Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Birbirimize TEFRİCİYE Okuyalım... (6 Kullanıcı)

yasemay

Kayıtlı Kullanıcı
elifbenim kardeşim yasin kardeşliğindede varım aslında salaten tüncina oıkundu bana ordada okunmaması gerekir

ismailbasarir

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleyküm
Özür diliyerek bir sorum olacak.
Salavatı Tefrici ne demek ?

elifimbenim(MERHUME)

Kayıtlı Kullanıcı
elifbenim kardeşim yasin kardeşliğindede varım aslında salaten tüncina oıkundu bana ordada okunmaması gerekir
canı leyla 1 kardeşimiz şu an rahatsız başka kardeşimiz ilgileniyor listeyi yapan leyla 1 kardeşimiz sanırım sıteye gırdıgı zaman senıde listeye ekler burda herkese yardım var benim sıram gelirse senin için okunsun farketmez bende bır dua ya dılegımı yazdım kac hafta oldu ama lıstede yokum olabılır gözden kacar veya coktur bırdahakı lısteye eklenır yanı şidiye kadar hiç bir sorun yaşanmadı kımseyede dıleği ne ise okunmaya çalışildı selametle allaha emanet ol

hanife deniz

Kayıtlı Kullanıcı
İmamı Kurtubî Hazretleri şöyle buyurmuş: "Bir kimse, çok önemli bir işinin veya önemli bir dileğinin gerçekleşmesini, ya da üzerinde devam edip duran büyük bir belanın üzerinden çekilip gitmesi (kalkması) için "Salât-i Tefriciye"yi (4444) defa okuyup, bu mübarek Salâtü Selâm ile Yüce Peygamberimizi vesile edinse, hiç şüphe ve tereddüt yoktur ki, Yüce Allah, okulunun istek ve muradının olması için hayırlı bir sebeb yaratır ve ona muradını verir."

"Allâhumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ Seyyidinâ Muhammedinillezî tenhallü bihil ukadü ve tenfericu bihil-kürebü ve tukdâ bihil-havâicu ve tünâlü bihir-reğâibü ve hüsnül-havâtimi ve yustaskal ğamâmu bivechihil Kerîm ve alâ âlihî ve sahbihi fî külli lemhatin ve nefesin bi adedi külli ma'lûmin lek."

"Allahım! Bizim Efendimiz Muhammed'e (sav) kusursuz bir salât ve rahmet, mükemmel bir selâm ve selâmet vermeni diliyoruz. O Peygamber ki, onun hürmetine düğümler çözülür, sıkıntılar ve belalar onun hürmetine açılıp dağılır, hacet ve ihtiyaçlar onun hürmetine yerine getirilir. Maksatlara O'nun hürmetine ulaşılır, güzel sonuçlar O'nun hürmetine elde edilir. O'nun şerefli yüzü hürmetine bulutlardaki yağmur istenilir, Allah'ım, onun ehl-i beytine, ashabına da her göz kırpacak kadar zamanda (her an, saniye) her nefes alacak zamanda sana malum olan varlıklar sayısınca salât et."

yasemay

Kayıtlı Kullanıcı
ben zaten listede varım ve az kaldı
ablacım zorakı okuyacaksan kalsın ben sana gel derken salaten tuncınanın san aaıt oldugunu bılmıyordum san dedıgım sayıları okudum yanı san azaten okunmus ben kendı adıma sana dıyorumkı bask arkadaslara yardımcı ol bız okuruz san da okuruz karsılık beklemeden yanlız

yani bu sözlere ben çok kızdım açıkçası ben karşılık bekelmeden okuycam ama ben yardım edicem burda okumalara onun için bana okunacak bana karşılıksızmı oluyor yani üstelik benim dileğim evet önemsiz ev gibi maddi dilerkler benim dileğimin yanında daha önemli yani asis kardeşim üstelik benim dün yazdığım senin çağırdığın konuyla salaten tüncinanın konusu farklı benim zaten başka sitede tefriciye grubuö var kardeşlerimle biz okuyoruz yani bu kadar soruna gerek yok sen çağırdın o konuyla ilgili bende geldim ama sen sonra o konuyla ilgili olmayan tüncinan varmış sana okundu dedin ve yardım edersem burda bana karşılıksız okunacak :)))

hanife deniz

Kayıtlı Kullanıcı
elıne koluna saglık kardeşim cok güzel bir şey yazmışın zataen burada kimse kimseyi görmeden kucak acıp elınden geldıgınce yardım edıyor değilmi ben kimseyi kırmak incitmek istemiyorum inan kul hakkından allah c.c. hışmından korkarım yanlış anlamalar yüzünden bazı tatsızlıklar oluyor ama neyse herkes nasıl bilirse öyle yorumlasın düşünsün ben elimden geldiğince yardım etmeye çalışıyorum allah rızası için en azından kardeşlerime birazda olsa dua larımla yardımcı olmak istiyorum yanlış anlaşılıyorsam herkesten özür diliyorum allaha emanet olun

Allah RAzı olsun kardeşim,bende farkındayım her kese yetişmeye çalışıyorsun.RABBİM razı olsun ,ecrine nail etsin.Üzülme sen okumada devam et canım.
Selam ve Dua ile

yasemay

Kayıtlı Kullanıcı
neyse elifbenim kardeşim olayın sizle çok ilgisi yok yinede kalp kırmayalım tamam ben bu listeye katılmıyorum siz okuyun bundan sonra topicte açmıyorum hayırlı akşamlar

DİLEK-HİLAL

Kayıtlı Kullanıcı
CANIM KARDEŞLERİM KONUYU DEĞİŞTİRELİM OLURMU?
HANİFE ABLACIM BUNA KATILDIM BUNDAN SONRA OKUCAM BİLİYON BENİMKİ BİTTİ AMA BUNU NEYE GÖRE OKUYOZ KİME ONU ANLAMADIM SANIRIM SEN TOPLUYOSUN DİMİ ABLACIM
:a27:

hanife deniz

Kayıtlı Kullanıcı
CANIM KARDEŞLERİM KONUYU DEĞİŞTİRELİM OLURMU?
HANİFE ABLACIM BUNA KATILDIM BUNDAN SONRA OKUCAM BİLİYON BENİMKİ BİTTİ AMA BUNU NEYE GÖRE OKUYOZ KİME ONU ANLAMADIM SANIRIM SEN TOPLUYOSUN DİMİ ABLACIM
:a27:

Canım Allah kabul etsin ,Baban nasıl oldu.Canım şimdi illaki sevgi rumuzlu kardeşimiz için okuyoruz.Önce Yarım olanları toparlayıp sonra sırasıyla isteyen kardeşlerimize okumak istiyoruz inş.Dualarımızdan başka neyimiz var.RABBİM kabuletsin inş.
Selam ve Dua ile

hanife deniz

Kayıtlı Kullanıcı
İllaki_sevgi_ Kardeşimizin niyeti üzre
4444 Salati Tefriciye
yasemennnn.................50 okundu
nermın.demir.................50 okundu
serap8191...................450 okundu
emine...........................50 okundu
zencefil.........................65 okundu
illaksevgı_73...................10 okundu
sıla1................................5 okundu
atris...............................86 +81 okundu
elifimbenim.....................100
hanife_deniz...................250(okundu)
tek_dılegım.....................120(okundu)+200
yasemay.........................50okundu

okunan......1567
kalan..........2877

Okuyan okuyamayan tüm kardeşlerimizden Allah razı olsun

hadı arkadaslar
bıtıcek ha gayretttt[/
B][/COLOR]

DİLEK-HİLAL

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün aleyküm babam aynı hanife ablacım inşallah iyileşir parça parça okuyup seni uğraştıyorum ama hakkını helal et çalışıyorum çünkü mesleğim gereğide yoğunum boş anları yakaldımmı okuyorum hemen yazıyorum allaha emanet ol

hanife deniz

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün aleyküm babam aynı hanife ablacım inşallah iyileşir parça parça okuyup seni uğraştıyorum ama hakkını helal et çalışıyorum çünkü mesleğim gereğide yoğunum boş anları yakaldımmı okuyorum hemen yazıyorum allaha emanet ol

Canım Allah razı olsun ,yoğunluğun içinde gayret ediyorsun,RABBİM ecrini versin inş.Helal olsun ,böyle uğraşılara canım feda.
Selam ve Dua ile

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum hanife ablacım.benim 120 okundu yazmıyo abla onu söliim dedim.karışıklık olmasın diye.bide 200 tane daha alıyorum.bitince hbr veririm.

hanife deniz

Kayıtlı Kullanıcı
İllaki_sevgi_ 73Kardeşimizin niyeti üzre
4444 Salati Tefriciye
yasemennnn.................50 okundu
nermın.demir.................50 okundu
serap8191...................450 okundu
emine...........................50 okundu
zencefil.........................65 okundu
illaksevgı_73...................10 okundu
sıla1................................5 okundu
atris...............................86 +81 okundu
elifimbenim.....................100
hanife_deniz...................250(okundu)
tek_dılegım.....................120(okundu)+200
yasemay.........................50okundu

okunan......1567
kalan..........2877

Okuyan okuyamayan tüm kardeşlerimizden Allah razı olsun

hadı arkadaslar
bıtıcek ha gayretttt
[/

atris

Kayıtlı Kullanıcı
ben zaten listede varım ve az kaldı
ablacım zorakı okuyacaksan kalsın ben sana gel derken salaten tuncınanın san aaıt oldugunu bılmıyordum san dedıgım sayıları okudum yanı san azaten okunmus ben kendı adıma sana dıyorumkı bask arkadaslara yardımcı ol bız okuruz san da okuruz karsılık beklemeden yanlız

yani bu sözlere ben çok kızdım açıkçası ben karşılık bekelmeden okuycam ama ben yardım edicem burda okumalara onun için bana okunacak bana karşılıksızmı oluyor yani üstelik benim dileğim evet önemsiz ev gibi maddi dilerkler benim dileğimin yanında daha önemli yani asis kardeşim üstelik benim dün yazdığım senin çağırdığın konuyla salaten tüncinanın konusu farklı benim zaten başka sitede tefriciye grubuö var kardeşlerimle biz okuyoruz yani bu kadar soruna gerek yok sen çağırdın o konuyla ilgili bende geldim ama sen sonra o konuyla ilgili olmayan tüncinan varmış sana okundu dedin ve yardım edersem burda bana karşılıksız okunacak :)))

ya ınsanı oboyle bır gunde sınırlendırmek ıcın elınızden gelenı yapıyosunuz madem baska yerde okunuyo ozamn ne bu her dakka bırılerınden dua ıstegı hak yıyosunuz lutfen bu konu kapansın ben sızden huzursuz oluyorum yazmayın buraya bısey okumaları engellyosunuz

illaki_sevgi_73

Yasaklı Kullanıcı
50 tane okudum inşallah hayırlı kandiller rabbim sizlerinde hayır dualarınızı kabul etsin inşallah

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleyküm Aldığım 200 okundu.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt