özgürlü_zamanlar
Kayıtlı Kullanıcı
Ailemizin en üst düzey dedeleri ve nineleri an itibariyle artık yokturlar sevgili canlar. Geçen gün babamın amcası vefaat etti , bugün de babamın halası vefaat etti. Anlıcanız iki kardeş el ele gittiler. Allah c.c. rahmet eylesin mekanlarını cennet eylesin. İslam aşkıyla donanmış insanlardı. Dedemizi defnettik yarında halamızı inşallah defnedeceğiz. Ben mezaklıkta Yasin-i Şerif okumaya başladığımda. Mezarlıkta abim ve hiç görmediğim babamın dedesi yani benim büyük dedem vardı. Sonra küçük kardeşimide koyduk abimin yanına , sonra dedem girdi kara toprağa , ardından dedemin diğer kardeşi , geçen gün abileri ve yarın inşallah defnedeceğimiz kız kardeşleri halamız. Ve birçok diğer aile ferdi. Düşündüm de burası tenhalaşırken orası baya kalabalıklaşıyor. Size dünyanın daha nasıl yalan olduğunu anlatabilirim bilmiyorum ;ancak inanın ve iman edin ki dünya yalandır. Allah c.c. tüm ölülerimize rahmet eylesin. Sizlerden tüm mezarlıklarda yatan mümin kardeşlerimiz için bir Fatiha okumanızı istirham ediyorum. Allah c.c. sizleri cennetine emin cehenneminden uzak eylesin. Amin.