Son Konular
canı leyla 1 kardeşimiz şu an rahatsız başka kardeşimiz ilgileniyor listeyi yapan leyla 1 kardeşimiz sanırım sıteye gırdıgı zaman senıde listeye ekler burda herkese yardım var benim sıram gelirse senin için okunsun farketmez bende bır dua ya dılegımı yazdım kac hafta oldu ama lıstede yokum olabılır gözden kacar veya coktur bırdahakı lısteye eklenır yanı şidiye kadar hiç bir sorun yaşanmadı kımseyede dıleği ne ise okunmaya çalışildı selametle allaha emanet olelifbenim kardeşim yasin kardeşliğindede varım aslında salaten tüncina oıkundu bana ordada okunmaması gerekir
elıne koluna saglık kardeşim cok güzel bir şey yazmışın zataen burada kimse kimseyi görmeden kucak acıp elınden geldıgınce yardım edıyor değilmi ben kimseyi kırmak incitmek istemiyorum inan kul hakkından allah c.c. hışmından korkarım yanlış anlamalar yüzünden bazı tatsızlıklar oluyor ama neyse herkes nasıl bilirse öyle yorumlasın düşünsün ben elimden geldiğince yardım etmeye çalışıyorum allah rızası için en azından kardeşlerime birazda olsa dua larımla yardımcı olmak istiyorum yanlış anlaşılıyorsam herkesten özür diliyorum allaha emanet olun
CANIM KARDEŞLERİM KONUYU DEĞİŞTİRELİM OLURMU?
HANİFE ABLACIM BUNA KATILDIM BUNDAN SONRA OKUCAM BİLİYON BENİMKİ BİTTİ AMA BUNU NEYE GÖRE OKUYOZ KİME ONU ANLAMADIM SANIRIM SEN TOPLUYOSUN DİMİ ABLACIM
:a27:
Selamün aleyküm babam aynı hanife ablacım inşallah iyileşir parça parça okuyup seni uğraştıyorum ama hakkını helal et çalışıyorum çünkü mesleğim gereğide yoğunum boş anları yakaldımmı okuyorum hemen yazıyorum allaha emanet ol
selamun aleykum hanife ablacım.benim 120 okundu yazmıyo abla onu söliim dedim.karışıklık olmasın diye.bide 200 tane daha alıyorum.bitince hbr veririm.
ben zaten listede varım ve az kaldı
ablacım zorakı okuyacaksan kalsın ben sana gel derken salaten tuncınanın san aaıt oldugunu bılmıyordum san dedıgım sayıları okudum yanı san azaten okunmus ben kendı adıma sana dıyorumkı bask arkadaslara yardımcı ol bız okuruz san da okuruz karsılık beklemeden yanlız
yani bu sözlere ben çok kızdım açıkçası ben karşılık bekelmeden okuycam ama ben yardım edicem burda okumalara onun için bana okunacak bana karşılıksızmı oluyor yani üstelik benim dileğim evet önemsiz ev gibi maddi dilerkler benim dileğimin yanında daha önemli yani asis kardeşim üstelik benim dün yazdığım senin çağırdığın konuyla salaten tüncinanın konusu farklı benim zaten başka sitede tefriciye grubuö var kardeşlerimle biz okuyoruz yani bu kadar soruna gerek yok sen çağırdın o konuyla ilgili bende geldim ama sen sonra o konuyla ilgili olmayan tüncinan varmış sana okundu dedin ve yardım edersem burda bana karşılıksız okunacak))