Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Bir Selam Yeter (3 Kullanıcı)

fatmana

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm..herkese sağlıklı,mutlu ve huzrlu bir gün diliyorum..

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum Cevdet Abi Nasilsin?

VE ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM İYİ OLMAYA CALIŞIYORUZ SİZLERİ SORMAK GEREK HİC ARADIĞINIZ SORDUĞUNUZ YOK VE SİZİ BURADA GÖRMEK COK MUTLU ETTİ BENİ İNŞALLAH YİNE ESKİ GÜNLERDEKİ GİBİ OLURUZ HAYIRLI AKŞAMLAR RABBİME EMANET OLUN SELAM VE DUA İLE

mufi84

Kayıtlı Kullanıcı
Evet O Benim. Tesekkur Ederim Siz Nasilsiniz.aslinda Ben Kendim Gurbette Yasiyorum.bu Site Benim Icin Cok Iyi Arada Bir Girip Sizlere Katiliyorum Sizde Allaha Emanet Olun

SEEM

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm arkadaşlar

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
Evet O Benim. Tesekkur Ederim Siz Nasilsiniz.aslinda Ben Kendim Gurbette Yasiyorum.bu Site Benim Icin Cok Iyi Arada Bir Girip Sizlere Katiliyorum Sizde Allaha Emanet Olun

SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM ŞU AN BEN GURBETTE DEĞİLİM TÜRKÜYEDEYİM AMA GURBETİN NEDEMEK OLDUĞUNU İYİ BİLİRİM VE SİZLERİ ARAMIZDA GÖRMEK GURUR VERİR BİZLERE RABBİME EMANET OLUN SELAM VE DUA İLE

mufi84

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM ŞU AN BEN GURBETTE DEĞİLİM TÜRKÜYEDEYİM AMA GURBETİN NEDEMEK OLDUĞUNU İYİ BİLİRİM VE SİZLERİ ARAMIZDA GÖRMEK GURUR VERİR BİZLERE RABBİME EMANET OLUN SELAM VE DUA İLE .siz neresindesiniz turkiye nin.bu sitede siz ve sizin gibi duyarli kardeslerimizin olmasi cok guzel.size bise sorabilirmiyim resmimizin altina resim nasil koyabiliyoruz yardimci olursaniz sevinirim.SIMDIDEN ALLAH RAZI OLSUN

mufi84

Kayıtlı Kullanıcı
Yardimci Olurmusun Cevdet Kardes

Yardimci Olurmusun Cevdet Kardes

Ya Cok Beceriksizim Biri Bana Alinti Alarak Mesaj Yollamayida Ogretebilirmi

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
Ya Cok Beceriksizim Biri Bana Alinti Alarak Mesaj Yollamayida Ogretebilirmi

SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM ASLA BÖYLE DÜŞÜNME
KİMSE ANNESİNİN KARNINDA ÖĞRENMEDİ BAKIN ÖNCE ALINTIYI YAZIYORUM ŞİMDİ BAKIN BENİM BU YAZIYI OKUDUĞUNUZ YERİN ALT SAĞ TARAFINDA ALINTI YAZIYOR ONU TIKLAYIN YAZACAĞINIZI YAZIN HADİ BİR DENEYİN SONRA RESİMİ ANLATACAM

mufi84

Kayıtlı Kullanıcı
Once Sizin Yazdiginiz Yaziyi Mi Yazacagim.sonra Kendi Yazacagim Yaziyi Oylemi Ozur Dilerim Galiba Yapamiyorum

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
Once Sizin Yazdiginiz Yaziyi Mi Yazacagim.sonra Kendi Yazacagim Yaziyi Oylemi Ozur Dilerim Galiba Yapamiyorum

BAKIN ŞİMDİ BENİM BU YAZDIĞIM YERDE SAĞ ALT TARAFA BAKIN ALINTI DİYE BİŞİ YAZIYO GÖRDÜNMÜ İŞTE ONA TIKLA VE BİR SAYFA ACILACAK ORAYA YAZ OKEY

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt