Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Bir insanin doğru yolda olmasi için bir tesbih duaya var misiniz? (1 Kullanıcı)

ekremeee

Kayıtlı Kullanıcı
ya çok özür dileerim benim aldıklarımı iptal edermisiniz

6310

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum kardeslerım uzun suredır bende gıremıyordum 1 tespıh bende alıyorum okuyucam Allahın ıznıyle bır tespıh yuz tane oluyor dımı?

Birnur

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm
ben aldığım 1 tesbihi okudum.Allah c.c eksikleriyle yanlışlarıyla kabul etsin(Amin)
Allah'a emanet olun.

yurtlu

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum kardeslerım uzun suredır bende gıremıyordum 1 tespıh bende alıyorum okuyucam Allahın ıznıyle bır tespıh yuz tane oluyor dımı?

aleyküm selam kardeşim evet 1 tesbih 100 tane oluyor
ALLAH kabul etsin şimdiden ALLAHA emanet ol
selam ve baki dua ile...

yurtlu

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm
ben aldığım 1 tesbihi okudum.Allah c.c eksikleriyle yanlışlarıyla kabul etsin(Amin)
Allah'a emanet olun.

aleyküm selam birnur kardeşim ALLAH kabul etsin senden de razı olsun inşallah selam ve baki dua ile,
ALLAHA emanet ol kardeşim

gecekondu

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleyküm Rabbim Yardımcısı Olsun Bende okuyacağım inşallah Rabbim Hidayet Nasip Etsin İbadetlerini Eksiksiz YApmasını nasip etsin ..

Allah'a emanet olunuz .. selam ve dua ile

Allah'ım İnsanlığa -Hadi- isminle hidayet, hidayete erenlere aşkını lutfeyle.
Herkes Seni bilsin, Seni sevsin, aşkınla mecnun olup yollara dökülsün. Her sabah güneşi doğduran Sen, insanlığın kalbinde Aşk Güneşini doğdur. İnsanlık Seni bilsin, Seni sevsin. Amin.

yurtlu

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleyküm Rabbim Yardımcısı Olsun Bende okuyacağım inşallah Rabbim Hidayet Nasip Etsin İbadetlerini Eksiksiz YApmasını nasip etsin ..

Allah'a emanet olunuz .. selam ve dua ile

Allah'ım İnsanlığa -Hadi- isminle hidayet, hidayete erenlere aşkını lutfeyle.
Herkes Seni bilsin, Seni sevsin, aşkınla mecnun olup yollara dökülsün. Her sabah güneşi doğduran Sen, insanlığın kalbinde Aşk Güneşini doğdur. İnsanlık Seni bilsin, Seni sevsin. Amin.

selamün aleyküm gecekondu kardeşim nasılsın?
uzun zamandır ben seni göremiyordum ALLAH razı olsun dualarınıkabul buyursun inşallah ALLAH a emanetsin
selam ve baki dua ile
hayırlı günler...

gecekondu

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm gecekondu kardeşim nasılsın?
uzun zamandır ben seni göremiyordum ALLAH razı olsun dualarınıkabul buyursun inşallah ALLAH a emanetsin
selam ve baki dua ile
hayırlı günler...

aleyküm Selam KArdeşim AMiN Rabbim Dualarımızı Kabul Etsin inşallah ..

Teşekkür ederim İyiyim dersler iş güç derken pek yazma fırsatım olmuyordu Siz nasılsınız iyisinizdir inşallah ..
Allah'a emanet olunuz sizlerede hayırlı günler ..

yurtlu

Kayıtlı Kullanıcı

aleyküm Selam KArdeşim AMiN Rabbim Dualarımızı Kabul Etsin inşallah ..

Teşekkür ederim İyiyim dersler iş güç derken pek yazma fırsatım olmuyordu Siz nasılsınız iyisinizdir inşallah ..
Allah'a emanet olunuz sizlerede hayırlı günler ..

elhamdürillah kardeşim bende iş güç forumla derken zamanımızı en iyi şekilde değerlendirmeye çalışıyoruz ALLAH sanada zihin açıklığı versin inşallah
sende ALLAH a emanet ol
selam ve baki dua ile...

gecekondu

Kayıtlı Kullanıcı

Selamun Aleyküm Kardeşim Dua Edilen Kişi Arkadaşınız Sanırım .. Benim Çevremde Arkadaşlarımda Anlattığınız Durumdalar Kimisi İstekli Ama Yaşantılarında İslama Dair Hiç bir şey yok.. Rabbim YArdımcıları Olsun Geç Olmadan Doğru Yolda İlerlerler İnşallah ..

Amin teşekkür ederim Rabbim sizinde İşinizi Gücünüzü Rast getirsin inşallah .. Üniversite 3 teyim hem Muhasebecilik yapıp hem okumak zor geldi sanırım 15 gün sonra sınavım var derslere ağırlık vermeye başladım :a16:
Allah'a emanet ol selam ve dua ile kalın inş ..

yurtlu

Kayıtlı Kullanıcı

Selamun Aleyküm Kardeşim Dua Edilen Kişi Arkadaşınız Sanırım .. Benim Çevremde Arkadaşlarımda Anlattığınız Durumdalar Kimisi İstekli Ama Yaşantılarında İslama Dair Hiç bir şey yok.. Rabbim YArdımcıları Olsun Geç Olmadan Doğru Yolda İlerlerler İnşallah ..

Amin teşekkür ederim Rabbim sizinde İşinizi Gücünüzü Rast getirsin inşallah .. Üniversite 3 teyim hem Muhasebecilik yapıp hem okumak zor geldi sanırım 15 gün sonra sınavım var derslere ağırlık vermeye başladım :a16:
Allah'a emanet ol selam ve dua ile kalın inş ..

aleyküm selam kardeşim evet arkadaşım onun için onun gibiler için üzülüyorum ALLAH hidayet nasip etsin inşallah
duan içinde teşekkür ederim ALLAH razı olsun sanada sınavlarında başarılar dilerim ALLAH sana zihin açıklığı nasip etsin ama sana bir sır verim mi belli bir süre sonra okul olsunda ne olursa olsun diyorsun o yüsden şimdiden kıymetini bil elinden geldiğince bırakma çünkü eğitim başka birşey işe girince işin aslı okul gibi olmuyor ALLAH herkese kolaylık versin sanada hem çalışıp hem okumak zordur tahmin edebiliyorum ALLAH a emanet ol kardeşim
selam ve baki dua ile...

yurtlu

Kayıtlı Kullanıcı
“Bir müslüman, yanında bulunmayan bir din kardeşi için dua ederse, mutlaka melek ona, <<aynı şeyler sana da verilsin>> diye dua eder.”

(Muslim, Ebu Da'ud)

yurtlu

Kayıtlı Kullanıcı
“Bir müslüman, yanında bulunmayan bir din kardeşi için dua ederse, mutlaka melek ona, <<aynı şeyler sana da verilsin>> diye dua eder.”

(Muslim, Ebu Da'ud)

yurtlu

Kayıtlı Kullanıcı

(Muslim, Ebu Da'ud)

yurtlu

Kayıtlı Kullanıcı

(Muslim, Ebu Da'ud)

bilmek

Kayıtlı Kullanıcı
bende 5 tesbih alıyorum şimdilk ama daha fazla okursam buraya yazarım
ALLAH hepimizi doğru yola iletsin ve bizi o yoldan çıkarmasın AMİN

yurtlu

Kayıtlı Kullanıcı
bende 5 tesbih alıyorum şimdilk ama daha fazla okursam buraya yazarım
ALLAH hepimizi doğru yola iletsin ve bizi o yoldan çıkarmasın AMİN

selamün aleyküm kardeşim ALLAH razı olsun dualarını kabul etsin inşallah
selam ve baki dua ile
ALLAHA emanet olun...

yurtlu

Kayıtlı Kullanıcı

(Muslim, Ebu Da'ud

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt