ya çok özür dileerim benim aldıklarımı iptal edermisiniz
abla hep unutuyomtamam kardeşim iptal ederimde bir sorun mu oldu :a17:
selamun aleykum kardeslerım uzun suredır bende gıremıyordum 1 tespıh bende alıyorum okuyucam Allahın ıznıyle bır tespıh yuz tane oluyor dımı?
selamun aleyküm
ben aldığım 1 tesbihi okudum.Allah c.c eksikleriyle yanlışlarıyla kabul etsin(Amin)
Allah'a emanet olun.
Selamun Aleyküm Rabbim Yardımcısı Olsun Bende okuyacağım inşallah Rabbim Hidayet Nasip Etsin İbadetlerini Eksiksiz YApmasını nasip etsin ..
Allah'a emanet olunuz .. selam ve dua ile
Allah'ım İnsanlığa -Hadi- isminle hidayet, hidayete erenlere aşkını lutfeyle.
Herkes Seni bilsin, Seni sevsin, aşkınla mecnun olup yollara dökülsün. Her sabah güneşi doğduran Sen, insanlığın kalbinde Aşk Güneşini doğdur. İnsanlık Seni bilsin, Seni sevsin. Amin.
selamün aleyküm gecekondu kardeşim nasılsın?
uzun zamandır ben seni göremiyordum ALLAH razı olsun dualarınıkabul buyursun inşallah ALLAH a emanetsin
selam ve baki dua ile
hayırlı günler...
aleyküm Selam KArdeşim AMiN Rabbim Dualarımızı Kabul Etsin inşallah ..
Teşekkür ederim İyiyim dersler iş güç derken pek yazma fırsatım olmuyordu Siz nasılsınız iyisinizdir inşallah ..
Allah'a emanet olunuz sizlerede hayırlı günler ..
Selamun Aleyküm Kardeşim Dua Edilen Kişi Arkadaşınız Sanırım .. Benim Çevremde Arkadaşlarımda Anlattığınız Durumdalar Kimisi İstekli Ama Yaşantılarında İslama Dair Hiç bir şey yok.. Rabbim YArdımcıları Olsun Geç Olmadan Doğru Yolda İlerlerler İnşallah ..
Amin teşekkür ederim Rabbim sizinde İşinizi Gücünüzü Rast getirsin inşallah .. Üniversite 3 teyim hem Muhasebecilik yapıp hem okumak zor geldi sanırım 15 gün sonra sınavım var derslere ağırlık vermeye başladım :a16:
Allah'a emanet ol selam ve dua ile kalın inş ..
bende 5 tesbih alıyorum şimdilk ama daha fazla okursam buraya yazarım
ALLAH hepimizi doğru yola iletsin ve bizi o yoldan çıkarmasın AMİN