Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Beyezid-i Bestami Kuddissessirruhu (1 Kullanıcı)

nihalim

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.hatim-online.com
Selamünaleyküm...değerli kardeşim ALLAH c.c. razı olsun ..
emeğinize sağlık ...ALLAH c.c. emanet olun...selam ve dua ile...
selametle İNŞALLAH...

cennet yolcusu

Kayıtlı Kullanıcı
Selamünaleyküm...değerli kardeşim ALLAH c.c. razı olsun ..

emeğinize sağlık ...ALLAH c.c. emanet olun...selam ve dua ile...

selametle İNŞALLAH...
ALEYKÜM SELAM DEĞERLİ NİHAL KARDEŞİM BÜYÜĞÜMMÜSÜNÜZ KÜÇÜĞÜMMÜ BİLMİYORUM AMA KARDEŞLİK BAĞIYLA KARDEŞİM DİYORUM AMİN RABBİM SİZDENDE RAZI OLSUN SİZDE RABBİME EMANET OLUN SELAM VE DUA İLE KALIN

nihalim

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.hatim-online.com
ALEYKÜM SELAM DEĞERLİ NİHAL KARDEŞİM BÜYÜĞÜMMÜSÜNÜZ KÜÇÜĞÜMMÜ BİLMİYORUM AMA KARDEŞLİK BAĞIYLA KARDEŞİM DİYORUM AMİN RABBİM SİZDENDE RAZI OLSUN SİZDE RABBİME EMANET OLUN SELAM VE DUA İLE KALIN

Selamünaleyküm...değerli kardeşim önemli değil nasıl isterseniz öyle hitap edin...canım kardeşim içiniz rahat olsun...ALLAH c.c. emanet olun..
selam ve dua ile...selametle İNŞALLAH....

cennet yolcusu

Kayıtlı Kullanıcı
Selamünaleyküm...değerli kardeşim önemli değil nasıl isterseniz öyle hitap edin...canım kardeşim içiniz rahat olsun...ALLAH c.c. emanet olun..

selam ve dua ile...selametle İNŞALLAH....
ALEYKÜM SELAM DEĞERLİ KARDEŞİM EĞER BÜYÜKSENİZ SAYGISIZLIK ETMİŞ OLMIYAYIM DİYE SÖYLEMİŞTİM :ARABBİME EMANET OLUN SELAM VE DUA İLE:gulegule

nihalim

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.hatim-online.com
ALEYKÜM SELAM DEĞERLİ KARDEŞİM EĞER BÜYÜKSENİZ SAYGISIZLIK ETMİŞ OLMIYAYIM DİYE SÖYLEMİŞTİM :ARABBİME EMANET OLUN SELAM VE DUA İLE:gulegule

özürdilerim canım kardeşim kırmak istmem sizi lütfen kendinizi nasıl rahat hissederseniz öyle hitap edin...olurmu ben her ikisinede razıyım...:evet
anlaştık İNŞALLAH...
şimdi güldüğünüzü görmek isterim açıkcası...yoksa inanın :A

cennet yolcusu

Kayıtlı Kullanıcı
özürdilerim canım kardeşim kırmak istmem sizi lütfen kendinizi nasıl rahat hissederseniz öyle hitap edin...olurmu ben her ikisinede razıyım...:evet

anlaştık İNŞALLAH...

şimdi güldüğünüzü görmek isterim açıkcası...yoksa inanın :A
ESTAFİRULLAH DEĞERLİ KARDEŞİM KIRILMADIK CAM DEĞİLİZ KIRILALIM TEŞEKKÜR EDERİM ANLAŞTIK AMA YİNEDE İÇİMİZDE BİR HİSSİMİZ KALACAK RABBİME EMANET OLUN SAKIN ÜZÜLMEYİN :)

nihalim

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.hatim-online.com
ESTAFİRULLAH DEĞERLİ KARDEŞİM KIRILMADIK CAM DEĞİLİZ KIRILALIM TEŞEKKÜR EDERİM ANLAŞTIK AMA YİNEDE İÇİMİZDE BİR HİSSİMİZ KALACAK RABBİME EMANET OLUN SAKIN ÜZÜLMEYİN :)

değerli kardeşim ALLAH c.c. razı olsun...
teşekkür ederim cevap için nasıl olursa razıyım yeterki üzlümeyin...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt