Sadece o kardeşlerinizden mi selam bekliyorsunuz? Allah'a emanet selam ve dua ile...
selamün aleyküm kardeşlerim........
selamün aleyküm herkese.......
herkese bütün İslamiyet sitesindeki ablalarıma ve abilerime,kardeşlerime selamlar....sana da selamler Cevdet abi....
selamün aleyküm kardeşlerim........
Bende yeni sayılırım internette fazla aram iyi değil her zaman girme fırsatım olmuyor girdiğim zamanlarda bile fazla uzun süreli kalma fırsatım olmuyor ama eleimden geldiğince katılmaya çalışıyorum ve kardeşlerim içinde eleimden geldiğince dualarına katılıyorum hepsine katılamazsam bile namazlarda dualarımda herkes için Rabbim'e dua ediyorum Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun dualarımızı kabul etsin inşallah. Yeri gelmişken geçen haftaydı her halde geceler gündüz olsun hayırlara vesile olsun sizi tanımış olamda yine rüyamda dini sohbet yapıyorduk her zaman aklımda olan internete siteye katılmadığım durumu sizinle paylaşıyorum konuştuklarımız ve dini konular hakkında fikir alış verişi yapıyoruz yine sık sık siteye girmediğimden bahsediyorum ayrıca başka bölümde yine beyaz namazlada namaz kılma hazırlığı yapıyorum başka bir yerde.Bu siteye üye olduğumdan beri gerçekten herşeyi daha bilinçli yapıyorum düşünerekten eskiden de öyleydi ama şimdi bir olgunlaşma dönemi Rabbim hepinizden razı olsun tez zamanda hidayete ermek nasip etsin inşallah selam ve dua ile...
selamü aleyküm bütün herkese hepiniz allah a emanet olun sağlıcakla kalın
Selamunaleykum arkadaslar,
Allah a emanet olun,selametle ins...
selamunaleykum herkese cevdet abi nasilsin sende insallah iyisinidir selam ve dua ile..