Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Bir Selam Yeter (3 Kullanıcı)

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm kardeşlerim. Bu forumda bir birilerimize selam verelim. Allahın selamı selam vermek almak cok sevaptır. Rabbime emanet olun selam ve dua ile .

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
esselamun aleykum abim....sen beni yazmadin ama herhalde unuttun neyse.....Rabbim tum kardeslerimin abilerimn ablalarimn yar ve yardmcisi olsun.....ben cok hasta oldugum icin 1 aydr duzenli olarak giremiyorum....takip edemiyorum ama burda ki tum herkesi cok seviyorum....cunku ben gurbet eldeyim insann kendi milleti gibisi yok....elhamdulillah.....selam ve dua ile...

VE ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM BURADA ESKİ KARDEŞLERİMİN İSİMLERİ VAR BURADA LİSTE YAPMIYORUM SADECE BİR SELAM YAZIN BURADA OLDUĞUNUZU BİLELİM COK GECMİŞ OLSUN RABBİME EMANET OL KARDEŞİM.

leyla-1

Altın Üye
Sadece o kardeşlerinizden mi selam bekliyorsunuz? Allah'a emanet selam ve dua ile...

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
Sadece o kardeşlerinizden mi selam bekliyorsunuz? Allah'a emanet selam ve dua ile...

HAYIR KARDEŞİM BU KİŞİLER COĞU ESKİ ÜYELER BEN ŞUAN BU SİTEYE GİREN HERKESTEN BEKLİYORUM BURDA OLDUĞUNUZU GÖSTERİN DİYE VE ALEYKÜMSELAM KARDEŞİM .

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
Alıntı:
KAAN ERDEM´isimli üyeden Alıntı
selamünaleyküm cevdet abi ve tüm kardeşlerime selam olsun...

VE ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM SELAMINIZ BAŞIMIZIN ÜZERİNE RABBİME EMANET OLUN SAĞLICAKLA KALIN

sena30

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm kardeşlerim........

Zisan

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm herkese.......

abdullah_47

Kayıtlı Kullanıcı
herkese bütün İslamiyet sitesindeki ablalarıma ve abilerime,kardeşlerime selamlar....sana da selamler Cevdet abi....

leyla-1

Altın Üye
Bende yeni sayılırım internette fazla aram iyi değil her zaman girme fırsatım olmuyor girdiğim zamanlarda bile fazla uzun süreli kalma fırsatım olmuyor ama eleimden geldiğince katılmaya çalışıyorum ve kardeşlerim içinde eleimden geldiğince dualarına katılıyorum hepsine katılamazsam bile namazlarda dualarımda herkes için Rabbim'e dua ediyorum Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun dualarımızı kabul etsin inşallah. Yeri gelmişken geçen haftaydı her halde geceler gündüz olsun hayırlara vesile olsun sizi tanımış olamda yine rüyamda dini sohbet yapıyorduk her zaman aklımda olan internete siteye katılmadığım durumu sizinle paylaşıyorum konuştuklarımız ve dini konular hakkında fikir alış verişi yapıyoruz yine sık sık siteye girmediğimden bahsediyorum ayrıca başka bölümde yine beyaz namazlada namaz kılma hazırlığı yapıyorum başka bir yerde.Bu siteye üye olduğumdan beri gerçekten herşeyi daha bilinçli yapıyorum düşünerekten eskiden de öyleydi ama şimdi bir olgunlaşma dönemi Rabbim hepinizden razı olsun tez zamanda hidayete ermek nasip etsin inşallah selam ve dua ile...

G

gülderen özdemir

selamü aleyküm bütün herkese hepiniz allah a emanet olun sağlıcakla kalın

huzunlu_gurbet

Kayıtlı Kullanıcı
selamunaleykum herkese cevdet abi nasilsin sende insallah iyisinidir selam ve dua ile..

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
Bende yeni sayılırım internette fazla aram iyi değil her zaman girme fırsatım olmuyor girdiğim zamanlarda bile fazla uzun süreli kalma fırsatım olmuyor ama eleimden geldiğince katılmaya çalışıyorum ve kardeşlerim içinde eleimden geldiğince dualarına katılıyorum hepsine katılamazsam bile namazlarda dualarımda herkes için Rabbim'e dua ediyorum Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun dualarımızı kabul etsin inşallah. Yeri gelmişken geçen haftaydı her halde geceler gündüz olsun hayırlara vesile olsun sizi tanımış olamda yine rüyamda dini sohbet yapıyorduk her zaman aklımda olan internete siteye katılmadığım durumu sizinle paylaşıyorum konuştuklarımız ve dini konular hakkında fikir alış verişi yapıyoruz yine sık sık siteye girmediğimden bahsediyorum ayrıca başka bölümde yine beyaz namazlada namaz kılma hazırlığı yapıyorum başka bir yerde.Bu siteye üye olduğumdan beri gerçekten herşeyi daha bilinçli yapıyorum düşünerekten eskiden de öyleydi ama şimdi bir olgunlaşma dönemi Rabbim hepinizden razı olsun tez zamanda hidayete ermek nasip etsin inşallah selam ve dua ile...

VE ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM RABBİM HERDAYİM GÖNLÜNE GÖRE VERSİN İNŞALLAH RABBİME EMANET OLUN SAĞLICAKLA KALIN

EL_ENSARİ

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm cevdet abi .iş yoğunluğundan pek giremiyom firsat buldukça faydalanmaya çalışıyom.Allaha emanet olun.

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
selamunaleykum herkese cevdet abi nasilsin sende insallah iyisinidir selam ve dua ile..

VE ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM ŞU AN BİRAZDAHA İYİYİM BİR KAC KARDEŞİM GİTTİ ONA ÜZÜLÜYORUM SİZDE SELAM VE DUA İLE KALIN RABBİME EMANET OLUN

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt