Ve Aleykumselam...
Ve Aleykumselam...
Ve Aleykumselam...
s.a. pişmanlıklarımı silmek isterdim..
İnşallah...
Silginizin bitmemesi duasıyla...
Silginizin bitmemesi duasıyla...
s.a. pişmanlıklarımı silmek isterdim..
kötüleri ve kötülükleri silerdim.
tüm kötülükleri siler,yerine iyiliklerin yazılması için çaba sarfederdim.....ALLAH razı olsun..
bende hem kötülükleri hemde parayi silmek isterdim
ozaman daha mutlu olurdu insanlar....
su anda gercekten öyle bi sansım olsayı teror belsaını silerdim hemde hepsini en basından o zamnda o kadar genc delıkanlılarımız ölmemiş annelerin bagrı yanmamış olurdu(ya konuya yzarken aklıma geldı biz böyle yazıyoruz ama ne bilim hata etmıyoruzdur umarım sonuçta kaderlerimizi yasıyoruz tevekkul dogrultusunda inşa-ALLAH hata degildir bu )
Silmek istemek bir bakıma...Pişmanlık duymak demektir...:a03:
Pişmanlık duymak ise bizleri TEVBE ye götürür inşallah...
Allah CC. "TEVBE(DUA) edin kabul edeyim" buyuruyor...
İnşallah gerçekten, bir daha işlememeye TEVBE edenlerden oluruz...
Silgimiz(TEVBEMİZ) bitmesin inşallah...
................
Hayatımı silerdim yaşamış olduğum kötü günleri unutup sil baştan yaşamak isterdim ve günahlarımı silip yeni doğmuş bebek gibi saf ve temiz olmak isterdim
terörü silerdim ona silah vereni ona para vereni ona kimlik vereni silerdim. kısacası bu vatanın ekmeğini suyunu içip bu vatanı bölmeye çalışan herşeyi herkezi silerdim.hiç bişeyle değilse anaların gözünden akan yaşla silicez.Bu bayrak bu ezan hep paidar kalıcak selametle
anayasadaki basörtüsü yasagini silerdim...
pişmanlık hayatı çıkmaza götürür... pişman olmadığın sürece mutlu olmayı yakalayacaksın... herşeyi silmek kolay kolay olmayan o herşeyden ders almamaktır.
--------------------------------------------------------------------------------
yaptıyım günahları silerdim