Ravzadakinurunkölesi
Kayıtlı Kullanıcı
.........................
Allah c.c Dostlarının İzinden Giderseniz Eğer...Yanlışa Düşmessiniz İnşaAllah..!!
SEYDAMM Himmet ette yanına geleyim artık ((
Siz Ayrım Yapanlarla Karşılaşmışsınız demek..!!
O yüzdende genelleme yapıyorsunuz..!!
aynen kardeşim.insanız sonuçta.bilmeden yanlış bişe söyleriz diye korkmaktan yazamıyorum mesela ben de çekiniyorum
Hayırlara vesile olması adına ''güncelleme''
Selametle kalınız kardeşim,emeğinize,yüreğiniz,ilminize sağlık olsun..........
Selamun Aleyküm. Bu foruma yeni üye oldum. İllaki faydalıdır. Yanlış veya maksatlı kabul edilebilecek bir çok mesajla karşılaşılabilir. Böylesi ortamlarda bunu kontrol etmek zordur. Katılmasak ta kişilerin değişik yorumları olacaktır. Fazla konu kirliliğinden kurtulunması için denetleme metodu kullanılabilir. Forumun devamlı aktif bir yöneticisi var ise açılmak istenen konuların yönetim tarafından sıraya konulması olabilir mesela. Forumu tam incelemedim ama güncel olarak bir bölüm oluşturulabilir. Bu bölümdede sıralama yapılmadan güncel her mesele için bekletilmeksizin konu başlıkları açılır. Vesselam....Burası
İslamiyet.Gen.tr
Selamun Aleyküm. Bu foruma yeni üye oldum. İllaki faydalıdır. Yanlış veya maksatlı kabul edilebilecek bir çok mesajla karşılaşılabilir. Böylesi ortamlarda bunu kontrol etmek zordur. Katılmasak ta kişilerin değişik yorumları olacaktır. Fazla konu kirliliğinden kurtulunması için denetleme metodu kullanılabilir. Forumun devamlı aktif bir yöneticisi var ise açılmak istenen konuların yönetim tarafından sıraya konulması olabilir mesela. Forumu tam incelemedim ama güncel olarak bir bölüm oluşturulabilir. Bu bölümdede sıralama yapılmadan güncel her mesele için bekletilmeksizin konu başlıkları açılır. Vesselam....
Allah Sizlerden Razı Olsun!
Çok doğru bir konuda uyarıda bulunmuşsunuz.
Zaten "mangalda kül bırakmayan" bir millet oluşumuzun sıkıntılarından biride bu problem.
Aslında kısacası "yarım doktar candan,yarım imam dinden eder" diye boşuna dememişler !
Rabbim Yardımcınız Olsun!