ESSELAMÜ ALEYKÜM VE RAHMETULLAHÜ VE BERAKATÜ
VE ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM HOŞ GELDİN RABBİME EMANET OL SAĞLICAKLA KAL
ESSELAMÜ ALEYKÜM VE RAHMETULLAHÜ VE BERAKATÜ
Allah'ın rahmeti hepinizin üzerine olsun inşallah. Selamın aleyküm.
selamun aleyküm abim çok güzel bi forum açmışsın yüreğine sağlık...B)
ESSELAMÜ ALEYKÜM VE RAHMETULLAHİ VE BERAKATÜHÜ
es selamü aleyküm ve rahmetullahi ve berakatuhu ebeden daimen kesira inşaAllah..
Allah'a c.c emanet olun abi..selam ve dua ile
ESSELAMÜ ALEYKÜM VE RAHMETULLAHİ VE BERAKATÜHÜ
burdayız cevdet abi rabbim ayırmasın inşallah
SELAMUN ALEYKUM CEVDET ABI
ALLAHA EMANET OLUN...
نعىمة;528681' Alıntı:işin ucunda listeye alınmak şerefi varken biz de yazalım dedik
acaba şu anda burda hazır bulunan kardeşlerimiz neden uyumuyor?
SA
uykum gelmedi bi turlu , ve bugun giremedim siteye girilen konulara bakiyordum
ya siz? :H
نعىمة;528684' Alıntı:nihayet sadece 2miz kaldık herkes tatlı tatlı uyuyo
BENDE YATIYORUMA ARTIK SIZE IYI GECELER
ALLAHA EMANET OLUN :H
sitenin adresini aslında yeni keşfetmedim.1 yıla yakın zamandır bu siteyi dualar ve bilmediğim birtakım bilgileri öğrenmek için kullanıyorum.forum sayfasını 1haftaya yakın bir zaman önce farkettim.ellerinize sağlık çokta güzel olmuş.:B
bir paylaşımım olsun istiyorum sizlerle.bu paylaşımdaki amacım belkide sizlerin görüşlerinden yararlanmak isteyişimden..
üniversite öğrencisiyim bu yıl bir apartta kalıyorum.bir odayı iki bayan paylaşıyorduk.1 ay kadar beraber kaldığım arkadaşım alkol kullanıyordu.bu durumdan rahatsız olduğumu hem onla hemde apart yöneticileri ile paylaştım.birdaha olmayacağını söylediler fakat birdahası oldu.önce aparttan çıkmayı düşündüm, haram olan bir yerde benim olmamam gerektiğini düşündüğüm için.fakat bu konumda rahat edebileceğim başka bir yer bulamadım ve yöneticilerinde iknası ile odamı değiştirerek burda kalmaya devam ettim.bu insana bir faydam olmadı onu işlediği haramlardan ayıramadım ayırmak içinde çaba sarf etmedim.çünkü zaman zaman konuşmalarımızdan edindiğim izlenime göre benden iyi biliyordu sevabı günahı ve yaptığının cezasının ne olacağını.o şimdi bir gaflet içerisinde hayatına devam ediyor.bense müslüman olarak onun için birşey yapamamanın vicdan azabı içinde kavrulup duruyorum..
selam ve dua ile.Allah'a emanet olun...