TEVBE bütün günahları silermiş kardeşim...
Allah CC. bizi hakiki tevbe edenlerden eylesin inşallah...
Selam ve dUA ile...:evet
İnşallah kardeşim inşallah
TEVBE bütün günahları silermiş kardeşim...
Allah CC. bizi hakiki tevbe edenlerden eylesin inşallah...
Selam ve dUA ile...:evet
Dünyada yaşanan bütün çirkinlikleri,günahlarmı ,boşa harcamış olduğum ZAMANı,silinmesi gereken çok şey var..............................
kendimde silecek hiç bir şey bulamadım ama silmeyi istediğim bir kaç ülke, başkan, devlet ve din adamını tamamen silebilirdim yer yüzünden
bir silgim olsa ve istediğim şeyleri silme imkanım olsa ...ilk önce nefis kavramını silerdim ..sorunları temelden halletmiş olurduk herhalde..
şaka bir yana , aslında geriye baktığımda hiç de memnun olmadığım ,silmek istediğim bir sürü hatam var mutlaka..ama o hataları silersem de bugün ki olgunluğa nasıl ulaşabilirim..
insan , hatalarının toplamından oluşuyor..hata yaptıkça olgunlaşıyor , aklı başına geliyor..
hatalarım aklıma geldiğinde üzülsem de , acı çeksem de hiçbir hatamı silmek istemem..Sadece Rabbime sığınıp , af dileyebilirim..
''Ya Rabbi Sensin ilah, Senden başka ilah yoktur.
Sübhansın, bütün noksanlıklardan münezzehsin, Yücesin.
Doğrusu ben kendime zulmettim, yazık ettim. Affını bekliyorum Rabbim.
Allahım sen affedicisin, affetmeyi seversin, bizleri de affet ..''
kendimi...
kendimde silecek hiç bir şey bulamadım ama silmeyi istediğim bir kaç ülke, başkan, devlet ve din adamını tamamen silebilirdim yer yüzünden
koskoca bir ülkeyi slmeyi düşünüpte kendinde silecek hiç bir şey bulamamak...
İLGİNÇ!
yaptığım günahları yalnışları silmek ve tertemiz olmak isterdim....
kardeşimi trafik kazasında kaybettiyim günü ve bide başka bir günüm daha var hayatımı mahfeden onu silerdim silmek istediyim çok şeyvar yaşamak istemediyim o iki gün daha önemli
selamun aleyküm ,
aslında oturup bütün günahlarımı silerim diyeceğim ama bazı şeyleri yaşamamız gerekiyormuş allah teala eğer kuluna nasip ederse o kul yaşadıklarında ders alıyor ve nihayetinde hidayete erdiriyor ...
eğer yanlışlarımı silecek olsam belki ders almam gereken olaylarda silinecek belki gerçekleri göremeyecektim , bu site ile tanışmayacaktım bu site bana çok şey kattı ... ben hayatımdan memnunum ... inşallah allah teala tevbemi kabul etmiştir ve beni yolundan saptırmayacaktır ...
allah celle celaluhu bütün kardeşlerimin herşeyi kalbine göre versin ...
allaha emanet olunuz ... selam ve dua ile ...
Allah CC. rahmet eylesin kardeşim...
Allah CC. sabır versin...
Allah CC. insanlara o kadar merhametlidir ki;
Unutmak diye bir duygu vermiş...
Eğer bu duygu olmasaydı; dünya hayatı yaşanılmaz olurdu...:a09:
Silgimizin bitmemesi duasıyla...
Dünyada yaşanan bütün çirkinlikleri,günahlarmı ,boşa harcamış olduğum ZAMANı,silinmesi gereken çok şey var..............................
:a05..çok silinmesi gerekn şey varrAllah kötü yanlarımızı düzeltmeyi nasip etsin...
€bru;793898' Alıntı:Hiçbirşeyi silmezdim herhalde...Silgi kullanmadan resim çizme sanatına 'HAYAT' deniyor sonuçta....
günahlarımı ve geçmişimi silerdim hatırlamak istemediğim o kadar çok şey varki