Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Birbirimize TEFRİCİYE Okuyalım... (1 Kullanıcı)

mavci

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR *
Yönetici
en son burcu kardeşimizle biz yapmıştık listeyi konular birleşmeden önce 21 kişi felan vardı tahmini.olmazsa yeniden bir liste yapalım dileği olanlar yazsın başlayalım sırayla .ALLAHA emanet olasın kardeşim

Tamam kardeşim...
Nasıl uygun görürseniz...
Hayırlı Cumalar...

serap8191

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm tüm kardeşlerim yeni tefriciye listemizi oluşturmaya başlayacağız dileği olan bir isteği olan tüm kardeşlerimiz dileklerini buraya yazabilirler.ALLAHA emanet olun

mir_erhan

Moderator
selamün aleyküm tüm kardeşlerim yeni tefriciye listemizi oluşturmaya başlayacağız dileği olan bir isteği olan tüm kardeşlerimiz dileklerini buraya yazabilirler.ALLAHA emanet olun

Ve Aleyküm Selam
Sevgili Serap kardeşim çok güzel düşünmüşsünüz.
Rabbimiz bizleri Dua nimeti ve ibadetinden mahrum etmesin.
Ne kıymetimiz var dı ki duamız olmasaydı.

Galiba ilk ben dileğimi yazacağım ama çok acil ihtiyacı olan kardeşim olursa onlar için öncelik verebiliriz.
benim Duam. bu ay içerisinde bebeğimiz gelecek hayırlı bir şekilde Rabbimiz eşim ve bebeğimizi o dar kapıdan kurtarsın ve bütün Anne adaylarınıda. bir de borçlar ile boğuşuyoruz. Rabbimiz bizleri kendisinden başkasına muhtaç etmeden en kısa zamanda ödemeyi nasip etsin.

selam ve dua ile

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi

Ve Aleyküm Selam

Galiba ilk ben dileğimi yazacağım ama çok acil ihtiyacı olan kardeşim olursa onlar için öncelik verebiliriz.
benim Duam. bu ay içerisinde bebeğimiz gelecek hayırlı bir şekilde Rabbimiz eşim ve bebeğimizi o dar kapıdan kurtarsın ve bütün Anne adaylarınıda. bir de borçlar ile boğuşuyoruz. Rabbimiz bizleri kendisinden başkasına muhtaç etmeden en kısa zamanda ödemeyi nasip etsin.

selam ve dua ile

Selam Aleyküm kardeşim Allah yar ve yardımcınız olsun içinde bulunduğunuz maddi ve manevi sıkıntılardan kurtulup mtez zamanda selametinize çıkmak yaşamınıza bir düzen bir yön hayırlı bir vesile nasip etsin Rabbim.
Allah eşinize hayırlı doğumlar nasip edip kolyalıklar nasip etsin Rabbim hayırlısıyla bebeğinizi kucağınıza almak hayırlı salih evlat yetiştirmek nasşp etsin Rabbim.
Allah korktuklarımızdan emin umduklarımıza nail olmak dualaraı her iki dünyada kabul olunan kullar olmak nasip etsin Rabbim kendi rızası için.Selam ve dua ile Allah'a emanet olun hereşey gönlünüzce olsun..

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Serap canım benim yeni listeye yeğenim için okutmak istiyorum eğer mimkünse şu anda bayağı bir sıkıntılı dönemler yaşıyoruz Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun hiç birimizi darda sıkıntıda bırakmasın kendi kappsından başka kul kapısına muhtaç etmesin kimselerede fırsat vermesin Rabbim.
Allah beterin beterinden korusun hepimizin sonunu hayırlara vesile etsin Rabbim.Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun..

serap8191

Kayıtlı Kullanıcı
TEFRİCİYE OKUnACAK KARDEŞLERİMİZ VE NİYETLERİ

1.Mir-erhan :benim Duam. bu ay içerisinde bebeğimiz gelecek hayırlı bir şekilde Rabbimiz eşim ve bebeğimizi o dar kapıdan kurtarsın ve bütün Anne adaylarınıda. bir de borçlar ile boğuşuyoruz. Rabbimiz bizleri kendisinden başkasına muhtaç etmeden en kısa zamanda ödemeyi nasip etsin.

2.Barış(hayırlısıyla içinde bulunduğu olumsuzluklardan kurtulup tez zamanda selametine çıkmak yaşamına bir düzen bir yön hayırlı bir çıkış kapısı nasip etsin Rabbim.Hidayete ermek okulunu severek gitmek derslerine eskisi gibi çalışma azmi başarı nasip Rabbim eskisi gibi olmak.Anne babaya karşı sevgi saygı muhabbet ardaki soğuklukların ortada kalkması,evlerinde huzur mutluluk dirlik düzen geçim için)

3.serap8191:benim dileğimde ALLAHIN izniyle evlenip hayırlı bir yuva kurmam için gereken koşul neyse onun bir an önce olması.nişanlımın tarlasının satması,işe girmem,anneminve tüm hastaların iyileşmesi ALLAH yolunda ilerleyen bir kul olmak .RABBİMİN rızasını kazanmak ve RABBİMİN tüm günahlarımı affetmesi

4-mavci:NİYETİM...Rabbim bizleri Sırat-ı Mustakîmden ayırmasın, bizi kendine KUL kabul etsin her daim...
Allah Celle Celalühu hakkımızda herşeyin hayırlı ve güzel olanını nasip etsin...
Gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı,hakkımızda hayırlı olanı gönlümüze razı eylesin..
Rabbim dertlilere deva, borçlulara eda, hastalara şifa versin inşallah...

5-narinim:niyetim: Yeni kapanan birisi olarak ve eşiminde istemediğinden dolayı ayrıcada etrafımda da hiç tesettürlü birisi olmadığından dolayı nefsimle büyük mücadele içindeyim.. Çok isteyerek kapandım yinede istiyorum ama dediğim gibi nefis, şeytan benle uğraşıyor. Duam şu sıkıntılı günlerden nefsime yenik düşmeyerek Rabbimin rızasını alarak çıkmak. Mevlam cümlemizin imanını arttırsın şeytana uydurmasın.. AMİN

6-leyla (Allah hakkımda ne hayırlı ev güzelini nasip etsin Rabbim.
Allah benim ve bütün kardeşlerimin tez zamanda hayır kapılarımızı açmak hayırlı imanlı salih bir eş hayırlı bir yuva hayırlı çocuklar nasip edip kendi düzenimin kendi yaşamımın olmasını hayırlı bir vesile nasip etsin Rabbim cümlemizede inşallah.
İçinde bulunduğum sıkıntılardan kurtulup selamete çıkmak engellerin hayırlısıyla ortadan kalkması.Sevdiklerimle ailemle sağlıklı huzurlu bir ömür bu dünyada ve ahirette ALLAH'ın sevdiği razı olduğu kul olmak. Bu dünyada ve ahirette ALLAH'ın sevdiği razı olduğu kul olmak anneme ve bütün hastalarımıza hayırlı şifalar günahlarımızın affolması, yüce ALLAHın rızasını kazanmak, bütün dualarımızın kabul olması, hakkımızda ne hayırlısı ile onun olması,yeğenlerimin hayırlısıyla hidayete ermeleri için içinde buldundukları olumsuzluklardan kurtulmaları anne babaya sevgi muhabbet, evimizde huzur mutluluk hayırlı yaşlar hayırlı ömürler hacca gitmek,sevdiklerimizle hepimizle ailemizle sonsuz dünya ve ahiret saadetine nail olmak)

7-hacer_fatih (bebeğimiz olmuyor Rabbimden hayırlısıyla kız yada erkek sağlıklı sıhhatli bir evlat istiyoruz)

[

serap8191

Kayıtlı Kullanıcı

Ve Aleyküm Selam

selam ve dua ile

inanın çok sevindim mir erhan kardeşimiz ailemizin yeni bir üyesi daha olacak öylemi?RABBİM inşallah hem borçlarınızı bitirmeyi nasip eder hemde sağlıkla meleğimizin dünyaya gelmesini nasip etsin.yuvanız hep huzurlu olsun inşallah .ALLAHA emanet olun

serap8191

Kayıtlı Kullanıcı
TEFRİCİYE OKUNAN KARDEŞİMİZ VE NİYETİ:

mir erhan Duam. bu ay içerisinde bebeğimiz gelecek hayırlı bir şekilde Rabbimiz eşim ve bebeğimizi o dar kapıdan kurtarsın ve bütün Anne adaylarınıda. bir de borçlar ile boğuşuyoruz. Rabbimiz bizleri kendisinden başkasına muhtaç etmeden en kısa zamanda ödemeyi nasip etsin.

Serap8191:...................100

OKUNAN: 100
KALAN: 4344

serap8191

Kayıtlı Kullanıcı
Ben şimdilik 100 tane aldım kardeşimiz için .allaha emanet olun

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Allah razı olsun canım benim Allah kabul etsin bende 100 tane alıyorum şimdilik.
Canım yeğenim Barış(hayırlısıyla içinde bulunduğu olumsuzluklardan kurtulup tez zamanda selametine çıkmak yaşamına bir düzen bir yön hayırlı bir çıkış kapısı nasip etsin Rabbim.Hidayete ermek okulunu severek gitmek derslerine eskisi gibi çalışma azmi başarı nasip Rabbim eskisi gibi olmak.Anne babaya karşı sevgi saygı muhabbet evlerinde huzur mutluluk dirlik düzen geçim için)
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun korktuklarımızdan emin umduklarımıza nail olmak duaları her iki dünyada kabul olunan kullar olmak nasip etsin Rabbim.
Allah hepimizin sonunu hayırlara vesile etsin Allah beterin beterinden korusun bundan geriye bırakmasın Rabbim.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.

serap8191

Kayıtlı Kullanıcı
canım ablam kendin içinde dile listeye ekleyelim senide .hem sen tüm konularda bize destek oldun hadi sende dile ablacım.daha dileği olan kardeşlerimizde olursa onlarıda ekleriz.ALLAHA emanet ol ablacım

hanife deniz

Kayıtlı Kullanıcı

mir erhan Duam. bu ay içerisinde bebeğimiz gelecek hayırlı bir şekilde Rabbimiz eşim ve bebeğimizi o dar kapıdan kurtarsın ve bütün Anne adaylarınıda. bir de borçlar ile boğuşuyoruz. Rabbimiz bizleri kendisinden başkasına muhtaç etmeden en kısa zamanda ödemeyi nasip etsin.

hanife deniz...................100

OKUNAN: 200
KALAN: 4244

Allah kabul etsin.Allah razı olsun

hanife deniz

Kayıtlı Kullanıcı

mir erhan
Duam:
Bu ay içerisinde bebeğimiz gelecek hayırlı bir şekilde Rabbimiz eşim ve bebeğimizi o dar kapıdan kurtarsın ve bütün Anne adaylarınıda. bir de borçlar ile boğuşuyoruz. Rabbimiz bizleri kendisinden başkasına muhtaç etmeden en kısa zamanda ödemeyi nasip etsin.

hanifedeniz....................100
mavci............................300

OKUNAN: 500
KALAN: 3944

mavci

Yönetici
NİYETİM...

Rabbim bizleri Sırat-ı Mustakîmden ayırmasın, bizi kendine KUL kabul etsin her daim...
Allah Celle Celalühu hakkımızda herşeyin hayırlı ve güzel olanını nasip etsin...
Gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı,hakkımızda hayırlı olanı gönlümüze razı eylesin..

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı
[ı]
[sıze="3"]niyetim...

rabbim bizleri sırat-ı mustakîmden ayırmasın, bizi kendine kul kabul etsin her daim...
Allah celle celalühu hakkımızda herşeyin hayırlı ve güzel olanını nasip etsin...

[/sıze]
[/ı]
amin amin amin..........
Allaha emanet olun.selametle kalın.

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı
Hayırlı günler diliyorum.
Mırerhan kardeşim için
50 adet okudum.rabbim yolunu açsın.eşine sıhhat borcua ödeme kolaylığı versin.yuvasından huzur ve maneviyat eksik olmasın.allaha emanet olun.selametle kalın.

narinim

Kayıtlı Kullanıcı
Günaydın arkadaşlarım Hayırlı haftalar..

Bende Mir Erhan arkadaşımız için 50 tane alıyorum.. Allah hayırlısıyla eşini kurtarsın ve hayırlısıyla evlatlarını kucaklarına almayı nasip etsin. BBorçlarını ödeme kolaylığı versin. Yeni gelecek olan bebeğimizin yüzü suyu hürmetine mevlam sıkıntısını gidersin inşallah.

Benide listeye alırmısınız...Acil duaya ihtiyacım var

niyetim: Yeni kapanan birisi olarak ve eşiminde istemediğinden dolayı ayrıcada etrafımda da hiç tesettürlü birisi olmadığından dolayı nefsimle büyük mücadele içindeyim.. Çok isteyerek kapandım yinede istiyorum ama dediğim gibi nefis, şeytan benle uğraşıyor. Duam şu sıkıntılı günlerden nefsime yenik düşmeyerek Rabbimin rızasını alarak çıkmak. Mevlam cümlemizin imanını arttırsın şeytana uydurmasın.. AMİN.

mavci

Yönetici
Günaydın arkadaşlarım Hayırlı haftalar..

Bende Mir Erhan arkadaşımız için 50 tane alıyorum.. Allah hayırlısıyla eşini kurtarsın ve hayırlısıyla evlatlarını kucaklarına almayı nasip etsin. BBorçlarını ödeme kolaylığı versin. Yeni gelecek olan bebeğimizin yüzü suyu hürmetine mevlam sıkıntısını gidersin inşallah.

Benide listeye alırmısınız...Acil duaya ihtiyacım var

niyetim: Yeni kapanan birisi olarak ve eşiminde istemediğinden dolayı ayrıcada etrafımda da hiç tesettürlü birisi olmadığından dolayı nefsimle büyük mücadele içindeyim.. Çok isteyerek kapandım yinede istiyorum ama dediğim gibi nefis, şeytan benle uğraşıyor. Duam şu sıkıntılı günlerden nefsime yenik düşmeyerek Rabbimin rızasını alarak çıkmak. Mevlam cümlemizin imanını arttırsın şeytana uydurmasın.. AMİN.

mir erhan
Duam:
Bu ay içerisinde bebeğimiz gelecek hayırlı bir şekilde Rabbimiz eşim ve bebeğimizi o dar kapıdan kurtarsın ve bütün Anne adaylarınıda. bir de borçlar ile boğuşuyoruz. Rabbimiz bizleri kendisinden başkasına muhtaç etmeden en kısa zamanda ödemeyi nasip etsin.

hanifedeniz....................100
mavci............................300
narinim..........................50

OKUNAN: 550
KALAN: 3894

narinim

Kayıtlı Kullanıcı
Mir Erhan arkadaşımız için 50 adet daha okudum Allah kabul etsin

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt