Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Bir Selam Yeter (1 Kullanıcı)

mufi84

Kayıtlı Kullanıcı
Oleyyyyyyy Oldu Galiba Allah Razi Olsun Hakkini Helal Et Kac Yasindasin Abimi Diyeyim Kardesmi Diyeyim Sagol

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
Oleyyyyyyy Oldu Galiba Allah Razi Olsun Hakkini Helal Et Kac Yasindasin Abimi Diyeyim Kardesmi Diyeyim Sagol

AFERİM SANA BAK İNSAN İSTERSE HER ŞEY YAPABİLİYORMUŞ DEMİ HELAL OLSUN KARDEŞİM BOŞ VER ŞİMDİ YAŞI BAŞI SEN İŞİNE BAK VE İSTEDİĞİN GİBİ HİTAP ET BAK ŞİMDİ RESİMİ TARİF EDECEM BEKLE

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm Kardeşim Bakin şimdi Bu Forumlarin Bulunduğu Ilk Sayfa Var Ya üs Tarafta Konturol Paneli Var Onu Ac Ve Orada Avatar Düzenleme Var Onu Ac Sonra Göz Ati Tikla Acilan Pencere De Resimi Sec Ve Değişiklik Kaydet Var Onu Tikla Hepi Bu Kadar Yapamazsan Tekrar Yaz

mufi84

Kayıtlı Kullanıcı
Ya Cevdet Abi Kusura Bakma Istersen Cevap Vermek Zorunda Degilsin Ama Kontrol Panelini Actim Sonra Avatar Duzenlemeyide Actim Ama Goz Ati Bulamadim Onu Bulabilsem Belki Yapabilecem Allaha Emanet Olun

halfeti

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm kardeşlerim........bu mübarek günler hatırına ve insanlık hatırına allahın bir selamını fazla gören insan olmasın umarım bir selam verecek dostumu bırakın bir düşmanım bire olsada bu güzel duyguyu herzaman yasasam selamun aleyküm

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
Ya Cevdet Abi Kusura Bakma Istersen Cevap Vermek Zorunda Degilsin Ama Kontrol Panelini Actim Sonra Avatar Duzenlemeyide Actim Ama Goz Ati Bulamadim Onu Bulabilsem Belki Yapabilecem Allaha Emanet Olun

BAK ŞİMDİ BU BENİM İŞİN BİR GÖREV OLDU BU GÜN SANA YAPTIRACAM BUNU BAK AYNI YOLU DEVAM ET VE AVATARI ACINCA BİRAZ AŞŞAYA İN ORADA GÖRECEKSİN BU ARA SİZ BAYMISINIZ BAYANMI[/B]

mufi84

Kayıtlı Kullanıcı
BAK ŞİMDİ BU BENİM İŞİN BİR GÖREV OLDU BU GÜN SANA YAPTIRACAM BUNU BAK AYNI YOLU DEVAM ET VE AVATARI ACINCA BİRAZ AŞŞAYA İN ORADA GÖRECEKSİN BU ARA SİZ BAYMISINIZ BAYANMI[/B]

TAMAM DENIYECEM ABI YA BOSVER BAY MIYIM BAYANMIYIM:) INSALLAH YAPACAM BU DEFA ALLAHA EMANET OLUN

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
TAMAM DENIYECEM ABI YA BOSVER BAY MIYIM BAYANMIYIM:) INSALLAH YAPACAM BU DEFA ALLAHA EMANET OLUN

YAŞ ÖNEMLİ DEĞİL AMA BAYMISIN BAYANMISIN ONU BİLMEK GEREK NEYSE DEDİĞİNİZ OLSUN BOŞ VERELİM İŞİMİZE BAKALIN DEMİ BEKLEYEYİMMİ BU SENE YAPACANMI

mufi84

Kayıtlı Kullanıcı
Cevdet Abi Sagol Emegin Icin Allah Razi Olsun Ama Fotografi Beceremedim Neyse Bizimkide Fotografsiz Olsun Simdiye Kadarda Oyleydi Zaten.hakkini Helal Et Iyi Geceler

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
Cevdet Abi Sagol Emegin Icin Allah Razi Olsun Ama Fotografi Beceremedim Neyse Bizimkide Fotografsiz Olsun Simdiye Kadarda Oyleydi Zaten.hakkini Helal Et Iyi Geceler

İYİ SİZ BİLİRSİNİZ AMA YAPMANIZI COK İSTERDİM NEYSE SAĞLIK OLSUN BENİM ARTIK CIKMAM GEREK CÜNKÜ BELKİ İSTEMEYEREK SİZEDE YANSITTIM AMA COOOOOOK MORELİM BOZUK BU GÜN ŞİMDİ CIKMAM GEREK RABBİME EMANET OLUN SELAM VE DUA İLE

mufi84

Kayıtlı Kullanıcı
İYİ SİZ BİLİRSİNİZ AMA YAPMANIZI COK İSTERDİM NEYSE SAĞLIK OLSUN BENİM ARTIK CIKMAM GEREK CÜNKÜ BELKİ İSTEMEYEREK SİZEDE YANSITTIM AMA COOOOOOK MORELİM BOZUK BU GÜN ŞİMDİ CIKMAM GEREK RABBİME EMANET OLUN SELAM VE DUA İLE

EVET BUGUN BISE OLDUGU BELLI CUNKU NORMALDE TAKIP EDIYORUM SIZI BUTUN SORULAN SORULARA DEFALARCA CEVAP VERIYOSUNUZ BIKMADAN BENIMDE SORULARIM VARDI SIZE SORDUM YARDIMCIDA OLDUNUZ AMA NEYSE.MORALINIZIN BOZUK OLMA SEBEBI INSALLAH COK ONEMLI DEGILDIR ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN HAKKINIZI HELAL EDIN BASKA BIR GUN GORUSMEK UZERE BUNDAN SONRA CIKMADAN SELAM VEREBILECEGIM BI ARKADASIM OLDU KABUL EDERSENIZ EGER:)

ezgilimelek

Kayıtlı Kullanıcı
Selamin Aleyküm Tüm Müslüman Alemine. Allah (c.c.)tüm Müslüman Aleminin Yar Ve Yardimcisi Olsun.

umeyye

Kayıtlı Kullanıcı
ESSELAMÜ ALEYKÜM VE RAHMETULLÂHİ VE BERAKÂTÜH

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
EVET BUGUN BISE OLDUGU BELLI CUNKU NORMALDE TAKIP EDIYORUM SIZI BUTUN SORULAN SORULARA DEFALARCA CEVAP VERIYOSUNUZ BIKMADAN BENIMDE SORULARIM VARDI SIZE SORDUM YARDIMCIDA OLDUNUZ AMA NEYSE.MORALINIZIN BOZUK OLMA SEBEBI INSALLAH COK ONEMLI DEGILDIR ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN HAKKINIZI HELAL EDIN BASKA BIR GUN GORUSMEK UZERE BUNDAN SONRA CIKMADAN SELAM VEREBILECEGIM BI ARKADASIM OLDU KABUL EDERSENIZ EGER:)

SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM EVET DÜN COK MORELİM BOZUKTU SİZE DE YANSITTIMSA ÖZÜR DİLERİM EVET BENİMDE SİZİN GİBİ DEĞERLİ BİR KARDEŞİM OLDU RABBİME EMANET OLUN SELAM VE DUA İLE

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
selamunaleykum
allah daım mutluluk versın

fatmana

Kayıtlı Kullanıcı
selamün Aleyküm..herkese Hayirli Akşamlar Diliyorum..

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt