hyalcin_67
Kayıtlı Kullanıcı
tüylerim diken diken oldu...ALLAH hepimize hayırlı ölümler nasip eylesin.
tüylerim diken diken oldu...ALLAH hepimize hayırlı ölümler nasip eylesin.
selamun aleyküm Kasım abi.Çok ibretlikti. Rabbimiz c.c. razı olsun paylaştığınız için. Rabbul alemin imanlı ölüm nasip eylesin cümlemize inşaAllah..selam ve dua ile.. Fii emanillah
SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM MEHMETT HOCA DANDA ALLAH RAZI OLSUN SİZDENDE İBRET OLMAMIZ GEREK PAYLAŞIMIN İCİN ALLAH RAZI OLSUN RABBİME EMANET OLUN.
sa kasım abi.okuyupta etkilenmemek mümkün değil.Allahım hayırlı ölümler ver yarabbim.
inanamıyorum,bir sürü yaşanmış olaylar okudum, ama bu olay kadar ibretlik olduğunu hiç görmedim.çok teşekkürler...
s.a hepimiz bir gün HAKKIN rahmetine kavuşacağız .inşallah RABBİM hepimize hayırlı imanlı ALLAH diye diye can vermeyi nasip etsin .ölüm anıyla ilgili bir araştırma yaptım .çok korkunç sonuçlar buldum illede imansızlar için tüylerim diken diken oldu .RABBİM yardımcımız olsun .
ama ben yinede iyiki ölüm varmış diyorum aksi taktirde insanların hali ne olurdu diye düşünüyorum veyada fakirler ölseydide zenginler yaşasaydı ne büyük dengesizlik olurdu iyi kiRABBİM dünyayı bir düzene koymuşda zengin fakir herkes ölüyor çok şükür ki
Selamın Aleyküm, Allah hepimize hayırlı ölümler nasip eylesin. İnanın okuyunca içim ürperdi.Allah u Teala(c.c ) insanı durduk yere cezalandırmaz. Demek ki Allah (c.c )' ın hoşuna gitmeyecek şeyler yaptı ki cezası da öyle oldu.
Allah'a emanet olun
Bu olayı bizimle paylaştığınız için Allah sizden razı olsun inşallah.
merhaba abi.inan çok etkilendim.allah son nefesimizde iman nasip etsin.a.e.o.
özür dilerim yeni üyeyim ama hikayeyi okuyamıyorum.sadece yorumları görebiliyorum..nasıl okuyabilirim..yardımcı olurmusunuz?