Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Bir Selam Yeter (2 Kullanıcı)

acizane-kul

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm abim çok güzel bi forum açmışsın yüreğine sağlık...B)

cennet yolcusu

Kayıtlı Kullanıcı
ESSELAMÜ ALEYKÜM VE RAHMETULLAHİ VE BERAKATÜHÜ

nigdeli

Kayıtlı Kullanıcı
es selamü aleyküm ve rahmetullahi ve berakatuhu ebeden daimen kesira inşaAllah..
Allah'a c.c emanet olun abi..selam ve dua ile

sevgi dinc

Kayıtlı Kullanıcı
ESSELAMÜ ALEYKÜM VE RAHMETULLAHİ VE BERAKATÜHÜ

burdayız cevdet abi rabbim ayırmasın inşallah

GUNAY9328

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMUN ALEYKUM CEVDET ABI :)
ALLAHA EMANET OLUN...

نعىمة

Yasaklı Kullanıcı
işin ucunda listeye alınmak şerefi varken biz de yazalım dedik
acaba şu anda burda hazır bulunan kardeşlerimiz neden uyumuyor?

GUNAY9328

Kayıtlı Kullanıcı
نعىمة;528681' Alıntı:
işin ucunda listeye alınmak şerefi varken biz de yazalım dedik
acaba şu anda burda hazır bulunan kardeşlerimiz neden uyumuyor?

SA
uykum gelmedi bi turlu , ve bugun giremedim siteye girilen konulara bakiyordum :)

ya siz? :H

نعىمة

Yasaklı Kullanıcı
SA
uykum gelmedi bi turlu , ve bugun giremedim siteye girilen konulara bakiyordum :)

ya siz? :H

çok şanslısınız yani istediğiniz zaman gidip yatabilirsiniz
bense şu motorlarla ilgli tercümelerle hiç başa çıkamıyorum
fizikten fazla anlamam,sözlüğüm de yok oturuyoruz işte interneti karıştırıyorum

نعىمة

Yasaklı Kullanıcı
nihayet sadece 2miz kaldık herkes tatlı tatlı uyuyo

lyla

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleyküm

Selamun Aleyküm

sitenin adresini aslında yeni keşfetmedim.1 yıla yakın zamandır bu siteyi dualar ve bilmediğim birtakım bilgileri öğrenmek için kullanıyorum.forum sayfasını 1haftaya yakın bir zaman önce farkettim.ellerinize sağlık çokta güzel olmuş.:B
bir paylaşımım olsun istiyorum sizlerle.bu paylaşımdaki amacım belkide sizlerin görüşlerinden yararlanmak isteyişimden..
üniversite öğrencisiyim bu yıl bir apartta kalıyorum.bir odayı iki bayan paylaşıyorduk.1 ay kadar beraber kaldığım arkadaşım alkol kullanıyordu.bu durumdan rahatsız olduğumu hem onla hemde apart yöneticileri ile paylaştım.birdaha olmayacağını söylediler fakat birdahası oldu.önce aparttan çıkmayı düşündüm, haram olan bir yerde benim olmamam gerektiğini düşündüğüm için.fakat bu konumda rahat edebileceğim başka bir yer bulamadım ve yöneticilerinde iknası ile odamı değiştirerek burda kalmaya devam ettim.bu insana bir faydam olmadı onu işlediği haramlardan ayıramadım ayırmak içinde çaba sarf etmedim.çünkü zaman zaman konuşmalarımızdan edindiğim izlenime göre benden iyi biliyordu sevabı günahı ve yaptığının cezasının ne olacağını.o şimdi bir gaflet içerisinde hayatına devam ediyor.bense müslüman olarak onun için birşey yapamamanın vicdan azabı içinde kavrulup duruyorum..
selam ve dua ile.Allah'a emanet olun...

نعىمة

Yasaklı Kullanıcı
sitenin adresini aslında yeni keşfetmedim.1 yıla yakın zamandır bu siteyi dualar ve bilmediğim birtakım bilgileri öğrenmek için kullanıyorum.forum sayfasını 1haftaya yakın bir zaman önce farkettim.ellerinize sağlık çokta güzel olmuş.:B
bir paylaşımım olsun istiyorum sizlerle.bu paylaşımdaki amacım belkide sizlerin görüşlerinden yararlanmak isteyişimden..
üniversite öğrencisiyim bu yıl bir apartta kalıyorum.bir odayı iki bayan paylaşıyorduk.1 ay kadar beraber kaldığım arkadaşım alkol kullanıyordu.bu durumdan rahatsız olduğumu hem onla hemde apart yöneticileri ile paylaştım.birdaha olmayacağını söylediler fakat birdahası oldu.önce aparttan çıkmayı düşündüm, haram olan bir yerde benim olmamam gerektiğini düşündüğüm için.fakat bu konumda rahat edebileceğim başka bir yer bulamadım ve yöneticilerinde iknası ile odamı değiştirerek burda kalmaya devam ettim.bu insana bir faydam olmadı onu işlediği haramlardan ayıramadım ayırmak içinde çaba sarf etmedim.çünkü zaman zaman konuşmalarımızdan edindiğim izlenime göre benden iyi biliyordu sevabı günahı ve yaptığının cezasının ne olacağını.o şimdi bir gaflet içerisinde hayatına devam ediyor.bense müslüman olarak onun için birşey yapamamanın vicdan azabı içinde kavrulup duruyorum..
selam ve dua ile.Allah'a emanet olun...

ve a.s Türkiyede içkinin gündemde olmaması gerekiyordu
du,çünkü dinden uzak kalınca insan bunalıma gırer ister istemez ,içki de içer başka şeyler de yapar.
Üzüldüğünüzü anlayabiliyorum ama hidayet Allahtandır
benim ailem eşim ve çocuklarım dışında müslüman değiller ama duadan başka bir şey gelmiyor elimden
Allah yardımcınız olsun inşallah sizin için içki içilen yerde kalmamanız için uygun bir yer bulunur.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt