyetine 80 tane tefriciye alırım ablacıgım...
Selam ve dua ile..
hanife abla ben aldığım 50 taneyş okudum.50 daha alıyorum.ve hala tam ezberleyemedim.
selamun aleyküm hanife abla aldığım 200 taneyi okudum 50 tane daha alıyorum.Allah kabul etsin
hanife ablacım,Allah hepimizden kat kat razı olsun inşallah, çok güzel düşünmüşsün bencede herkes bir arada olursa çok daha iyi olur ,inşallah böyle devam eder,rabbim hepimizin dualarını kabul etsin ,inşallah selametle.........Ve Aleykum Selam Canım,
Allah Razı olsun ,Yüce RABBİM ecrini kat kat versin,tüm sıkıntılarına kefaret,iki cihan saadeti ve efendimizin Şefaatine vesile kılsın inş.
Canım bu bitsin,senin ilgilendiğin kardeşimizin kini ve can kırıkları kardeşimizin kini toparlayıp yenisine öyle başlayacağız inş.Sonradan açılanları da yarım olarak kabul etmiyeceğim,toplanmamız sizlerin yardımıyla olaca yeni açanlardan almak yerine toplu okuyoruz diye yönlendirirsek daha kolay toparlanırız diye düşünüyorum.
Selam ve Dua ile
Allah Razı olsun canım ,RABBİM kat kat ecrini versin,ezberleme kolaylığı nasibetsin,tüm sıkıntılarına kefaret iki cihan saadeti ve Efendimizin Şefaatine vesile kılsın inş.
Selam Ve Dua ile