Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Bir Selam Yeter (1 Kullanıcı)

keltepe

Kayıtlı Kullanıcı
selamun Aleyküm Mümin Kardeşlerim...
Hayirli Günler..

DuaLar

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleykum ben bişey anlamadım o listede adım yok selam vermemem mi gerekiyordu:(

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
selamun Aleyküm Mümin Kardeşlerim...
Hayirli Günler..

VE ALEYKÜM SELAM BENİM. VEFALI KARDEŞİM ALLAH SENDE KAT KAT RAZI OLSUN HİÇ SELAMINI EKSİK ETMEDİN BİZDEN SELAMIN EN GÜZELİ SENİNLE OLSUN BİZLERİ YARADANA EMANET OLUN SELAM VE DUA İLE :T

deryagül

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum
bende bu aralar ismini koyamadığım sıkıntılar içindeyim

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum
bende bu aralar ismini koyamadığım sıkıntılar içindeyim

VE ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM ARAMIZA HOŞ GELDİNİZ SEFA GETİRDİNİZ BUYRUN KARDEŞİM ANLATMAK İSTERSENİZ ANLATIM UMARIM YARDIMCI OLA BİLİRİZ RABBİME EMANET OLUN SELAM VE DUA İLE

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum.etrafıma baktığım zaman ıkı turlu ınsan gorururum.bırı acı ceken bırı sefa suren.ama bakıyorum ınancı kuvvetlı olan daha fazla acı cekıyor mutlaka ımtıhandır bu.bunun ıcın sabır denılıyor ve sabredılıyor bu arada sefa da olan mutlu acı ceken bır gun bu dunyada da rahat yuzu goruru mu ?ALLAH BILIR....

ozlem_37

Kayıtlı Kullanıcı
ESSALAMÜ ALEYKÜM RAHMETULLAHİ VE BEREKATÜHÜ Allah cümlemize selamın kardeşliğini ve huzurunu nasip etsin.Dostça kalmak niyetiyle...

TAYBE

Kayıtlı Kullanıcı
Esselamün Aleyküm Ve Rahmetullahi Ve Berekatüh.

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum.etrafıma baktığım zaman ıkı turlu ınsan gorururum.bırı acı ceken bırı sefa suren.ama bakıyorum ınancı kuvvetlı olan daha fazla acı cekıyor mutlaka ımtıhandır bu.bunun ıcın sabır denılıyor ve sabredılıyor bu arada sefa da olan mutlu acı ceken bır gun bu dunyada da rahat yuzu goruru mu ?ALLAH BILIR....

VE ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM YAZINIZ İCİN COK TEŞEKKÜR EDERİM ALLAH RAZI OLSUN RABBİME EMANET OLUN SELAM VE DUA İLE

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt