Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Bir Selam Yeter (3 Kullanıcı)

laves

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum cevdet abı herkese selam olsun

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm cevdet abi .iş yoğunluğundan pek giremiyom firsat buldukça faydalanmaya çalışıyom.Allaha emanet olun.

VE ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM ALLAH RAZI OLSUN BİZİ KIRMADINIZ SELAM VERDİNİZ RABBİM GÖNLÜNE GÖRE VERSİN ALLAHA EMANET OLUN

EL_ENSARİ

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm arkadaşlar.iş yoğunluğundan pek giremiyorum.fırsat buldukça girip faydalanmaya çalışıyorum.a.e.o.

_Resul_

Kayıtlı Kullanıcı
Cümleten selamün aleyküm...
Rabbim bize ve bu güzel formu açıp istifade ettirdiği için cevdet abiyi iki cihan da da mutluluk yaşatsın inşallah..

Hayırlı akşamlar..

gul_i rana

Kayıtlı Kullanıcı
Essalamun aleykum ve Rahmetullahu ve Berakatuhu :gulegule

ekremeee

Kayıtlı Kullanıcı
allahın rahmeti hepinizin üzerine olsun a.e.o

sahmerdan

Kayıtlı Kullanıcı
Ve aleykum selam kardeşim, siteye çok katkım olmasada elimden geldiği kadar girip istifade etmeye çalışıyorum ama son zamanda yaşananlara bir anlam veremiyorum kim haklı kim değil o bana düşmez ama olanlar ilamı bir siteye yakışan şeyler değil.Ne diyim Rabbim hiç birirmizi istikametten ayırmasın......

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
Ve aleykum selam kardeşim, siteye çok katkım olmasada elimden geldiği kadar girip istifade etmeye çalışıyorum ama son zamanda yaşananlara bir anlam veremiyorum kim haklı kim değil o bana düşmez ama olanlar ilamı bir siteye yakışan şeyler değil.Ne diyim Rabbim hiç birirmizi istikametten ayırmasın......

SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM SİZİ BİR SELAM VERMENİZ YETER ALLAH RAZI OLSUN RABBİME EMANET OLUN SAĞLICAKLA KALIN

fuzgunm

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleykum. :H bende cok SIK GIREMIYORUM

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
cevdet abi ben o listede yokum ama yinede selamün aleyküm diyim ben....

S.A. KARDEŞİM LİSTEYLE ALAKALI DEĞİL BU LİSTE ZEHRA KARDEŞİMİN YAPMIŞ OLDUĞU BİR LİSTE BEN LİSTE YAPMIYORUM SADECE SELAM VERMENİZİ İSTİYORUM RABBİME EMANET OLUN SAĞLICAKLA KALIN

-Yalancı_Dünya-

Kayıtlı Kullanıcı
Allah'ın rahmeti hepinizin üzerine olsun inşallah. Selamın aleyküm.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt