Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Birbirimize TEFRİCİYE Okuyalım... (1 Kullanıcı)

leyla-1

Altın Üye
s.a arkadaşlar benide listeye eklermisiniz bende sıradaki arkadaş için 100 tane okuyacağım inşaallah.
duam: bebeğimiz olmuyor Rabbimden hayırlısıyla kız yada erkek sağlıklı sıhhatli bir evlat istiyoruz

s.a arkadaşlar sıradaki arkadaş için 100+20 tefriciye okudum Mevlam cümlemizin duasını kabul eder inşaallah

Amin
Allah razı olsun kardeşim hoş geldiniz üyeliğiniz hayırlı ve daim olur inşallah Allah kabul etsin herşey gönlünüzce olsun selam ve dua ile selametle kalınız.

leyla-1

Altın Üye
TEFRİCİYE OKUNAN KARDEŞİMİZ VE NİYETİ:

mir erhan
Duam:
Bu ay içerisinde bebeğimiz gelecek hayırlı bir şekilde Rabbimiz eşim ve bebeğimizi o dar kapıdan kurtarsın ve bütün Anne adaylarınıda. bir de borçlar ile boğuşuyoruz. Rabbimiz bizleri kendisinden başkasına muhtaç etmeden en kısa zamanda ödemeyi nasip etsin.

Serap8191:....................130(okundu)+30
hanifedeniz....................100
mavci...............................300
narinim.............................150
mir_erhan.......................300
kardele..............................50
gülüm.se............................100
KaLBuN_KeSiR...............100
leyla.........................................100( okundu)+44
mavi hüzün.................................50
hacer_fatih................................120(okundu)

OKUNAN: 1574
KALAN: 2870

leyla-1

Altın Üye
s.a arkadaşlar benide listeye eklermisiniz bende sıradaki arkadaş için 100 tane okuyacağım inşaallah.
duam: bebeğimiz olmuyor Rabbimden hayırlısıyla kız yada erkek sağlıklı sıhhatli bir evlat istiyoruz

Aleyküm Selam kardeşim Allah yar ve yardımcıları olsun hakkınızda ne hayırlı ise en hayırlı ve güzelini nasip etsin Rabbim.
Allah size ve bütün kardeşlerimize hayırlı salih evlatlar nasip etsin Rabbim inşallah.
Allah hepimizin dualarını gönül muradlarını kabul etsin hayırlısıyla inş içinde bulunduğumuz sıkıntılardan çıkmazlardan çaresizlikleden kurtulup tez zamanda selametimize çıkmak yaşamımıza bir düzen bir yön hayırlı bir çıkış kapısı hayırlı bir vesile göndersin Rabbim.
Allah her iki dünyada umduklarimiza nail olmak duaları kabul olunan kullar olmak nasip etsin kendi rızası için.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun hiç birimizi darda sıkıntıda çıkmazda çaresiz bırakmasın kendi kapısından başka kul kapısına muhtaç etmesin kimselerede firsat vermesin inş.
Içinde bulunduğumuz sıkıntıları olumsuzlukları engelleri olumsuz düşünceleri hayırsızları olumluya hayırlıya çevirsin Rabbim kendi rızası için.
Rabbim bu dünyada ve ahirette sevdiği razi olduğu kullar olmak cennetinden hepimize birer köşk Peygamber Efendimizin şefaatine nail olmak komşu olmak nasip etsin Allah.
Rabbim okunan Kur'anlar , dualar yüzü gözü hürmetine hepimizin bütün kardeşlerimizinde gönül muradları dualarını kabul etsin hayırlısıyla inş.

RABBİM HAYIRLI EVLATLAR NASİP EYLESİN ÖNCE ONA LAYIK KUL SONRA ANNE BABAYA HAYIRLI EVLAT OLMALARINI NASİP EYLESİN İNŞALLAH...

Yarabbim tüm evlat özlemi çeken kardeşlerime hayırlı evlatlar nasip et. Sen olmazları olur edensin. Herkese hayırlınında hayırlısını nasip et. AMİN AMİN AMİN

hacer_fatih

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun ne kadar güzel dua etmişsiniz rabbim sizin ve cümle mümin kardeşlerimizin gönül muradını versin inşaallah. Burada birbirimize dua ettikçe kendimi daha huzurlu ve güçlü hissediyorum iyi ki böyle güzel bir site kurulmuş bu sitenin kurulmasında emeği geçen arkadaşlardan rabbim binlerce kez razı olsun ne kadar güzel bir işe vesile olmuşlar. Bu kadar kalbi güzel kardeşlerimizin bir arada olmasına tek yürek olup birbirimiz için hayır duaları etmemize vesile oluyorlar. Yüce mevlam kimseyi darda bırakmasın benim gibi evlat hasreti çekenlerin kucağını boş bırakmasın bu dünyada anne baba olmayı nasip etsin inşaallah
aleyküm selam kardeşim allah yar ve yardımcıları olsun hakkınızda ne hayırlı ise en hayırlı ve güzelini nasip etsin rabbim.
Allah size ve bütün kardeşlerimize hayırlı salih evlatlar nasip etsin rabbim inşallah.
Allah hepimizin dualarını gönül muradlarını kabul etsin hayırlısıyla inş içinde bulunduğumuz sıkıntılardan çıkmazlardan çaresizlikleden kurtulup tez zamanda selametimize çıkmak yaşamımıza bir düzen bir yön hayırlı bir çıkış kapısı hayırlı bir vesile göndersin rabbim.
Allah her iki dünyada umduklarimiza nail olmak duaları kabul olunan kullar olmak nasip etsin kendi rızası için.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun hiç birimizi darda sıkıntıda çıkmazda çaresiz bırakmasın kendi kapısından başka kul kapısına muhtaç etmesin kimselerede firsat vermesin inş.
ıçinde bulunduğumuz sıkıntıları olumsuzlukları engelleri olumsuz düşünceleri hayırsızları olumluya hayırlıya çevirsin rabbim kendi rızası için.
Rabbim bu dünyada ve ahirette sevdiği razi olduğu kullar olmak cennetinden hepimize birer köşk peygamber efendimizin şefaatine nail olmak komşu olmak nasip etsin allah.
Rabbim okunan kur'anlar , dualar yüzü gözü hürmetine hepimizin bütün kardeşlerimizinde gönül muradları dualarını kabul etsin hayırlısıyla inş.

Rabbim hayırlı evlatlar nasip eylesin önce ona layık kul sonra anne babaya hayırlı evlat olmalarını nasip eylesin inşallah...

Yarabbim tüm evlat özlemi çeken kardeşlerime hayırlı evlatlar nasip et. Sen olmazları olur edensin. Herkese hayırlınında hayırlısını nasip et. Amin amin amin

hacer_fatih

Kayıtlı Kullanıcı
arkadaşlarben tefriciye okumaya devam ediyorum sayısını buradan yazarım. mir erhan kardeşimizinde eşi ve bebeğine Rabbim kolaylık versin, sağlık ve mutluluk versin. Mevlam bebeğinizi size bağışlasın evinize bereket getirsin inşaallah

narinim

Kayıtlı Kullanıcı
Mir erhan arkadaşımız için 30 adet daha okudum allah kabul etsin

hacer_fatih

Kayıtlı Kullanıcı
mir erhan arkadşımız için bende 35 tane daha okudum Rabbim kabul eder inşaallah

leyla-1

Altın Üye

mir erhan
Duam:
Bu ay içerisinde bebeğimiz gelecek hayırlı bir şekilde Rabbimiz eşim ve bebeğimizi o dar kapıdan kurtarsın ve bütün Anne adaylarınıda. bir de borçlar ile boğuşuyoruz. Rabbimiz bizleri kendisinden başkasına muhtaç etmeden en kısa zamanda ödemeyi nasip etsin.

Serap8191:....................130(okundu)+30
hacer_fatih................................155(oku ndu)
narinim........................................30
OKUNAN: 1639
KALAN: 2805

Allah kabul etsin

leyla-1

Altın Üye
Allah razı olsun ne kadar güzel dua etmişsiniz rabbim sizin ve cümle mümin kardeşlerimizin gönül muradını versin inşaallah. Burada birbirimize dua ettikçe kendimi daha huzurlu ve güçlü hissediyorum iyi ki böyle güzel bir site kurulmuş bu sitenin kurulmasında emeği geçen arkadaşlardan rabbim binlerce kez razı olsun ne kadar güzel bir işe vesile olmuşlar. Bu kadar kalbi güzel kardeşlerimizin bir arada olmasına tek yürek olup birbirimiz için hayır duaları etmemize vesile oluyorlar. Yüce mevlam kimseyi darda bırakmasın benim gibi evlat hasreti çekenlerin kucağını boş bırakmasın bu dünyada anne baba olmayı nasip etsin inşaallah

arkadaşlarben tefriciye okumaya devam ediyorum sayısını buradan yazarım. mir erhan kardeşimizinde eşi ve bebeğine Rabbim kolaylık versin, sağlık ve mutluluk versin. Mevlam bebeğinizi size bağışlasın evinize bereket getirsin inşaallah

Mir erhan arkadaşımız için 30 adet daha okudum allah kabul etsin

Amin
Selam Aleyküm kardeşlerim Allah hepinizden razı olsun emeklerinize gönlünüze sağlık Rabbim mükafatını her iki dünyada kat kat vermek nasip etsin Rabbim..
Allah okunan Kur'anlar esmalar,tefriciyeler,dualar yüzü gözü hürmetine Allah bizleri affedip ellerimizi dergahından boş çevirmeyip dualarımızı kabul etsin Rabbim hayırlısıyla inşallah.İyi ki varsınız kardeşim bizler Allah rızası için burdayız Allah rızası için birbirimize dua ediyor birşeyler yapabiliyorsak ne mutlu bizlere:)
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun hiç birimizi darda sıkıntıda çıkmazda çaresiz bırakmasın kendi kapısından başka kul kapısına kimselere muhtaç etmesin Rabbim.
Allah bu dünyada ve ahirette sevdiği razı olduğu kullar olmak cennetinden hepimize birer köşk Peygamber Efendimizin Şefaatine nail olmak komşu olmak nasip etsin Rabbim
Allah her iki dünyada umduklarımıza nail olmak duaları kabul olunan kullar olmak nasip etsin Rabbim kendi rızası için.
Allah darda olan sıkıntıda olan banada bir dua yok mu diyen bütün kardeşlerimizin dualarını kabul etsin içinde bulundukları sıkıntılardan kurtulup tez zamanda selametine çıkmak nasip etsin Rabbim.
Allah ülkemize dirlik düzen geçim bolluk bereket,mutluluk hayırlı rızk kapıları hayırlı iş kısmet kapıları, sağlık afiyet hayırlı yaşlar hayırlı ömürler nasip etsin hepimizin sonunu hayırlara vesile nasip etsin Rabbim.
Hastalara şifa dertlilere deva, borçlulara eda,evsizlere ev, işsizlere iş, eşsizlere eş, çocuksuzlara hayırlı çocuk nasip etsin Rabbim inş.
Hayatımızdaki engelleri olumsuz düşünceleri hayırsızları çıkmazları çaresizlikleri olumsuzlukları olumluya hayırlıya çevirsin Rabbim kendi rızası için.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun hayırlı akşamlar.

serap8191

Kayıtlı Kullanıcı

birtanem melek arkadaşım ben seni hemen listeye ekliyorum.senin için ayrıca konu açmıştım onu güncelliyim senin için okunan dualarada bak birtanem.bu arada sen tedaviyede başladın benim sıram gelince diğer kardeşlerimede sorarım izin verirlerse öne alırım birtanem .hep birlikte karar alıyoruz çünkü birtanem .ALLAHA emanet ol seni çok seviyorum gül yüzlü hacerim

serap8191

Kayıtlı Kullanıcı

canım leyla ablamın bu duasıyla nasıl ağlamıştım o zamanlar almanyadan döndüğümüzün üçüncü ayı felandı çok yalnızdım sağolsun leyla ablam bu duayı yazmıştı ne ağlamıştım varya hacerim e bir yandan seni özlüyordum almanyadaki birtanecik oda arkadaşımı bir yandan adaptasyon zorluğu emin ol şifa huzur burada meleğim artık sende varsın kim tutar bizi değilmi?kardeşim gelmiş:a16:ALLAHA emanet ol birtanem

serap8191

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm kardeşlerim .bende aldıklarımı okudum 50 tane daha okudum.ALLAHA emanet olasınız canım ailem

serap8191

Kayıtlı Kullanıcı
leyla ablacım sağolasın kayıtları yapmışsın ben yokken .ALLAHA emanet olasın

leyla-1

Altın Üye
leyla ablacım sağolasın kayıtları yapmışsın ben yokken .ALLAHA emanet olasın

Canım benim sende sağol o sizin kalbinizin gönlünüzün güzelliğinden kaynaklanıyor canım iyiki bende sizlerle burdayım herşeyde vardır bir hayır bu siteye üye olmamızda:) Allah bir ömür boyu ayırmasın inşallah.Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun hepimizin sonunu hayırlara vesile etsin Rabbim.Sende Alalh'a emanet ol canım benim herşey gönlünce olsun hayırlı geceler:)

serap8191

Kayıtlı Kullanıcı

mir erhan
Duam:

Serap8191:....................210(okundu)
narinim........................................30
OKUNAN: 1689
KALAN: 2755

Allah kabul etsin

serap8191

Kayıtlı Kullanıcı
Canım benim sende sağol o sizin kalbinizin gönlünüzün güzelliğinden kaynaklanıyor canım iyiki bende sizlerle burdayım herşeyde vardır bir hayır bu siteye üye olmamızda:) Allah bir ömür boyu ayırmasın inşallah.Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun hepimizin sonunu hayırlara vesile etsin Rabbim.Sende Alalh'a emanet ol canım benim herşey gönlünce olsun hayırlı geceler:)

ablam ALLAHTAN tek dileğim bu güzel insanlarla senle hep ama hep hiç kopmadan ALLAH yolunda ilerlemek ve öteki alemde bir arada sen diğer kardeşlerim ve peygamberimle inşallah bu arada ablam hacer -fatih benim melek arkadaşım almanyada oda arkadaşımdı çok dünya tatlısıdır çooook .o melek kalbiyle aramıza katıldı senin gibi çok iyi niyetli çok temizdir hacerimALLAHA emanet ol canım ablam

zencefil_1109

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm bende mir erhan kardeşim için 55 adet okudum RABBİM kabul eylesin...cumanız mübarek olsun...

serap8191

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm kardeşlerim 270 tane daha okudum mir erhan kardeşim için .ALLAHA emanet olun

serap8191

Kayıtlı Kullanıcı

mir erhan
Duam:

Serap8191:.................................480(okundu)
hanifedeniz................................100
mavci.......................................300
narinim.....................................150
mir_erhan..................................300
kardele......................................50
gülüm.se...................................100
KaLBuN_KeSiR.............................100
narinim.......................................30
zencefil 1109...............................55

OKUNAN: 2014
KALAN: 2430

Allah kabul etsin

hacer_fatih

Kayıtlı Kullanıcı
Amin Allah razı olsun Rabbim sizden de razı olur inşaallah ağzınıza güzel yüreğinize sağlık dua ile A.E.O
Amin
Selam Aleyküm kardeşlerim Allah hepinizden razı olsun emeklerinize gönlünüze sağlık Rabbim mükafatını her iki dünyada kat kat vermek nasip etsin Rabbim..
Allah okunan Kur'anlar esmalar,tefriciyeler,dualar yüzü gözü hürmetine Allah bizleri affedip ellerimizi dergahından boş çevirmeyip dualarımızı kabul etsin Rabbim hayırlısıyla inşallah.İyi ki varsınız kardeşim bizler Allah rızası için burdayız Allah rızası için birbirimize dua ediyor birşeyler yapabiliyorsak ne mutlu bizlere:)
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun hiç birimizi darda sıkıntıda çıkmazda çaresiz bırakmasın kendi kapısından başka kul kapısına kimselere muhtaç etmesin Rabbim.
Allah bu dünyada ve ahirette sevdiği razı olduğu kullar olmak cennetinden hepimize birer köşk Peygamber Efendimizin Şefaatine nail olmak komşu olmak nasip etsin Rabbim
Allah her iki dünyada umduklarımıza nail olmak duaları kabul olunan kullar olmak nasip etsin Rabbim kendi rızası için.
Allah darda olan sıkıntıda olan banada bir dua yok mu diyen bütün kardeşlerimizin dualarını kabul etsin içinde bulundukları sıkıntılardan kurtulup tez zamanda selametine çıkmak nasip etsin Rabbim.
Allah ülkemize dirlik düzen geçim bolluk bereket,mutluluk hayırlı rızk kapıları hayırlı iş kısmet kapıları, sağlık afiyet hayırlı yaşlar hayırlı ömürler nasip etsin hepimizin sonunu hayırlara vesile nasip etsin Rabbim.
Hastalara şifa dertlilere deva, borçlulara eda,evsizlere ev, işsizlere iş, eşsizlere eş, çocuksuzlara hayırlı çocuk nasip etsin Rabbim inş.
Hayatımızdaki engelleri olumsuz düşünceleri hayırsızları çıkmazları çaresizlikleri olumsuzlukları olumluya hayırlıya çevirsin Rabbim kendi rızası için.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun hayırlı akşamlar.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt