Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Bir Selâm Sohbeti (3 Kullanıcı)

Kaan Erdem

Yönetici
aleykümselam gönlü güzel,düşünceli abim.cümlemize selamın için mevlam razı olsun.selam ve dua ile kalın mevlama emanet olun hayırlı sabahlar mevlam edanızı ve duanızı kabul buyursun.furkanından yanaklarından ve gözlerinden öpüyorum.laleleri renk renk açtıkça nasılda mutlu oluyordur.selametle inşaALLAH.:evet:H

EsSelamuAleykümVeRahmetullahiVeBerekatuhu

"Sevgiye açılan kalbin anahtarı

Günahları döken esenlik yağmuru

Muhabbet bağlarının rahmet rüzgarı

Ömrün aydınlığa kavuşan Seheri

Selam Sohbetinde hazırdır YERLERİ.."

Hayırlı Sabahlar-Sabah-ı Şerifleriniz Hayr Olsun
inşaAllah..Can Kardeşlerim..

EsSelamuAleyküm..

derya61

Kayıtlı Kullanıcı
selamünalayküm çok güzel bir anıymış paylaştığınız için Allah razı olsun. Allah hepimizi selamı yayanlardan eylesin. bu yazıyı okuduktan sonra ben daha çok dikkat edecem inşallah selam vermeye. selamünaleyküm

Kaan Erdem

Yönetici
aleykümselam sayın kardeşim.mevlam razı olsun.inşaALLAH.konuya olan ilgi,alaka ve yorumlarınız için t.ederim.selam ve dua ile kalın selametle.hayırlı günler.

selamünalayküm çok güzel bir anıymış paylaştığınız için Allah razı olsun. Allah hepimizi selamı yayanlardan eylesin. bu yazıyı okuduktan sonra ben daha çok dikkat edecem inşallah selam vermeye. selamünaleyküm

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm

Selamün Aleyküm

Kaan kardeşim bugün öğrenme günüm önce 1 Nisan olayının gerçeğini öğrendim şok oldum şimdi de ayrıldıktan sonra selam verilmesi sünnetmiş onu öğrendim şaşırdım valla bu siteye iyiki üye olmuşyum neler öğrendim neler ki halada öğreniyorum sayenizde Allah c.c. razı olsun

Selamüm Aleyküm Allah'a ısmarladık :D

Kaan Erdem

Yönetici
aleykümselam değerli kardeşim.amin.inşaALLAH.selam ve dua ile.

selamünaleyküm.......:H

Kaan kardeşim bugün öğrenme günüm önce 1 Nisan olayının gerçeğini öğrendim şok oldum şimdi de ayrıldıktan sonra selam verilmesi sünnetmiş onu öğrendim şaşırdım valla bu siteye iyiki üye olmuşyum neler öğrendim neler ki halada öğreniyorum sayenizde Allah c.c. razı olsun

Selamüm Aleyküm Allah'a ısmarladık :D

melek91

Kayıtlı Kullanıcı
Gerçekten çok Anlamli Allah Razi Olsun...

talipamca

Kayıtlı Kullanıcı
Sohbete Geldik..

Sohbete Geldik..

aleykümselam gönlü güzel,düşünceli abim.cümlemize selamın için mevlam razı olsun.selam ve dua ile kalın mevlama emanet olun hayırlı sabahlar mevlam edanızı ve duanızı kabul buyursun.furkanından yanaklarından ve gözlerinden öpüyorum.laleleri renk renk açtıkça nasılda mutlu oluyordur.selametle inşaALLAH.:evet:H

Bir dolu "Küçük Beyefendi ve Hanımefendiler" rica ettiler..
Hazır size gelmişken bizleri "SİTE" nize "ZİYARET" e götürür müsünüz ?..dediler ve onları kıramadım..Hem sonra belki dedim
"FURKAN" la tanışmak istersiniz..
Bir mahsuru olmaz umarım..yani başınızı ağrıtmasınlar diyerek..

Furkan ve 2/A Sınıfından Arkadaşlarını size getirdim..

İşte Çocuklar..bizim sitemiz burası ve karşınızda KAAN ağabeyiniz..

"SELAMUNALEYKÜM KAAN Abi.."

Furkan'a şimdi BEYAZ LALE Soğanı arıyoruz KAAN Abisi..

Sohbet bu kadar çocuklar dönüyoruz....

ALLAH(CC)'A EMANET OLUN..

SELAMUNALEYKÜM KAAN ABİ..

Kaan Erdem

Yönetici
aleykümselam kardeşim ve talip abim can abim.
mevlam razı olsun.çok güzel oldu paylaşım bende memnun oldum.tüm beyefendi ve hamımefendi kıymetli kardeşlerimi gözlerinden öpüyorum.furkan'a beyaz lale buluruz inşaALLAH ama bizim laleler arasında da beyaza hiç rastlamadım bu nadir bir renk olsa gerek.abim bizim evimizde bahçeli.evin önü çiçek deryası arka bahçe çeşit çeşit meyva ağacı.samimi olarak söylüyorum abim,imkan ve ortam olmuş olsa size mevsiminde ''fide'',''çiçek tohumu'',süs bitkiler'' temin ederdim.bizimkiler emekli olunca birden bahçe aşkı sardı.
abim.resim için teşekkürler bu arada kardeşimi ve arkadaşlarını tanıma fırsatım oldu.selam ve dua ile kalın mevlama emanet olun abim.selametle hayırlı sabahlar.

selamünaleyküm.ALLAH'a ısmarladık.inşaALLAH.

(abim cemşit'i algılayamadım.hamster'mi acaba?:()

Bir dolu "Küçük Beyefendi ve Hanımefendiler" rica ettiler..
Hazır size gelmişken bizleri "SİTE" nize "ZİYARET" e götürür müsünüz ?..dediler ve onları kıramadım..Hem sonra belki dedim
"FURKAN" la tanışmak istersiniz..
Bir mahsuru olmaz umarım..yani başınızı ağrıtmasınlar diyerek..

Furkan ve 2/A Sınıfından Arkadaşlarını size getirdim..

İşte Çocuklar..bizim sitemiz burası ve karşınızda KAAN ağabeyiniz..

"SELAMUNALEYKÜM KAAN Abi.."

attachment.php

Furkan'a şimdi BEYAZ LALE Soğanı arıyoruz KAAN Abisi..

Sohbet bu kadar çocuklar dönüyoruz....

ALLAH(CC)'A EMANET OLUN..

SELAMUNALEYKÜM KAAN ABİ..:H

talipamca

Kayıtlı Kullanıcı
Sabah Sohbeti..

Sabah Sohbeti..

aleykümselam kardeşim ve talip abim can abim.

mevlam razı olsun.çok güzel oldu paylaşım bende memnun oldum.tüm beyefendi ve hamımefendi kıymetli kardeşlerimi gözlerinden öpüyorum.furkan'a beyaz lale buluruz inşaALLAH ama bizim laleler arasında da beyaza hiç rastlamadım bu nadir bir renk olsa gerek.abim bizim evimizde bahçeli.evin önü çiçek deryası arka bahçe çeşit çeşit meyva ağacı.samimi olarak söylüyorum abim,imkan ve ortam olmuş olsa size mevsiminde ''fide'',''çiçek tohumu'',süs bitkiler'' temin ederdim.bizimkiler emekli olunca birden bahçe aşkı sardı.
abim.resim için teşekkürler bu arada kardeşimi ve arkadaşlarını tanıma fırsatım oldu.selam ve dua ile kalın mevlama emanet olun abim.selametle hayırlı sabahlar.

selamünaleyküm.ALLAH'a ısmarladık.inşaALLAH.

(abim cemşit'i algılayamadım.hamster'mi acaba?:()

"Kalabalık Ziyaretimizden" rahatsızlık duymayan..ve bizleri en güzel şekilde ağırlayan Kardeşimden Rabbim razı olsun..

Hayırlısı inşaAllah..O Beyaz LALE' yi gözüm gibi korumam lazım o zaman..teşekkür ederim Kardeşim..

"CEMŞİT"..evet doğru tahmin ettiniz..Evimizin 7nci elemanı..

Allah(CC) kabul buyursun inşaAllah..Hayırlı sabahlar..
SelamunAleyküm...

Kaan Erdem

Yönetici
aleykümselam abim.her daim başımızın üstünde gerçek hayatta dahil yeriniz var.cemşit :evet:K çok şanslı,sizin gibi bir aileye sahip olduğu için.selam ve dua ile kalın abim.mevlam kabul buyursun vazife ve duanızı ALLAH cc emanet olun selametle inşaALLAH.(beyaz lale+furkan,ALLAH cc izni ile hatırımda kalacak.)

"Kalabalık Ziyaretimizden" rahatsızlık duymayan..ve bizleri en güzel şekilde ağırlayan Kardeşimden Rabbim razı olsun..

Hayırlısı inşaAllah..O Beyaz LALE' yi gözüm gibi korumam lazım o zaman..teşekkür ederim Kardeşim..

"CEMŞİT"..evet doğru tahmin ettiniz..Evimizin 7nci elemanı..

Allah(CC) kabul buyursun inşaAllah..Hayırlı sabahlar..

SelamunAleyküm...

Kaan Erdem

Yönetici
selamünaleyküm talip abim.inşaALLAH.misafir kabul edersiniz.bu gece size 6 yeğenimden ikisi ile misafirliğe geliyoruz.furkan'la tanışacağız.ama bir ricam var cemşit'i saklayın.berkay çok yaramaz hiperaktif bir çocuk.ne yapar eder onu kafesinden çıkarır.sonrasında üzülürüz.hep diyoruz düz duvara tırmanır bunlar.

berilsu nisa ve berkay.

http://imageshack.us

s.s.s

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm

talipamca

Kayıtlı Kullanıcı
Hoş Geldiniz..

Hoş Geldiniz..

selamünaleyküm talip abim.inşaALLAH.misafir kabul edersiniz.bu gece size 6 yeğenimden ikisi ile misafirliğe geliyoruz.furkan'la tanışacağız.ama bir ricam var cemşit'i saklayın.berka çok yaramaz hiperaktif bir çocuk.ne yapar eder onu kafesinden çıkarır.sonrasında üzülürüz.hep diyoruz düz duvara tırmanır bunlar.

berilsu nisa ve berkay.

VeAleynaAleykümSelamVeRahmetullahiVeberekatuhu

Aman Efendim kimler gelmiş..buyrun buyrun..Cemşit..Berkay 'ın geldiğini öğrenince kafesinden kaçmış..onu yakalamaya çalışıyordum..kusuruma bakmayınız efendim..şöyle buyrunuz..

MaşaAllah..BerakaAllah..Rabbim yeğenlerinizi öncelikle anne-babalarına..sizlere bağışlasın inşaAllah Can Kardeşim..

Dayı mı ?..Amca mı ? oluyorsunuz acaba ?...

Uzun yoldan geldiniz..yemek hazırlayalım değil mi ?..

Kaan Erdem

Yönetici
yok abim şu an dayıyım.amca,sonra nasip eder ise ALLAH cc olacağız.abim biz uğradık gideceğiz başka zaman inşaALLAH uzun uzun kalırız.karşıladığınız için mevlam razı olsun.selam ve dua ile kalın abim.hayırlı ve bereketli geceler olsun inşaALLAH.selametle.:evet:H:K

talipamca

Kayıtlı Kullanıcı
Allah(cc) Emanet Olunuz..

Allah(cc) Emanet Olunuz..

attachment.php

Bak şimdi olmadı..hiç değilse hemen şunu ikram edeyim..kusura bakmayın..biraz acele tarafından oldu..tavuk..içli köfteler mahzu kalacaklar...neyse..

Çok memnun oldum..Allah(CC) razı olsun..Yeğenlerimi öpüyorum..Allah(CC) yolunuzu açık eylesin..Hayırlı yolculuklar..bunu saymıyorum tamam mı ? yine bekliyoruz inşaAllah..
Değerli ailenize de selamlarımızı iletirseniz seviniriz Can Kardeşim..

Bizi sevindirdiniz..Rabbim de sizleri sevindirsin inşaAllah..
Selametle Kardeşim..Hayırlı-bereketli geceler olsun inşaAllah..

EsSelamuAleyküm Can Kardeşim..

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt