Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Bir avuç dua istiyorum inşallah. (1 Kullanıcı)

özgürlü_zamanlar

Kayıtlı Kullanıcı
Ailemizin en üst düzey dedeleri ve nineleri an itibariyle artık yokturlar sevgili canlar. Geçen gün babamın amcası vefaat etti , bugün de babamın halası vefaat etti. Anlıcanız iki kardeş el ele gittiler. Allah c.c. rahmet eylesin mekanlarını cennet eylesin. İslam aşkıyla donanmış insanlardı. Dedemizi defnettik yarında halamızı inşallah defnedeceğiz. Ben mezaklıkta Yasin-i Şerif okumaya başladığımda. Mezarlıkta abim ve hiç görmediğim babamın dedesi yani benim büyük dedem vardı. Sonra küçük kardeşimide koyduk abimin yanına , sonra dedem girdi kara toprağa , ardından dedemin diğer kardeşi , geçen gün abileri ve yarın inşallah defnedeceğimiz kız kardeşleri halamız. Ve birçok diğer aile ferdi. Düşündüm de burası tenhalaşırken orası baya kalabalıklaşıyor. Size dünyanın daha nasıl yalan olduğunu anlatabilirim bilmiyorum ;ancak inanın ve iman edin ki dünya yalandır. Allah c.c. tüm ölülerimize rahmet eylesin. Sizlerden tüm mezarlıklarda yatan mümin kardeşlerimiz için bir Fatiha okumanızı istirham ediyorum. Allah c.c. sizleri cennetine emin cehenneminden uzak eylesin. Amin.

nemire(MERHUM)

Kayıtlı Kullanıcı
Ailemizin en üst düzey dedeleri ve nineleri an itibariyle artık yokturlar sevgili canlar. Geçen gün babamın amcası vefaat etti , bugün de babamın halası vefaat etti. Anlıcanız iki kardeş el ele gittiler. Allah c.c. rahmet eylesin mekanlarını cennet eylesin. İslam aşkıyla donanmış insanlardı. Dedemizi defnettik yarında halamızı inşallah defnedeceğiz. Ben mezaklıkta Yasin-i Şerif okumaya başladığımda. Mezarlıkta abim ve hiç görmediğim babamın dedesi yani benim büyük dedem vardı. Sonra küçük kardeşimide koyduk abimin yanına , sonra dedem girdi kara toprağa , ardından dedemin diğer kardeşi , geçen gün abileri ve yarın inşallah defnedeceğimiz kız kardeşleri halamız. Ve birçok diğer aile ferdi. Düşündüm de burası tenhalaşırken orası baya kalabalıklaşıyor. Size dünyanın daha nasıl yalan olduğunu anlatabilirim bilmiyorum ;ancak inanın ve iman edin ki dünya yalandır. Allah c.c. tüm ölülerimize rahmet eylesin. Sizlerden tüm mezarlıklarda yatan mümin kardeşlerimiz için bir Fatiha okumanızı istirham ediyorum. Allah c.c. sizleri cennetine emin cehenneminden uzak eylesin. Amin.

Selâmun Âleykum

Muhterem kardeşim Allah c.c ailenizden ahirete göçenlere rahmet eylesin sizede sabırlar versin. Muhterem kardeşim elbetteki dünya boş ve bütün nefisler ölecek ve sonunda dönüş şüphesiz ki Allah'a c.c dır.Mühim olan bu dünyaya neden gönderildik vazifemiz nedir bunu iyice anlayıp vazifelerimizi elimizden geldiği kadar yapma gayreti içinde olmaktır.Aynen sizin söylediğiniz gibi bu dünyadan birer birer eksilip öbür dünyada çoğalmaktayız hepimizin gideceği yer orası.İyiki ölüm var aslında ölüm Allah'ın kullarına bir lütfudur,düşününüz ölüm ile Rabbimize c.c kavuşuyoruz ne güzel ve ne muhteşem bir olay.Allah c.c hepimize iman selameti versin ve imanımızı kurtarmadan ölüm vermesin.Tekrar başınız sağ olsun.

Selâm ve selâmetle kalınız.Saygılarımla.

mir_erhan

Moderator
Selamün Aleyküm...
Allah c.c. rahmet eylesin Vefat etmiş olan ailer fertlerinize ve tüm ölmüşlerimize...
Rabbiz Yüce Kitabımız Kuranı Kerimde Şöyle Buyuruyor
Mealen

'' Her canlı ölümü tadacaktır. Ancak kıyamet günü yaptıklarınızın karşılığı size tastamam verilecektir. Kim cehennemden uzaklaştırılıp cennete sokulursa gerçekten kurtuluşa ermiştir. Dünya hayatı, aldatıcı metadan başka bir şey değildir. '' ( Al-i İmran 185 )

Ailenizden Vefat edenlere ve cümle vefat etmiş geçmişlerin Ruhlarına Bir Yasini Şerif Okudum.. Rabbimiz ulaştırsın..

selam ve dua ile

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı
Allah rahmet eylesin canım benim.
Rabbim mekanlarını cennet eylesin.
Selametle kalın inşaallah.
1 yasini şerif okudum.
Allah kabul eysin.

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
Başınız sağolsun.. Rabbim rahmet eylesin, mekanlarını cennet eylesin..

Rabbim ömrümüzün de, ölümümüzün de hayırlısını nasip etsin hepimize..

Ölümü hatırımızdan çıkartmasın..

Hüzünlü

Kayıtlı Kullanıcı
Başınız sağolsun. Allah rahmet eylesin, Mekanları cennet olsun inşallah.

1 Fatiha 3 ihlas okudum. Allah kabul etsin, yerlerine ulaştırsın inşallah.

AcizBirKul.

Kayıtlı Kullanıcı
Allah(c.c) rahmet eylesin
Fatiha okudum Rabbim kabul etsin
Sizlere sabırlar ihsan eylesin

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt