ı ııı en iyi biz temsil ediyok .
Uefa kupaları var...BANNNN
Abim sizdemi
nazar etmeyin ne olur çalışın sizinde olur Ban
oldumu şimdi bu uhrevi ortamda eziktaş falan filan yakışıyomu hııı biz de çeşmiye karşı birliğiz diyerekten dost bilmiştik heyhatt nerdeee neyse sağlık olsun ne demeli
beni ve takımımı rencide etmeye çalıştığın için ilelebet-sonsuza dek BANN
Uefa kupaları var...BANNNN
tabi tabii
olmadı demi bu ayrı çeşmi ayrı ama niye mızıkçılık yapıyon ki şimdi
bi açık kapı bırakaydın bari çeşmiyi ortadan kaldırana kadar
oooovvvv bu süper olmuş abiii tabi sonuçta nolursa olsun sığındıkları tek şey
hıı neyse peki sadece ortadan kaldırana dek tamam mı ?
Açık konuşmak gerekirse bizde karşımızda ezik takımlar görmek istemeyiz malum o zaman hiç tadı tuzu olmuyor rekabetinFİFA emeklerimizi çalmasın yeter...BANNNN
Tabitabi tabii
oooovvvv bu süper olmuş abiii tabi sonuçta nolursa olsun sığındıkları tek şey
hıı neyse peki sadece ortadan kaldırana dek tamam mı ?
oldu elini çabuk tut
Açık konuşmak gerekirse bizde karşımızda ezik takımlar görmek istemeyiz malum o zaman hiç tadı tuzu olmuyor rekabetin
Tabi
tek şey değil hem tek şey olsa ne olur
o değil siz bi ara 5 dakika şampiyonluk yaşamıştınız o na sevinmeniz gibiydi yarı final sevinciniz artık hiç hatırlanır mı hatırlanmaz Bize hatırlanacak başarılar lazım
:a30: :a30: :a22: :a22: :a22: Gözlerime inanamıyorum :a20: Siz benim takımdaşımı nasıl ortadan kaldırabileceğinizi düşünecek kadar cesareti nereden buldunuzzz :a28: :a18:
oofff ibraaa şuan şu açlık ve susuzlukla en son çekilecek insan 6slilerdir senin saçma takımına gari diyeck laf bulamıyom
ayrıca kamer haklı senin gibi hemşeri olmaz olsun gitttinn takımdaşını destekledinn sonuçta biz hem hemşeriyiz hemde sarılarımız ortaakk ( ne saçmalıyom ben yaaa )