Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Bir Selam Yeter (2 Kullanıcı)

keçi

Kayıtlı Kullanıcı
allah sizleri lebbeyk diyerek cemaliyle şereflendirsin kardeşlerim

allah sizleri lebbeyk diyerek cemaliyle şereflendirsin kardeşlerim

selamün aleyküm kardeşlerim ne mutlu bizlereki hepimiz Muhammed Ümmetiyiz
Teala bütün ümmeti muhammedi şu ahir zaman teknolojisi ve ahir zaman fitnelerinden korusun

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm kardeşlerim ne mutlu bizlereki hepimiz Muhammed Ümmetiyiz
Teala bütün ümmeti muhammedi şu ahir zaman teknolojisi ve ahir zaman fitnelerinden korusun

VE ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM AMİN AMİN RABBİME EMANET OLUN SELAM VE DUA İLE

keçi

Kayıtlı Kullanıcı
sizlerde selam allah sizin gibi insanlardan razı olsun bana biraz yardımcı olursanız sevinirim

keçi

Kayıtlı Kullanıcı
allah razı olsun din konusunda çok az şey biliyorum öğrendiğim kadarıyla allahın çok güçlü ve çok merhametli olduğu gittiğim birkaç sohbetten etkilenip kapandım sizce hatamı yaptım önce birseyler mi ögrenmeliydim

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
allah razı olsun din konusunda çok az şey biliyorum öğrendiğim kadarıyla allahın çok güçlü ve çok merhametli olduğu gittiğim birkaç sohbetten etkilenip kapandım sizce hatamı yaptım önce birseyler mi ögrenmeliydim

selamunaleykum kardeşım sana şunu kesınlıkle soyleyebılırım kı en doğru ve en guzel şeyı yapmışssın demek kı kapanmak şımdı nasıpmış sana

keçi

Kayıtlı Kullanıcı
sizlerde hayırlı geceler kardeslerim

keçi

Kayıtlı Kullanıcı
teşekkür ederim allah sizden razı olsun din konusunda bilmediklerimi sizlere sora bilirmiyim

keçi

Kayıtlı Kullanıcı
ben en küçügünüz olduğum için kaedesler gurubuna giriyorum yinede allah razı olsun aley kümselam

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
teşekkür ederim allah sizden razı olsun din konusunda bilmediklerimi sizlere sora bilirmiyim

SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM BAKIN BURADA FORUM İCİ SORU SORMAK YASAK NEDENİ BİLİNLİ BİLİNC SİZ YAZILARIN OLMASI SİZ EN İYİSİ BU SİTEDEKİ FORUMLARI TAKİP EDİN GERKLİ BÜTÜN BİLGİLER VAR KAFANIZA TAKILANIDA ANA SAYFADA SORU YERİ VAR ORAYA SORA BİLİRSİNİZ SAKIN BENİDE YANLIŞ ANLAMAYIN SİTE KURALLARI BÖYLE RABBİME EMANET OLUN SELAM VE DUA İLE

rasulehasret

Kayıtlı Kullanıcı
esselamu aleykum ve rahmetullahi berekatuhu...
allah razi olsun kardes bu sayede efndimizin sunnetinide uygulamis oldunuz

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt