kasım hadi
Kayıtlı Kullanıcı
bılgı ve ıbret dolu ıns anlam cıkarır ve ders olanlardan olurzz....
İNŞALLAH kardeşim İNŞALLAH.
selametle.
bılgı ve ıbret dolu ıns anlam cıkarır ve ders olanlardan olurzz....
s.a bazı arkadaşların da söylediği gibi okurken o an ordaynış gibi oldum..
ibret verici bir konu Allah sizden razı olsun paylaştığınız için...
teşekkur ederım paylaşım için.... bende bişey anlatacağım kardeşlerım... ben babaannemı küçüklüğümde hiç görmedım çoçuklarına yuz vermezdı tabı torunlarınada beynınde tumor olunca bızım yanımıza aldık fakat çok gectı doktor ölür dedı ve 2 ay sonra kaybettık... bızde kaldığı süre içinde çok acı çektı sesı çıkmıyodu fakat bellıydı... ölümüne yakın boğazında korkunç bı hırıltı odad a durulmuyodu ve elıyle sueklı bırılerını çağırıyodu.. ve sureklı tavana bakıyodu....dışaıda korkunç bı rüzgar nerdeyse yerden otlar sokuluyodu...mekanı cennet olsun babaannem ... keşke yaşadığın sürece bızlerı sevseydın tanısaydık senı... e bı anımız olsaydı da hatırlasaydım...
hayırlı geceler ALLAH razı olsun kardeş cenabı ALLAH tüm ümmeti muhammedi son nefesine kadar iman la hatta son nefeste dair huzuruna imanla gelen kullarından eylesin AMİN AMİN AMİN.:gulegule:gulegule:gulegule
S.A
Kardeşim paylaşımın için saol.gerçektende ibret dolu bir hikaye.insan okurken sanki gözünün önüne geliyor.Allah kimseyi o duruma düşürmesin diyeceğim ama elbette onunda bir günahı vardır.Allah boş yere hiç bir kuluna böyle bir ölümü yaşatmaz
ya Içime Birşey Oldu Ya Allhım Hayırlı ölümler Versin Allah Herkesin Yardımcısı Olsun Gerçekten Ibretlik Bir öykü
aleykum sela kardeşim.
RABBIM razı olsun.
hayatın her anı ibretlik olaylarla dolu.her gün gözümüzün önünde o kadar ibretlik olaylar oluyorki ama ibret almıyoruz.ayrı mesele.
RABBIM CÜMLEMİZE HAYIRLI ÖMÜRLER VE HAYIRLI ÖLÜMLER NASİP ETSİN.AMİN.SELAMETLE.
elhamdülillahi Rabbilalemin..ya Rahman Ya Rahim Ya Kayyum Ya Gafur Ya Kahhar Ya Müzillu........
paylaşiminiz Ibret Dolu,gerçekten 2 Kere Okudum Ve Ikisinde De Inanamadim..sanki O An Oradaymişim Gibi Hissettim...rabbim ölümün Dehşetli Korkusundan Muhafaza Eylesin,merhamet Etsin,rahat ölüm Nasip Etsin..
selam Ve Dualarimla..:gulegule
esselamunaleyküm Verahmetullahi Veberekatuhu..
ey Yüceler Yücesi Rabbim Son Nefesimizde Imanli Olarak ölmeyi Günahlari Bağişlanmiş Olarak Huzuruna Varmayi Nasip Eyle Ya Rabbi
allah (c.c) Herkese Hayırlı ölumler Versin Insallah
rabbim yanina Geldiğimizde Bizi Amellerimizle Değil rahmetinle Karşila...
Amin